Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 129

Θέμα: Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα Διας

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Αλλά πως από ένα μπράβο βγήκε τόσο μένος δεν το κατάλαβα
    ...μήπως δείχνει το μέγεθος της καταπίεσης που έχει επιβληθεί και πρέπει να αναθεωρήσεις;

Σίγουρα βέβαια δε θα λύσουμε το συγκεκριμένο θέμα μέσα στις γραμμές του moto και απλά εκφραζόμαστε όλοι με τον τρόπο που νομίζουμε.

Παλαιό μέλος
    Αλλά πως από ένα μπράβο βγήκε τόσο μένος δεν το κατάλαβα
    Δεν περιγράφω άλλο
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    αν ενας σερβιτορος/μπουφετζης/πωλητης/βενζινας/σουβλατζης σας εξυπηρετησει ομορφα ή/και ειναι ευγενικος του λετε ευχαριστω,του ανταποδιδεται το χαμογελο-ευγενια κλπ;ρητορικη η ερωτηση
    καπως ετσι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    ― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    ― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    ― Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
    δεν το βρε και δεν το πε ακόμα.

Έτσι στη σκοτεινή ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
    Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
    όπου μας έβρει μας πατεί.
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΗΤΗ ΡΕ ΦΙΛΕ.................

Άν γιά χίλιους λόγους τό προφίλ τών άνθρώπων αύτών κάθε μέρα
    ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ
    πανεύκολα καί σέ μεγάλο βαθμό,όποιαδήποτε προσπάθεια μέσα άπό
    τόν ήλεκτρονικό τύπο άπό τόν οίονδήποτε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ είναι
    άποτυχημένη ώς πρός τό θέμα άποκατάσταση τού ίματζ....!!!!
    ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΛΟΙΠΟΝ όπως είπαν πολλοί ,ούτε νά τό προβάλλεις χρειάζεται
    ούτε νά τό έπαινείς καί νά τό παρουσιάζεις σάν μεγάλο έπίτευγμα....!!!!
    Άλλιώς όλη τή μέρα .....ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΑΜΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....
    γιά τό πόσο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ....!!!
    Καλά έκαναν τή δουλειά τους,τίποτε παραπάνω ,τίποτε παρακάτω.
    Σέ τελική άνάλυση αύτή ή όμάδα τών έργαζόμενων όχι είδικά ή Δίας, κουβαλάει τόση ρετσινιά
    γιά ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ,πού καί σέ 500 κορόλλα νά άνοιγε δρόμο κάθε μέρα
    γιά τά έπόμενα 50 χρόνια.........πολύ δύσκολα θά άλλαζε άποψη ή κοινή γνώμη...!!!!
    Νομίζω ότι τό καλύτερο γιαυτούς θά ήταν νά τούς άφήσουμε στήν ήσυχία τους,
    κι αύτοί νά προσπαθήσουν νά είναι κοντά ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,τουλάχιστον
    σέ ότι άφορά τή σχέση πολίτη άστυνομικού σέ θέματα τροχαίας ,κυκλοφορίας στούς δρόμους
    άστυνόμευσης γιά τό κοινό έγκλημα,ήρεμίας καί τάξης τών πολιτών.
    ΤΩΡΑ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ........ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΛΑΝΗ..??
    άφήστε το άν άρχίσω νά γράφω θά κλείσει τό θρέντ έν ριπεί όφθαλμού....:rotflmao:

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    και τους διανομεις-οδηγους εχουν βρισει κατα καιρους αλλα δεν σκαω..διαφερω και γουσταρω....υπαρχουν πολλοι μαλακες συναδελφοι μου..δεν σε ξερω,πως λειτουργεις στην δουλεια σου κλπ....ναι με τους μπατσους τα εχω γιατι αυτοι μου εδωσαν το δικαιωμα,γιατι σε μαθητικες πορειες μας ριχνανε χημεια γιατι κοπανανε τον κοσμο χωρις λογο κλπ....γιατι προσπαθεις να αθωωσεις τους συναδελφους σου που οπως λες ειναι πολλοι σαπιοι;δεν νομιζω πως εβρισε καποιος απο εδω εσενα προσωπικα...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Ξεκαθαριστε τι θέλετε
    Αν έχετε πάει στρατό τότε γνωρίζεται ότι οι διαταγές εκτελούνται
    Αν σε μια γενίκευση δισταγμό πέσετε σε πορεία και φάτε γκλομπια δεν φταίνε οι απέναντι
    Αν στην περιοχή σας οργιάζουν τα ακρανοβιτς και τα απινακιδωτα και οι απέναντι κάνουν ντου και τους μαζευουν/γραφουν όλους και κατά τύχη εκείνη την μέρα περνούσατε ομοίως ακρανοβιτς με δικαιολογίες του στυλ<πρωτη φορά μου ξανασυμβαινει>δεν φταίνε οι απέναντι

