Η βολτα δεν χαλαει.ο χαβαλες θα γινει απλα θα γινει στον καφε.κ γω στο φαγητο δεν...θα κανουμε την τσαρκα μας και οταν φτασουμε στο χανι θα σας φιλησω και θα φυγω με τον ακη και τα κοριτσια μας βεβαιως βεβαιως.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
θα τα λύσουμε όλα ρε παιδιά, cool![]()
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Όπως αντιλαμβάνεστε κύριοι εκ Αθηνών και λοιποί μάλλον φαί σε ταβέρνα δεν θα παίξει σε αυτήν την εκδρομή! Εξοπλιστήτε, λοιπόν, με τα ταπεράκια σας ή ό,τι άλλο προτιμά ο καθείς να γαργαλήσει τον γαστριμαρικό ουρανίσκο του (σίκ) και πάμε για καφέ και ταπεροκατάσταση κάπου μετά τη Στρώμη. Ό,τι και να αποφασιστεί τελικώς είμαι μέσα!!!!
λοιπον.λιλιπούτειοι καρναβαλιστες.αναχώρηση και για εμας στις 9 απο τα everest στην Ν.Ε.Ο.
η διαδρομη ειναι αυτη που εβαλε ο ακης.ειναι πιο κοντα για εμας αλλα βαλε να χαθουμε κ 5-6 φορες δεν θα φανει και πολυ...
με τσι αθηναιοι θα βρεθουμε καταφυγιο για να μην περιμενει κανεις μες την μεση του δρομου.
ειναι 290 χλμ πηγαινε ελα αρα ενα γεμισμα βενζινη.να ειστε φουλ το πρωι κ θα φτασει.
για το φαι για να μην παρεξηγηθουμε.οποιος θελει καθεται.κανενα προβλημα και καλα κανατε και το αποφασίσατε ετσι.η αποσταση απο το χανι μεχρι την πατρα ειναι μιση ωρα.εγω θα φυγω και θα κρατησω τα χρηματα για την ετησια,να εχω και τοτε την ευχαρίστηση να σας μπαλαμουτιασω.
αραπη μου ενημερωσε και το αρχικο ποστ.
ολα αυτα αν δεν ριχνει καρεκλες.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, εγώ διαφωνώ με τη φάση 15-ευρώ-για-γεύμα-των-5 της ταβέρνας. Γενικά κι όχι μόνο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε καν στις ετήσιες με ενθουσιάζει σαν ιδέα. Δεν έχω ανάγκη από τα 15ε (δεν τα σκορπάω και στο δρόμο, βέβαια), αλλά προτιμώ να τα φάω κάπου που αξίζει και, σόρρυ, αλλά το φαγητό δεν είναι στην κορυφή της λίστας μου. Ούτε καν στις πρώτες 10 θέσεις.
Φυσικά δεν έχω κανένα σκοπό να χαλάσω τα σχέδιά σας και θα ακολουθήσω (αν ακολουθήσω) ό,τι κι αν περιλαμβάνει το πρόγραμμα. Εξάλλου, όποτε δηλώνω συμμετοχή σε εκδρομές, είναι μόνο για τη βόλτα και την παρέα. Απλά δεν πρόκειται να φάω σε ταβέρνα.
Life begins at 45°.
με εχετε κατα μπερδεψη. ταπερ??? ταβερνα??? ψητα???
το χιονι λιώνει...
Μπιχολντ δε ταπερ(Α ρε σπυρακο,μας εχεις στιγματισει ρε κιαρατα!!)
Here I am,on the road again.......