Αγαπητοι φιλοι σας ενημερωνω για την ταλαιπωρια που υπεστει προσφατα λογω κακου επαγγελματια εμπορου που ειχα αγορασει τη μηχανη. Πριν 2 χρονια ειχα αγορασει ενα V-STROM 650 απο ***** **** στον Πειραια. Καλο το μηχανακι καθαρο κλπ. Αλλα ο αρχοντας εμπορος μου εδωσε τη μηχανη με πλαστες πινακιδες(που φτιαχνουν οι εμποροι πριν τις πουλησουν) και πηγαινοντας να περασω ΚΤΕΟ ανακαλυφθηκε απο τον ελεγχο. Εγω κυκλοφορουσα τοσο καιρο αλλα δεν ειχα παρει χαμπαρι για τις πινακιδες.Θα μου πειτε τετοιος κοπανος ειμαι ε?? Αλλα και γιατι δεν το ελεγξα οταν το αγορασα?? Και ερωτω με το μικρο μυαλο μου. Οταν αγοραζεις κατι πρεπει να το ελεγχεις εσυ αναλυτικα? Πρεπει να ξερεις τα παντα για οτι αγορα κανεις? Οτι αντικειμενο ή ειδος ειναι αυτο? ΝΑΙ......γιατι ειμαστε στην Ελλαδα και επαγγελματιες σπανιζουν, εμποροι μοτοσυκλετων ελαχιστοι καλοι, οποτε...πρεπει να γινεσαι παντογνωστης για να κανεις μια αγορα.Και αντε παραβλεπω οτι το πηρα το μηχανακι με πλαστες πινακιδες.Οταν πηγα απο τον συγκεκριμενο εμπορο να του πω δωσε τις κανονικες πινακιδες ή τουλαχιστον πηγαινε να μου φτιαξεις καινουργιες και να σου πληρωσω οτι ειναι, η απαντηση.......ααα δεν μπορουμε δεν ασχολουμαστε εμεις!!!!!!!!!!! Και ο ξυπνιος εμπορος ειχε παρει τη μηχανη απο αστυνομικο κιολας που ειχε χασει τις πινακιδες.ΚΑΛΟ??????? Και πουλαει τη μηχανη με πλαστες πινακιδες χωρις να ενημερωσει και δεν ασχολειται με το θεμα για να γλυτωσω τα τρεχαματα με τις δημοσιες υπηρεσιες που τοσο σιχαινομαι.
ΚΑΛΟ????? Απαιχτοι Ελληναραδες!!!!!!!!!!!Αντε να τα κανουνε αυτα στη Γερμανια και το Βελγιο και θα δεις φουμο που θα φανε....
Προς γνωση και συμμορφωση λοιπον για τους φιλους Πειραιωτες που ξερουν για ποιον μιλαω και να προσεχουν οι υπολοιποι.
Και αν το διαβασει ο υπευθυνος εμπορος ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ......................![]()