Εγώ λέω να περάσω, ένα καφέ και μετά φαγητό στο χάνι που δεν πήγαμε... μιά λιγούρα, καταλαβαίνεις.
Εγώ λέω να περάσω, ένα καφέ και μετά φαγητό στο χάνι που δεν πήγαμε... μιά λιγούρα, καταλαβαίνεις.
Καμια φωτογραφια θα ανεβασεις ρε λιγουρη?!!Που κοιμασαι και ξυπνας με καποιο χανι στο μυαλο σου?!!![]()
Here I am,on the road again.......
400-440 πρέπει να ήταν.
edit: παραπάνω τα βγάζει ο γουγλης= 490
και το trip computer σχεδόν συμφωνεί... 3,6lit/100 χλμ για την βόλτα...
Τελευταία τροποποίηση από drspeed; 02/05/2014 στις 16:58.
προσωπικά μπορεί να καρύδωσα το γκάζι,λιιιιιγο παραπάνω ενεκα που είχα να βγω βόλτα απο τότε που οΝώε διάλεγε τι κουρτίνες να βάλει στο κότερο.
Οπότε,πιθανολογώ πως οι άλλοι θα έκαψαν αρκετα λιγοτερα.
Ξέρω πως ο Θεόφιλος σίγουρα εκαψε κανα εικοσαρι πιο κατω απο μενα.(και με χιλιαρι μηχανακι)
ε ναι διάολε,είναι θέμα αρχής,πως θα γίνει τώρα;
ρε μαν εγω ούτε που σε πήρα χαμπάρι ότι λάκισες στο καταφύγιο.
Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά έκανες τεράστια μαλακία! η βόλτα και η παρέα έσπειρε!
Επίσης,ποιος τον γαμεί τον γούγλη ρε;![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Φύγαμε με Σπύρο και Άλεξ(αν θυμάμαι καλά) πρός Αράχωβα(γύρο γύρο όλοι) γιατί και τα παιδιά έπρεπε να γυρίσουν και εμένα έσκασε τηλ και έπρεπε να είμαι σχετικά νωρίς πίσω.Τελικά φτάσαμε κατά τις 5μιση νομίζω σπίτια μας...
Την επόμενη φορά θα κλείσω το τηλ και θα κάτσω μέχρι τέλους
Α άμαν ήτο ανωτέρα βία, να πάω πάσο.
Πάντως για το κορόιδεμα στην προπέλα σου μη το παίρνεις και πολύ βαρέως.όλα τα κοροϊδεύουνε αυτοί οι εγκάθετοι.
Για να σου δώσω νακαταλάβεις,έκατσα να ξαποστάσω λίγο σε ένα παγκάκι στην Αλίαρτο,και ο αληταράς ο αμυρουκάης έσπευσε να με φωτογραφίσει έχοντας ήδη τη λεζάντα έτοιμη για τα καφασάκια.
Το παγκάκι περικλειόταν απο στάση λεωφορείου βλέπεις...
εδιτ συμπληρωματικό γιατι με πνίγει το δίκιο γκανταμιτ:
ο ίδιος εμπαθής αμυρουκάης ο οποίος κουβαλάει και ένα ντενεκέ έξτρα παρθένο 20-50 για το μπρίκι του που έχει δίχρονο πνεύμα
Τελευταία τροποποίηση από o_gavros; 02/05/2014 στις 17:14.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δεν πτοούμαι από τέτοια!!!!
Στην επόμενη θα βάλω και το βαλιτσαριό επάνω και θα φέρω και εγώ τσιμπράγκαλα....
εγω παλι με το στρωμα 650,εκαψα 18 λιτρα για 420χλμ.
οταν πας απο επαρχιακο δρομο και οχι απο εθνικη,επειδη εχεις μικροτερη ταχυτητα ,εχεις κ μικροτερη καταναλωση.