Κάποιοι μας μισούν κάποιοι όχι κάντε φιλιού στα πουλάκια του τουιτερ και αφήστε να κάνουν την δουλειά τους που έτσι και αλλιώς δεν καταλαβαινετε
    Δεν είναι Φρου φρου και αρώματα
    Ούτε Έβερεστ και Γρηγόρης
    Δεν βλέπετε έτσι και αλλιώς ότι δεν σας συμφέρει και δεν ταιριάζει στην άποψη και ιδιοσυγκρασία σάς
    Και αφού το κόμπλεξ περισευει βάζοντας και έχοντας φάρο και σειρηνα θα κάνατε τρις χειρότερα από αυτά που κατηγορείται
    Θα θελα να δω κάποιους να κάνουν την δουλειά αυτή και να ακούνε τα χίλια μύρια γι αυτούς για την οικογένεια τους για γονείς και παιδιά
    Να σου λένε(να κολλήσεις τα πάντα από αρρώστιες-γονεις που τους έχει<παρει>ολη η Ελλάδα-παιδια που σας ευχονται να γίνουν που@@ρακια/που@@νες και ναρκωμανεις)
    Και όλα αυτά δεν τα ακούς στα Έβερεστ η στον Γρηγόρη και θέλει άντερα να ανταπεξελθεις γι αυτό κάντε κάτι αλλο
    Τα ίδια αστεία επιχειρήματα ανακυκλώνετε μόνιμα.
    Στο στρατό που πηγα,δεν το διάλεξα.Δεν είχα καν επιλογή.και.μην ακούσω κανα κουλο για δήλωση αντιρρησίας συνείδησης.
    Να σε τρεχουνε για μια ζωή.
    Εσένα (δηλαδή όχι εσένα προσωπικα,εσένα σαν ένστολο) δεν σου έβαλε κανένας το πιστόλι στον κρόταφο και σου είπε γινε μέλος της γΕλ.Ας.νομίζω;
    Τα λοιπά προσκοπικού ύφους που αναφέρεις και τώρα και πριν στο σεντόνι,δεν έχουν επί της ουσίας τίποτα ναπουν.αυτα τα περί διαταγές εκτελούσα δεν πείθουν ούτε νήπια.η μεγαλύτερη αποκτηνωση που έφτασε πότε άνθρωπος,έγινε κάτω από το μανδύα του "μα εντολές εκτελούσα".
    Στο κάτω κάτω υπάρχει και η παραίτηση αν δεις ότι δεν σε εκφράζει το να ακολουθείς εντολές σα σκυλί.
    Α και κάτι ακόμα για να.μην μπερδεύεστε.
    Δεν βλέπουμε εσάς ως "εχθρούς".Ξερουμε (καλά όχι όλοι,κάποιοι από μας έστω) προς τα που πρέπει να στρεψουμε τα "βελή" και τη φωνή μας.
    εσείς απλά, και συνειδητα παράλληλα, στεκεστε ανάμεσα σε εμάς και αυτους.
    Ε και ολως τυχαίως κρατάτε πιστολια με σφαίρες που εξοστρακίζονται.

Το ότι εσυ μπορεί να μην εμπίπτεις στους χαρακτηρισμούς,δεν τους αίρει αυτο μάτως από το Σώμα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    ναι με τους μπατσους τα εχω γιατι αυτοι μου εδωσαν το δικαιωμα,γιατι σε μαθητικες πορειες μας ριχνανε χημεια γιατι κοπανανε τον κοσμο χωρις λογο κλπ....γιατι προσπαθεις να αθωωσεις τους συναδελφους σου που οπως λες ειναι πολλοι σαπιοι;
    Τα ΜΑΤ ΥΜΕΤ Κ.λ.π αυτοι την δουλεια κανουν ρε παιδια..
    αν πας σε πορεια θα φας ξυλο!!ειναι στανταρακι...
    οι Διας στη πλειονοτητα ειναι ενταξει ασε που ειναι και μηχανοκινητη ομαδα..
    οι περισσοτεροι οδηγανε μηχανη οι ιδιοι!
    δεν εχουν τετοιο ρολο και κακως τους μπερδευουν με τους Δελταδες..αλλα αν πας
    σε πορεια..εκει και οι Διας γινονται Αηδιας...

