Ο ΠΑΛΙΟΣ χάρτης... Με βάζει ο spyro και διορθωνω την πρώτη σελίδα που δεν την κοιτά κανείς;
Εκτός αν έχω κανει μλκια.
Εδιτ: όχι δεν έχω κάνει.
Ο ΠΑΛΙΟΣ χάρτης... Με βάζει ο spyro και διορθωνω την πρώτη σελίδα που δεν την κοιτά κανείς;
Εκτός αν έχω κανει μλκια.
Εδιτ: όχι δεν έχω κάνει.
Μαλλον εγω καποια μλκια θα ειχα κανει και εδειχνε νεα ΕΟ. Τωρα βλεπω την κανονικη διαδρομη.
Και από ΝΕΟ αν θέλεις να πας νο προμπλέμο, απλά θα περιμένεις το μπουλούκι στον περιφερειακό της Λεβαδείας.
Η ωρα 19:00,λεφτά στο λογ/σμο δεν έχουν μπει οποτε δυστυχώς δεν δυναμαι να ακολουθησω κύριοι&κύριες.....στην επόμενη...
υ.γ.σκατά στα μούτρα του λογιστή μας
Την έχω διορθώσει την πρώτη σελίδα από την Δευτέρα νομίζω. Μέσα στο σπαμ είχε ξαναμπει και ο "σωστός" χάρτης αλλά χάθηκε... Η ουσιαστική αλλαγή είναι το κομμάτι Αθήνα-Λειβαδιά που από ΝΕΟ έγινε παλαιά ΕΟ μετά από λαϊκή απαίτηση. Το πιστάκι είπα να μην το πάμε γιατί το έχουμε κάνει φέτος ξανά, αλλά αν το απαιτεί ο λαός εννοείται με μεγάλη χαρά το ξανακάνω.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
το καιρό δε βλέπω και πολύ σόι...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πω ρε Βασίλη, Νορα Βαλσάμη... Κό-λα-ση.
Δεν βγαίνει νον στοπ, οι μισοί θα μείνουν από βενζίνη.
Αναλόγως τα τεπόζιτα, ίσως βάλουμε στην Γραβιά και μετά Ιτέα... Ή καλύτερα πιο νωρίς από Γραβιά για να γίνει και μιά στάση κανένα 20λεπτο για κάπνιΖμα/ξεμούδιασμα/σπαμ.
Από καιρό, το meteo.gr λέει αραιή συννεφιά και 17 βαθμούς για Λιδορίκι. Και ο Ποσειδών απλικέισο λέει λίγο πιο χαμηλή θερμοκρασία αλλά λιακάδα.
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 30/04/2014 στις 18:41.