Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ-ΧΟΜΠΙ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Θα κουφαθώ τώρα...
    σε ιδιωτικό χώρο, μέσα στον οποίο απαγορεύεις την είσοδο, οφείλεις να προειδοποιείς (και να καρφώνεσαι) ότι έχεις κάμερες...???
    πές μου ότι ισχύει κάτι τετοιο να τρελαθώ!!!
    δεν μιλάω για κάποιο κλιμακοστάσιο κοινόχρηστο, μία δημόσια υπηρεσία, ένα λόμπυ εταιρίας, ή οτιδήποτε άλλο, μιλάω για κλειστό ιδιωτικό γκαράζ σε πλήρως ιδιόκτητη οικοδομή.
    δηλαδή σε λίγο θα πρέπει να προειδοποιώ και για το λαπτοπ που έχω στο σαλόνι με τη webcam της logitech επάνω!!!!?
    Αν το υλικό που κατέγραψες με της κάμερες θες να το χρησιμοποίησης και να μετράει σαν αποδεικτικό στοιχείο σε δικαστήριο πρέπει να :
    1. Να έχεις της κάμερες σε εμφανή σημείο
    2. Να προειδοποιείς με πινακίδες ότι ο χώρος καταγράφεται
    3. Να το αναφέρεις και λεκτικά σε αυτόν που καταγράφεις και να του δήξεις της κάμερες.
    Δυστυχώς αυτός είναι ο νόμος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά διεθνώς. Τα αναφέρω αναλυτικά λόγο επαγγέλματος για να σταματήσει κάποια στιγμή η παραπληροφόρηση. Για περισσότερα και πιο αναλυτικά στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.
    Η πινακίδα πρέπει να λέει τα εξής:
    ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΗ ΝΟΜΟΥ 2472/79
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ωραία, αφού ξεκαθαρίστηκε το θέμα...

μεταφέρεται στο καταλληλο section.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μέλος Το avatar του/της zami
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    Θα κουφαθώ τώρα...
    σε ιδιωτικό χώρο, μέσα στον οποίο απαγορεύεις την είσοδο, οφείλεις να προειδοποιείς (και να καρφώνεσαι) ότι έχεις κάμερες...???
    πές μου ότι ισχύει κάτι τετοιο να τρελαθώ!!!
    δεν μιλάω για κάποιο κλιμακοστάσιο κοινόχρηστο, μία δημόσια υπηρεσία, ένα λόμπυ εταιρίας, ή οτιδήποτε άλλο, μιλάω για κλειστό ιδιωτικό γκαράζ σε πλήρως ιδιόκτητη οικοδομή.
    δηλαδή σε λίγο θα πρέπει να προειδοποιώ και για το λαπτοπ που έχω στο σαλόνι με τη webcam της logitech επάνω!!!!?
    Ισχυει!δυστυχως! Εισαι υποχρεωμενος να το αναγραφεις εμφανως...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Τίποτα δεν θα πείς γιατί δεν μπορεί κανείς να αποδείξει τίποτα.
    Μην ορκίζεσαι γιατί αν (τραβηγμενο από τις κοτσίδες αλλα δίκην παραδείγματος) σε εκείνη την φαση υπαρξει οποιαδήποτε χρηματική δοσοληψία (π.χ. πιασε ενα 20αρικο να φερεις σουβλάκια και μπύρες μια και πας για τσιγαρα) δεν καθαρίζεις ευκολα...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από OldMan Προβολή μηνύματος
    Μην ορκίζεσαι γιατί αν (τραβηγμενο από τις κοτσίδες αλλα δίκην παραδείγματος) σε εκείνη την φαση υπαρξει οποιαδήποτε χρηματική δοσοληψία (π.χ. πιασε ενα 20αρικο να φερεις σουβλάκια και μπύρες μια και πας για τσιγαρα) δεν καθαρίζεις ευκολα...
    Τραβηγμένο μεν.... Όχι ακατόρθωτο δε....