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Διαβάζω τόση ώρα για μένος, κατάρες και ότι άλλο θέλετε και πραγματικά θλίβομαι για την τόση κακία.

Υπάρχουν οι μπάτσοι που φόρεσαν στουλή να παένουν στου χουριό μι τα σπαθιά και να τους κάνουν χάζι οι χωριανοί.
    Υπάρχουν και οι αστυνομικοί που επέλεξαν να βάζουν το κεφάλι τους στον τουρβά για τον ίδιο μισθό που παίρνεις εσύ, εγώ, αυτός, ο άλλος για να κοιμάσαι άνετα το βράδυ.
    Το αν μερικοί απο εσάς σας σκίζουν επειδή περνάτε χωρίς κράνος, επειδή έχει γεμίσει ο τόπος με αυτή τη μαλακία την ακράποβιτς που περνάς και τρέμει το έδαφος, που περνάτε τα κόκκινα με χίλια, που δεν σταματάτε σε ελέγχους είτε οδηγείτε ντίρλα δεν σας φταίνε αυτοί. Φταίτε εσείς, φταίω και εγώ προσωπικά γιατί οδήγησα και ακράνοβιτς και ντίρλα. Το οτι δεν έπεσα σε όργανο και δεν μου έκανε την "εξάτμιση" μπουρί σόμπας στάθηκα τυχερός, αλλά πιο τυχερός στάθηκα που δεν προκάλεσα ατύχημα.

Το ότι πηγαίνετε σε πορείες και πίνετε αβέρτα χημικά φταίνε οι ματατζήδες? Όχι παιδιά μου, εσείς φταίτε, για ποιό λόγο να πάτε να τα σπάσετε όλα? Ή μήπως λύθηκε κανένα πρόβλημά σας με το να σπάτε μάρμαρα και μαγαζιά?
    Ο ματατζής βγήκε εκεί έξω και πήρε μια εντολή, να κάνει καταστολή με ότι μέσα χρειαστούν και αυτό κάνει.
    Το παιδάκι που έφαγε την μολότοφ φύτρωσε και δεν τον γέννησε μάνα? Έκανε κανένα κακό σε κάποιον απο εκεί? πήδηξε κανενός την αδερφή ή σκότωσε μάνα κάποιου και φωνάζανε να καεί? Επέλεξε την σιγουριά του δημοσίου να βγάζει 500-600-700 ευρώ τον μήνα χωρίς να ανησυχεί μήπως τον διώξουν και ψάχνει την άλλη μέρα για δουλειά.
    Αλλα βέβαια, ξέρω πολλά καλόπαιδα που έχουν το κατόμπαλο κάθε μέρα απο τον μπαμπά και την μαμά και είναι πρώτη μούρη σε πορείες για να σπάει η μονοτονία ρε ψηλέ.....
    Χρειάστηκα αστυνομικό στην ζωή μου 2-3 φορές και με εξυπηρέτησαν με το παραπάνω.
    Έπεσα σε έλεγχο ΔΙΑΣ και μου φερθήκανε μια χαρά χωρίς ειρωνία και ντράβαλα.
    Έπεσα σε μπλόκο τροχαίας και μου φέρθηκαν μια χαρά.
    Αν σε αυτές τις περιπτώσεις το παιζα μάγκας και νταής ποιός θα μου έφταιγε?

Και ναι, σε τέτοιες περιπτώσεις για μερικούς αστυνομικούς και όχι μπάτσους που έχω φίλους και συγγενείς είμαι μαζί τους γιατί ξέρω οτι συντηρούνται οικογένενειες και τρώνε τα παιδάκια τους ενα πιάτο φαγητό.

Καταλάβετε επιτέλους οτι δεν έχουν προσωπικά με κανέναν και αν μας κάνουν τόπι στο ξύλο ή μας σκίζουν φταίμε εμείς γιατί δεν τους σεβόμαστε σαν ανθρώπους πρώτα απο όλα....
    Και θα ήθελα πολύ να δω μερικούς αν είχαν την εξουσία τους τι θα έκαναν και πως θα την ασκούσαν.

