Αναρωτιέμαι το αυτό, "μεχρι εκεί που δεν παίρνει" ήτοι το κωλοδάχτυλο του "εξουσιοδοτημένου" έχει φτάσει αμυγδαλές. Διότι αμέτρητα ιαπωνικά κάνουν αμέτρητα χιλιόμετρα χωρίς "ψείρισμα" και δεν έχουν κανένα πρόβλημα... Αλλά αφού και το έχει και τα έχει και γουστάρει καλά κάνει. Απλά προσθέτει στο πολλές φορές λεχθέν, ότι με τα μεν πρέπει να είσαι "αποπάνω" συνεχώς, τα δε απλά δουλεύουν...
Εδώ φίλε μου θα διαφωνήσω το δικό μου μηχανάκι έχει να δει συνεργείο γενικός από το 05 τα κάνω όλα μόνος μου και είμαι μια χαρά, ειδικά μερικά εξουσιοδοτημένα είναιγιατοπουτζο και είναι αυτά που με έκαναν να ασχοληθώ μόνος μου για τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω πέρα για πέρα μαζί σου![]()
το εξουσιοδοτημενο μπορει να λεει και πολλα μπορει και τιποτα.νομιζω πως οι περισσοτεροι μοτοσυκλετιστες της παστας μας,σεβονται και προσεχουν τα μηχανακια τους.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Σε συνέχεια των παραπάνω, η εμπειρία μου λέει επίσης ότι τα προβλήματα παρουσιάζονται σε όσουν υπερεκτιμούν τις δυνατότητές τους ως προς τη χρήση ή και τη συντήρηση μιας BMW. Τα σεμινάρια εκπαίδευσης όπως και η επαφή των εξουσιοδοτημένων μηχανικών με πολλές σε αριθμό μοτοσυκλέττες μπορούν να σου εγγυηθούν ότι γενικά η μλκία θα αποφευχθεί....Επίσης, και εξίσου σημαντικό για εμέ, είναι το γεγονός ότι το σφραγισμένο βιβλιαράκι θα μου γλυτώσει πολλά πολλά φράγκα αλλά και χρόνια ζωής όταν προκύψει θέμα με αντικατάσταση πανάκριβου ανταλλακτικού.....το after sales της μαμάς έχει αποδειχθεί σε πολλούς, σωτήριο.......
Γενικά η προτροπή μου είναι να μην συμπεριφέρεστε στη μοτό σαν SS εάν δεν ειναι το ....SS.
Μην της συμπεριφέρεστε σαν καθαρόαιμο γιατί η ανάρτηση θα παραδώσει πνεύμα......
Οδηγήστε συνετά, σεβόμενοι τα πολλά πολλά χρήματα που έχετε "επενδύσει".....
Υπάρχουν και φτηνότερες λύσεις για τα εκάστοτε γούστα....
Cash, Ass or Grass, nobody rides me for free
Είσαι ελαφρά...κακεντρεχής.
Πέρυσι έκανα 3000χλμ με φουλ φορτίο σε 6 μέρες στα Βαλκάνια....πήγα-ήρθα άνετα, δεν με προδωσε ποτέ, δεν έξυσα κύλινδρα(gs) αλλά πήγαινα ελαφρώς γρήγορα, ήμουν ήσυχος γιατί όλα δούλευαν όπως προβλεπόταν κατά την αγορά της.
Αν ήθελα εκκεντρική οδήγηση θα προτιμούσα άλλη μοτό και μάλλον πίστα....να νιώθω και άσχημα που δεν "λιώνω" μια ακριβή μοτό που δεν είνσι φτιαγμένη για ανώφελες χαζογιαπωνέζικες επιδόσεις ;;;
Το "ελαφρώς κακεντρεχής" στον teogtp πήγαινε.....
@taisteal
Yes I am....
Πηγες ηρθες 6 μερες βαλκανια και δεν σε προδωσε,και καμαρωνεις???
Εγω αν το πληρωνα τοσα λεφτα,και εκανε και κολπα η με αφηνε στο δρομο,στο πρωτο γκρεμιδι θα πηγαινε.
Μην οπαδιζεις,εχω απειρα παραδειγματα ιδιοκτητων που κλαψανε τα φραγκα τους,και οι περισσοτεροι καταληξαν και με στρωμα στο τελος..
![]()
Μην απολογείσαι αγόρι μου, κανείς δεν είναι τέλειος για παράδειγμα ο αδερφός μου ο γαμπρός μου κι ένας ακατονόμαστος εδώ μέσα είναι οπαδοί της ΑΕΚ, μιας "ομάδας" που δεν υπάρχει, μιας ομάδας φάντασμα θα έλεγε κανείς.
![]()
![]()
![]()
και αρχίζει σήμερα να γράφει ο Τέρενς για να διαβάσουμε αύριο
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).