Παλαιό μέλος
    ok ολα αυτα παμε στην πραγματικοτητα τωρα....γειτονισσα μου λεει....μου μυριζουν τα λαδια και τα γρασα που εχεις φερει....ειναι τα μονα σε υγρη μορφη που υπαρχουν...δεν εχω ουτε βενζινες ουτε πετραιλεα....εγω θα στο κλεισω...θα φερω πολεοδομια...υπουργειο συγκοινωνιων....και το μ@@νι της μανας της...εχω ασθμα και εχω προβλημα υγειας
    λεει η μανταμ!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAΝΟΣ Προβολή μηνύματος
    ok ολα αυτα παμε στην πραγματικοτητα τωρα....γειτονισσα μου λεει....μου μυριζουν τα λαδια και τα γρασα που εχεις φερει....ειναι τα μονα σε υγρη μορφη που υπαρχουν...δεν εχω ουτε βενζινες ουτε πετραιλεα....εγω θα στο κλεισω...θα φερω πολεοδομια...υπουργειο συγκοινωνιων....και το μ@@νι της μανας της...εχω ασθμα και εχω προβλημα υγειας
    λεει η μανταμ!!!
    Της απαντάς: να τους καλέσω και εγώ μάνα μου τώρα αμέσως και φεύγεις. Εφόσον μιλάμε για λογικές ποσότητες γιατί αν έχεις 2 βαρέλια τίγκα μέσα τότε έχεις πρόβλημα.

Άμα είναι στην συσκευασία τους, δεν έχει κάτω στο πάτωμα χυμένα λάδια (εστία φωτιάς) έχεις πυροσβεστήρα (όχι ληγμένο) δεν σου κάνουν τίποτα. Και να πάρει τηλέφωνο και να τους πει ότι της μυρίζει το γράσο κανένας δεν θα της δόση σημασία.
    Όλοι ρε που…… μου έχουν στη γειτονιά τους από μια τρελή δεν το καταλαβαίνω και εγώ τα ίδια, στη δικία μου της μυρίζει μέχρι και το σίδερο που ρίχνω στης γαρδένιες, και μένω σε μονοκατοικία.
    · Ο χαρακτήρας είμαι εγώ, η συμπεριφορά μου εξαρτάται από εσένα.
    www.agmalarm.gr https://www.facebook.com/giorgos.marazotis https://twitter.com/GMarazotis

Στο πατρικό μου έριχνα πολυεστέρες σχεδόν κάθε μέρα.

Έφτιαχνα απο door panel μέχρι φτερά. Ξέρετε πόσους τρελούς είχα να με απειλούνε καθημερινά? Αλλά 1. ήταν ανοιχτός χώρος και αν ήταν κλειστός ήταν η αποθήκη μου και 2. τηρούσα ώρες κοινής ησυχίας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    O πολυεστέρας μυριζει τρελα,εφτιαξα ένα πλαστικο δεκα ποντους και βρομαγε δυο μερες ολη η πολυκατοικια.Το καλυτερο που μπορεις να κανεις Μανο είναι να βρεις έναν δικηγορο και να τον ρωτήσεις,τωρα εδώ θα σου πουμε το μακρυ και το κοντο του ο κάθε ενας μας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    να πω μια χοντραδα....

μακαρι να εχεις την σωληνα της αποχετευσης της πολυκατοικιας σου μεσα στο συνεργειο σου.

μια μερα πλημυριζεις με νερα το συνεργειο σου πετας και μερικες σερβιετες με κετσαπ σκορπια και φωναζεις την αστυνομια. και θα της ζητησεις αποζημιωση για τα μηχανηματα που χαλασαν με τις σερβιετες που πεταει στην λεκανη. μετα θα ησυχασει

τιποτα δεν μπορει να σου κανει. εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις τον χωρο καθαρο και παστρικο. οποιος και να ερθει (αστυνομια εισσαγγελεας σδοε) μονο που θα δουν ενα χωρο καθαρο και τακτοποιημενο κι εσενα μετριοφρων σιγουρα θα πουν "παλι σε τρελη πεσαμε" και θα φυγουν ησυχα.

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Στο πατρικό μου έριχνα πολυεστέρες σχεδόν κάθε μέρα.