στην αθηνα ειναι ζορικα για τους διας,δεν διαφωνω..στην πατρα μην σου πω τι κανουν ολη μερα...καταλαβαινεις..δελταδες δεν εχουμε εδω.
    το οτι οδηγανε μηχανη δεν τους κανει αυτοματα καλους..ποσοι τρομπες μηχανοβιοι υπαρχουν εκει εξω;
    ξερω ασφαλιτη πατερα παλιας συμμαθητριας με χτ ποτε κρανος,ποτε φλας,αναποδα σε μονοδρομους κλπ και ποτε μα ποτε πινακιδα.
    ξερω ενα μοσχαρι ζωον ζητα που σε πορεια κι ενω ειχε κλεισει την κορινθου με την γουναρη στο κεντρο,ετρωγε πιτες!!!!τον πετυχα πριν κανα 2 βδομαδες με το βαρκοειδες σκουτερ του,εννοειται ακρανοβιτς...
    με τους διας δεν ασχολουμαι γιατι πραγματικα δεν φαινονται....δεν με ενοχλουν κι αυτοι,δεν εχω δωσει δικαιωμα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της g_m900
    και τους διανομεις-οδηγους εχουν βρισει κατα καιρους αλλα δεν σκαω..διαφερω και γουσταρω....υπαρχουν πολλοι μαλακες συναδελφοι μου..δεν σε ξερω,πως λειτουργεις στην δουλεια σου κλπ....ναι με τους μπατσους τα εχω γιατι αυτοι μου εδωσαν το δικαιωμα,γιατι σε μαθητικες πορειες μας ριχνανε χημεια γιατι κοπανανε τον κοσμο χωρις λογο κλπ....γιατι προσπαθεις να αθωωσεις τους συναδελφους σου που οπως λες ειναι πολλοι σαπιοι;δεν νομιζω πως εβρισε καποιος απο εδω εσενα προσωπικα...
    φιλε μου να σου δειξω εγω κατι μαθητουδια...που ριχνουν νεραντζια με ξυραφακια σε πορειες και συγκεντρωσεις εξω απο τμηματα...να μου πεις και εσυ μετα .

μιλαμε δηλαδη για αποπειρα προκλησης σωματικης βλαβης...με ΔΟΛΟ...γιατι ο ενδεχομενος παει περιπατο!!!

για οσα θελετε να πειτε για την Αστυνομια...εχουμε και εμεις αρκετα να αντιπαραθεσουμε... και καλα κανετε γιατι δεν εχουμε ολο λουλουδια στο σωμα...δυστυχως!

οσο για τις εποχουμενες ΔΙΑΣ, ΖΗΤΑ...αν τους χρειαστειτε ποτε να σας ανοιξουν δρομο ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ γιατι δεν γουσταρετε!

το ευχαριστω βγαινει ο την ψυχη του καθενος γιατι ετσι νιωθει!
    δεν ζητησε κανεις να ευχαριστει ο ο πολιτης για τα αυτονοητα!

ο φιλος που ανεβασε το ποστ ειδε κατι που λογικα δεν ξαναδε και του εκανε εντυπωση!

προσωπικα και με το πολιτικο μου οχημα να ημουν το ιδιο θα εκανα!

δεν συγκρινεται το εργο των συναδελφων στις εποχουμενες με τα ΜΑΤ, ΔΕΛΤΑ οποτε μην ποσταρετε απλα την αντιπαθεια σας!

Προσωπικα χθες ειδα ΖΗΤΑ να κατεβαζει σε καταδιωξη Αλβανο με κλεμμενο Ρ1 στη Μεσογειων !
    Πριν ενα μηνα ειδα ΔΙΑΣ να κατεβαζει φορτηγακι τροποποιημενο με ηχομονωτικα για κλοπη μοτοσυκλετων!

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...αλλα αν τυχει και ειπωθει...ειναι ανυψωση ψυχολογιας ανεκτιμητη για μας και σας ευχαριστουμε!

οσο για το αραγμα σε EVEREST και Γρηγορη...στο 99% των περιπτωσεων ειναι ωρες ανεφοδιασμου Τραπεζων η κλεισιματος.

Οταν δεν τα γνωριζουμε ολα απο 1ο χερι ...περα απο το αστειο του θεματος (φυσικα και γελασα με το ανεκδοτο για τα εβερεστ) ...καλο ειναι να μην τοποθετουμαστε με αντιπαθεια κατευθειαν...γιατι εκτιθομαστε !

