Εγώ πάλι λέω ότι στο κατοστάρικο μια χαρά θα κάνεις τη δουλειά σου και με το mls, 6 μήνες στην Αθήνα χωρίς να ξέρω γρι από δρόμους, μια χαρά με πήγε παντού και χωρίς κανένα πρόβλημα. Οκ, στη λιακάδα κάνεις αμάν να δεις την οθόνη (μιλώντας πάντα για χρήση στην μοτό), δεν πιστεύω όμως ότι με κάποιο άλλο της κατηγορίας θα δεις περισσότερα. Μιλάμε για gps γενικής χρήσης και όχι κάποιο ειδικό για μοτό των 350+ ευρώ.. κάτι που επίσης με βόλεψε πάρα μα παρά πολύ, μονό ακουστικό που βάζω στο ένα αυτί και πηγαίνω ακούγοντας απλά τις οδηγίες, δεν χρειάζεται καν να κοιτάξω την οθόνη παρά μόνο όταν επιλέγω διεύθυνση, άντε και σε καμιά περίεργη πλατεία ίσως που θέλω να βρω από νωρίς τη σωστή έξοδο από αυτήν.
Μην σου φανεί περίεργο, στην αρχή θα σε ξενίσει ίσως αλλά μετά από δύο βόλτες θα δεις κι ο ίδιος πόσο απλό και εξυπηρετικό είναι αυτό. Είναι πολύ καλές οι ηχητικές πληροφορίες που δίνει το mls, υπογράφω.
Απ'τη στιγμή που μιλάμε για gps για χρήση "μια στο τόσο" δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα κατ'εμέ, εδώ κινήθηκα εγώ στο χάος και σήμερα πίνω νερό στο όνομά του..
Κάτι που θα πρότεινα επίσης αν και αυτό το αποφασίζεις εσύ. Προτίμησε συσκευή με οθόνη 4.3 ιντσών αντί των 5, οι δεύτερες συσκευές είναι αρκετά βαρύτερες και απαιτούν πολύ καλή στήριξη στο τιμόνι για να αποφύγεις εντελώς τους κραδασμούς.
Εγώ φαντάσου κάνω τη δουλειά μου με το σκατό mls 3855 των 4ων ιντσών..![]()