Την Δευτέρα πλήρωσε την κλήση, γιατί δύσκολα θα σου την σβήσουν..
Έπειτα πήγαινε στον διοικητή και εξήγησε του,κάνε και μια προσφυγή για να πάρεις πίσω τα χαρτιά σου τουλάχιστον.
Αν του δείξεις και την πληρωμένη κλήση πιστεύω να τα πάρεις αμέσως,ειδικά για τέτοια παράβαση.
Στο πλευρό του πολίτη πάντα ρε πούστη μου.. σε γενικές γραμμές δεν είμαι "αντίμπατσος" αλλά όταν κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια (εκτός των άλλων δηλαδή) εκνευρίζομαι αφάνταστα. Τρέχα βρες δίκιο αφού πληρώσεις βέβαια γιατί έτσι καύλωσε του "οργάνου" να ενεργήσει, αφού το είπε το "όργανο" είναι και το σωστό..
![]()
![]()
![]()
Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Μένω στη περιοχή, άλλαξαν τις κατευθύνσεις σε δρόμους αλλά έχουν υπερ-πληθώρα σημάτων. Δυστυχώς κανένας δεν τα κοιτά, ούτε τα σέβεται. Πηγαίνουν όπως τους βολεύει. Για μένα σωστά κόβουν κλήσεις. Μακάρι να αρχίσουν να κόβουν και σε αυτούς που έχουν ξευτιλίσει τους φωτεινούς σηματοδότες και έχουμε γίνει Αίγυπτος και Ινδία (πέρασμα κατά βούληση).
Λοιπόν εδειξα καλή διάθεση, πλήρωσα το πρόστιμο, εκανα έγγραφη ένσταση για το περιστατικό και μετά από δυό μέρες μου απάντησαν ότι απλά δεν μπορούν να μου δώσουν το δίπλωμα. ΟΚ κατανοητό, Τροχαίοι είναι, τη δουλειά τους κάνουν, οπότε ευκαιρία για ποδήλατο και υπομονή αλλες 15 και σήμερα.
Για το θέμα όμως εχει ενημερωθεί ο τωρινός Δήμαρχος Γλυφάδας. Τον πέτυχα τυχαία σήμερα στην Γλυφάδα, είχε βγει για κυνηγι ψήφων - επίσκεψη στα μαγαζιά της περιοχής και τυχαία εγώ ετρωγα σε ένα από αυτά.
Ουσιαστικά είναι υπεύθυνος για τα έργα και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν με την τροχαία γιατί αναγνωρίζουν ότι το πρωϊνό εκείνου του Σαββάτου έγινε λάθος. Μου είπε να παω να τον βρω στο Δημαρχείο το απόγευμα. Θα πάω να του τα πω.
- Καλησπέρα, είμαι ο κύριος που έχω εκείνο το θέμα με το δίπλωμα. Θυμάστε?
- Κααααλώωωως τον. Κάθησε κάθησε. Βεβαίως και θυμάμαι, αν είναι δυνατόν. Τώρα θα τα φτιάξουμε όλα. Το δίπλωμα λοιπόν....
Θυμήστε μου μόνο, τα παντελόνια ή τα πουκάμισα είναι που σας δυσκολεύουν?
Φυσικά και δεν εγινε τίποτα, όλοι δείχνουν κατανόηση αλλά δεν κάνουν κάτι για αυτό.
7 και σήμερα για το δίπλωμα και μου χει λείψει απίστευτα η μηχανή, εχω αρχίσει να εμφανίζω στερητικό σύνδρομο.
Εχω λύση στο προβλημά σου...Κώστα http://www.learningtoys.ca/english/c...rbo-spoke.html
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Κάνουν έργα και μέσα στη Παιανία και έχουν αλλάξει κάποιες προτεραιότητες.
Το τι παναγίες άκουγαν τις 3-4 πρώτες μέρες αυτοί που είχαν προτεραιότητα ενώ στο δρόμο μου είχε κάτι πινακίδες ΣΤΟΠ σε μεγάλο
κίτρινο πλαίσιο, με φανάρι κίτρινο από κάτω.
Μόλις το κατάλαβα :a13:
Δυστυχώς, δεδομένου ότι ξαφνικά οι δρόμοι αυτοί είχαν περισσότερη κίνηση, η επιπλέον προσοχή μου είχε εστιαστεί ώστε να μη
με ρίξει κανένας βιαστικός και δεν είχε μείνει χώρος στη ραμ για νέες σημάνσεις και παπαριές![]()