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Το ότι πηγαίνετε σε πορείες και πίνετε αβέρτα χημικά φταίνε οι ματατζήδες? Όχι παιδιά μου, εσείς φταίτε, για ποιό λόγο να πάτε να τα σπάσετε όλα? Ή μήπως λύθηκε κανένα πρόβλημά σας με το να σπάτε μάρμαρα και μαγαζιά?
    Ο ματατζής βγήκε εκεί έξω και πήρε μια εντολή, να κάνει καταστολή με ότι μέσα χρειαστούν και αυτό κάνει.
    πηγα σε μαθητικη πορεια ειπα και πηγαινω σε πορειες ακομα,ναι.δεν σπαω,δεν πεταω δεν ενοχλω κανεναν..αυτοι με ενοχλουν με τις χημειες που ριχνουν σε ολο το κεντρο και τα μισα τα ριχνουν χωρις λογο.αν παθω τπτ στο αναπνευστικο θα βγαλω καμια ακρη;οχι.αλλα η δικια μου η ζωη θα γαμηθει μετα...
    πηγαινω σε πορεια δεν σημαινει παω και τα γαμαω ολα..ξεκαθαριστε το λιγο στο μυαλο σας αυτο!

Διαβάζω τόση ώρα για μένος, κατάρες και ότι άλλο θέλετε και πραγματικά θλίβομαι για την τόση κακία.

Υπάρχουν οι μπάτσοι που φόρεσαν στουλή να παένουν στου χουριό μι τα σπαθιά και να τους κάνουν χάζι οι χωριανοί.
    Υπάρχουν και οι αστυνομικοί που επέλεξαν να βάζουν το κεφάλι τους στον τουρβά για τον ίδιο μισθό που παίρνεις εσύ, εγώ, αυτός, ο άλλος για να κοιμάσαι άνετα το βράδυ.
    Το αν μερικοί απο εσάς σας σκίζουν επειδή περνάτε χωρίς κράνος, επειδή έχει γεμίσει ο τόπος με αυτή τη μαλακία την ακράποβιτς που περνάς και τρέμει το έδαφος, που περνάτε τα κόκκινα με χίλια, που δεν σταματάτε σε ελέγχους είτε οδηγείτε ντίρλα δεν σας φταίνε αυτοί. Φταίτε εσείς, φταίω και εγώ προσωπικά γιατί οδήγησα και ακράνοβιτς και ντίρλα. Το οτι δεν έπεσα σε όργανο και δεν μου έκανε την "εξάτμιση" μπουρί σόμπας στάθηκα τυχερός, αλλά πιο τυχερός στάθηκα που δεν προκάλεσα ατύχημα.

Το παιδάκι που έφαγε την μολότοφ φύτρωσε και δεν τον γέννησε μάνα? Έκανε κανένα κακό σε κάποιον απο εκεί? πήδηξε κανενός την αδερφή ή σκότωσε μάνα κάποιου και φωνάζανε να καεί? Επέλεξε την σιγουριά του δημοσίου να βγάζει 500-600-700 ευρώ τον μήνα χωρίς να ανησυχεί μήπως τον διώξουν και ψάχνει την άλλη μέρα για δουλειά.
    Αλλα βέβαια, ξέρω πολλά καλόπαιδα που έχουν το κατόμπαλο κάθε μέρα απο τον μπαμπά και την μαμά και είναι πρώτη μούρη σε πορείες για να σπάει η μονοτονία ρε ψηλέ.....
    Χρειάστηκα αστυνομικό στην ζωή μου 2-3 φορές και με εξυπηρέτησαν με το παραπάνω.

Και ναι, σε τέτοιες περιπτώσεις για μερικούς αστυνομικούς και όχι μπάτσους που έχω φίλους και συγγενείς είμαι μαζί τους γιατί ξέρω οτι συντηρούνται οικογένενειες και τρώνε τα παιδάκια τους ενα πιάτο φαγητό.

Καταλάβετε επιτέλους οτι δεν έχουν προσωπικά με κανέναν και αν μας κάνουν τόπι στο ξύλο ή μας σκίζουν φταίμε εμείς γιατί δεν τους σεβόμαστε σαν ανθρώπους πρώτα απο όλα....
    Και θα ήθελα πολύ να δω μερικούς αν είχαν την εξουσία τους τι θα έκαναν και πως θα την ασκούσαν.
    Αν τα πιστευεις αυτα που γραφεις,η πιτσιρικος εισαι η ανιστορητος και δεν εχεις ιδεα τι συμβαινει γυρω σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από g_m900 Προβολή μηνύματος
    φιλε μου να σου δειξω εγω κατι μαθητουδια...που ριχνουν νεραντζια με ξυραφακια σε πορειες και συγκεντρωσεις εξω απο τμηματα...να μου πεις και εσυ μετα .