Έφτιαχνα απο door panel μέχρι φτερά. Ξέρετε πόσους τρελούς είχα να με απειλούνε καθημερινά? Αλλά 1. ήταν ανοιχτός χώρος και αν ήταν κλειστός ήταν η αποθήκη μου και 2. τηρούσα ώρες κοινής ησυχίας.
    Δεν είμαι σίγουρος για το νομικό πλαίσιο, όμως οι έντονες οσμές και ειδικά οι χημικές, πρέπει να είναι ικανός λόγος για να σε καταγγείλουν. Θεωρητικά νομίζω ότι μπορούν ακόμα κι αν βάζεις συχνά λουκάνικα στα κάρβουνα και τους έχεις ντουμανιάσει (σε κλειστούς χώρους λογικά πάλι πρέπει να έχεις προβλέψει για τον κατάλληλο εξαερισμό).

Δε στα λέω για να αντιπαρατεθώ, αλλά κι εγώ θέλω δοκιμάσω πολυεστέρα και να βάψω με πιστόλι και δεν το κάνω επειδή καταλαβαίνω ότι θα πηδήξω τους γείτονες.
    Μια φορά ξέχασα πιπεριές στην κατσαρόλα και δάκρυσε όλη η πολυκατοικία και τα σπίτια παραδίπλα (τρου στόρυ).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από virus Προβολή μηνύματος
    να πω μια χοντραδα....

μακαρι να εχεις την σωληνα της αποχετευσης της πολυκατοικιας σου μεσα στο συνεργειο σου.

μια μερα πλημυριζεις με νερα το συνεργειο σου πετας και μερικες σερβιετες με κετσαπ σκορπια και φωναζεις την αστυνομια. και θα της ζητησεις αποζημιωση για τα μηχανηματα που χαλασαν με τις σερβιετες που πεταει στην λεκανη. μετα θα ησυχασει

τιποτα δεν μπορει να σου κανει. εσυ το μονο που εχεις να κανεις ειναι να εχεις τον χωρο καθαρο και παστρικο. οποιος και να ερθει (αστυνομια εισσαγγελεας σδοε) μονο που θα δουν ενα χωρο καθαρο και τακτοποιημενο κι εσενα μετριοφρων σιγουρα θα πουν "παλι σε τρελη πεσαμε" και θα φυγουν ησυχα.
    Δεν ξερεις που μπορει να πατησει ο γειτονας,σε πρόβλημα υγειας,σε άλλη χρηση χωρου που είναι δηλωμένο το μαγαζι κ.α,υπαρχουν παραθυράκια που ισως να μην τα ξερουμε.Καλυτερα να πληρωσει ένα ποσο Χ και να εχει ένα χαρτι στα χερια,αν χρειαζεται φυσικα,παρα να τρεχει σε δικαστηρια κλπ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    δεν υπαρχει μαγαζι. μια αποθηκη ειναι.

κι οσο για το ασθμα που λεει η κυρα δεν προκαλειτε απο λαδια και γρασσο. αυτα δεν μυριζουν καθολου και σιγουρα θαναι σε κλειστα δοχεια. απλα η κυρα φοβαται μην παρει φωτια οπως ακουει στις ειδησεις για συνεργεια που καηκαν.

για δικαστηριο ουτε λογος. δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει χρημα για να πληρωσει δικηγορο και να εχει και την αμφιβολια οτι ισως και να μην του κανει τιποτα.

Αμα είναι :a31: ο γειτονας...ειχα έναν γνωστο που εμενε Παπαγου,μονοκατοικια με μεγαλο κηπο μπροστα.Φτιαχνει μπαρμεκιου,την επομενη πολεοδομια προστιμο και για το αμαξι που εβαζε μεσα συν κατι αλλα που βρηκαν εκει.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζητείται εξουσιοδοτημενο συνεργείο YAMAHA!!!
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 15:31
  2. Συνεργείο για άφρικα στην Σαλονίκη;
    από Stergios69 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2005, 23:50
  3. Συνεργειο...
    από noble στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2005, 11:45
  4. Μηχανικός/Συνεργείο για R1 '03