Οποτε εγω κατα τις 12+ θα σας περιμενω καταφυγιο για κοφι.
εγω κατα πασα πιθανοτητα θα ερθω για καφε αλλα δεν θα κατσω για φαγητο..οποιος πατρινος ξερει τις ωρες κλπ ας ποσταρει ωρα μαζωξης
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Συζήτηση με την κυρία στο Χάνι:
Ναι, γειά σας. Θα δουλεύετε την Πρωτομαγιά;
-Μάλιστα.
Ωραία, γιατί θέλουμε να έρθουμε.
-Να μας επισκεφτείτε, πόσα άτομα θα είστε;
Καμμιά εικοσαριά.
-Α ωραία, και από που θα μας έρθετε;
Από Αθήνα.
(σιωπή). Με γιωταχί;
Όχι, με μοτοσικλέτες.
(σιωπή).
Λέμε να ανέβουμε πρώτα από Καταφύγιο και στο κατέβασμα να περάσουμε Λιδορίκι και να σταματήσουμε σε εσάς για φαγητό.
(σιωπή). Ε... Καλά να είστε παιδάκι μου, να σας υποδεχτούμε.
Ωραία, θα τα πούμε από κοντά.
Το βλέπω, παϊδάκια στο ζουρλομανδύα θα μας σερβίρει, όχι σε λαδόκολλα.
Περίπου τι ώρα το γλέπουμε για Χάνι; Αν βρεθούμε 12:30, πες να φεύγουμε 3 από τον καφέ, κατά τις 5:30 εκεί;
Γιώργο ggs δεν το βλέπω για 3:30, αυτό σημαίνει πως οι υπεύθυνοι του καταφυγίου θα έχουν σερβίρει όλους τους καφέδες και τους έχουμε πιεί σε μία ώρα. Όσοι είχαν έρθει εκεί την προηγούμενη φορά, γνωρίζουν ότι αυτό αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας. Οι ρυθμοί εκεί είναι φέεεετα.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 29/04/2014 στις 16:09.
Μετά από 20 σελίδες για πικνίκ και εξοχές και επιστροφή στη φύση, καταλήξατε σε ταβέρνα. Μάλιστα.
Life begins at 45°.
Κι εγω για κοφι,με την ταβερνα ξεφευγω κ δεν με παιρνει στη παρουσα φαση.
Οποτε κανονιστε να πιουμε εναν καφε οχι στο ποδι![]()
Εσυ και ο μπουλης Μόντ. Real men. Φωτιά με ένα κορδόνι παπουτσιών, μιά βέργα για να το τεντώνει και έναν κορμό που θα κόψετε με τα δόντια. Τέντα από το δέρμα του αγριόχοιρου που μόλις σφαγιάσατε και ένα κρεββάτι από βρύα και λειχήνες, τι άλλο να ζητήσει κανείς για θαλπωρή, όσο γύρω του μπορεί να αργοπέφτει μιά ψιχάλα; John J Rambo would be proud.
ημείς οι γκέουλες του μπλε στρειδιού είπαμε να αποφύγουμε κάθε ταλαιπωρία για το ταπεινό σαρκίο ημών και των μεθ' ημών αναβαινόντων συνοδοιπόρων... Τι να πεις.![]()
Ή μπορούσαμε να πάρουμε 2 τοστάκια ή ένα μπωλάκι μακαρόνια ο καθένας και να αράξουμε κάπου να φάμε, αναπνέοντας καθαρό αέρα. Θα έρθω πιθανότατα, αλλά δε δίνω ούτε ευρώ σε ταβέρνα, σόρρυ.
Life begins at 45°.
Βρε αγόρι, δεν αποφασίζω μόνος μου... Δεκτή η ένσταση, εννοείται.
Το φαί τελικά φέρνει μεγάλη δυσκοιλιότητα.
αν υποψιαστω ότι το φαγητο παει να γινει αφορμη για να χαλασει την εκδρομη….
τελικα το καταφυγιο ειναι στη στρομη;
αν οχι ,μπορει καποιος να βαλει στο γουκλι,που ακριβως ειναι το καταφυγιο;
και ενα δευτερο ερωτημα,η διαδρομη θα ειναι απο μεσα μεχρι την θηβα ή απο εθνικη με εξοδο στη θηβα;