μιλαμε δηλαδη για αποπειρα προκλησης σωματικης βλαβης...με ΔΟΛΟ...γιατι ο ενδεχομενος παει περιπατο!!!

για οσα θελετε να πειτε για την Αστυνομια...εχουμε και εμεις αρκετα να αντιπαραθεσετε και καλα κανετε γιατι δεν εχουμε ολο λουλουδια στο σωμα...δυστυχως!
    μιλαω για πραγματα που εχω δει με τα ματια μου..δεν μιλαω για οτι ακουω..
    και αν ειναι ενας μην τον χαρακτηρισω και κανει τα δικα του,πεταει βριζει λεει κλπ.και τον πιανουν,δεστον και πηγαινε τον μεσα..γιατι πρεπει να του σπασεις τα παϊδια;τυπου ζαρτινιερα..;

Παλαιό μέλος
    ρε παιδια τι γραφετε συνεχεια τα ιδια ο ανθρωπος ειδε κατι που θεωρησε οτι
    ηταν μια καλη κινηση!!τι πορειες και χημικα και ολα τα ιδια λεμε καθε φορα???
    φιλικα παντα..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μικe777 Προβολή μηνύματος
    Τα ΜΑΤ ΥΜΕΤ Κ.λ.π αυτοι την δουλεια κανουν ρε παιδια..
    αν πας σε πορεια θα φας ξυλο!!ειναι στανταρακι...
    οι Διας στη πλειονοτητα ειναι ενταξει ασε που ειναι και μηχανοκινητη ομαδα..
    οι περισσοτεροι οδηγανε μηχανη οι ιδιοι!
    δεν εχουν τετοιο ρολο και κακως τους μπερδευουν με τους Δελταδες..αλλα αν πας
    σε πορεια..εκει και οι Διας γινονται Αηδιας...
    παλίκαρε, ξέρεις δεν κατέβηκα απο το φεγγάρι μια ωραία νυχτιά και μη έχοντας τι να κάνω το ριξα κορώνα γράμματα και βγήκε "θα μισώ τους μπάτσους".
    Το πιο πρόσφατο προσωπικό παράδειγμα, και τονίζω το προσωπικό γιατί δεν είναι κάτι που άκουσα/διάβασα/μου είπανε/κλπ, τρέχει ένα παληκαράκι -γιο μπάτσου μάλιστα- στα δικαστήρια επειδή δυο "λεβέντες" της Δι.Ας. δεν είχαν πως να περάσουν την ώρα μέχρι τη λήξη της βάρδιας τους και ξυλοκόπησαν ένα φίλο φίλου μου.Πως το ξέρω; έτυχε και πέρναγα απο εκεί και το είδα με τα μάτια μου!
    ο άνθρωπος σέρνετε στα δικαστήρια με ποινές όπως εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής (συν κανα δυο ακόμη παρεμφερείς) που επιφέρουν ένα χρόνο ψειρού έκαστη!!!
    Απο παραδείγματα αναλογα και ακόμα χειρότερα όμως, όρεξη να'χεις να ακούς και να διαβάζεις.Παίζεται δεκαετίες τώρα αυτο το κακογουστο έργο.
    Για αυτό κι εσύ και όσοι άλλοι πάτε να το ρίξετε στο ότι τάχα κρύβουμε οργή γιατί μας κόψαν κλήση π.χ. για αξύριστα τρυφερά, κάντε μας τη χάρη και σταματήστε να υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας.

ρε φιλαράκο δε μου λες,το φέσι το φοράς ολημερίς ή το βγάζεις φέρει πειν όταν κάθεσαι να φας ή να ξαπλώσεις;

Πόσο πιοχαμηλά είναι αυτός ο γαμίδης ο πάτος αναρωτιέμαι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    ― Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
    ― Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
    ― Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
    ― Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
    Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Kανένα στόμα
    δεν το βρε και δεν το πε ακόμα.

Έτσι στη σκοτεινή ταβέρνα
    πίνουμε πάντα μας σκυφτοί.
    Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
    όπου μας έβρει μας πατεί.
    Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
    προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!
    ο ποιητής όμως είχε γράψει και πιο ταιριαστούς για το φρεντ μας στίχοι.

Δεν είμαι γω σπορά της τύχης
    ο πλαστουργός της νιας ζωής
    Γω είμαι τέκνο της ανάγκης
    κι ώριμο τέκνο της οργής

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ενα μεγαλο μπραβο
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2009, 00:55