Για αύριο
1. Marques
2. Pedrosa
3. Lorenzo
Αν και όταν το σκέφτομαι καλύτερα, είναι μάλλον πιο πιθανό να νικήσει ο Dani.
Έβλεπα τα δοκιμαστικά και για να πω την αλήθεια κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ. Απλά δεν είμαι σίγουρος για τα λάστιχα του Pedrosa.
O Pedrosa στο τέλος σίγουρα έβαλε soft, λογικά όμως πρέπει να ξεκίνησε με medium, σαν τους Rossi και Marquez. Μόνο ο Jorge ξεκίνησε με soft
Έχω όμως την εντύπωση πως αν δεν γίνει καμία στραβή με πτώσεις κλπ, ο Marquez δεν θα έχει εύκολο απόγευμα αύριο. Για να δούμε τι θα συμβεί αργότερα το απόγευμα.
1. marquez
2. pedrosa
3. rossi
4. lorenzo
κρατω μια επιφυλαξη για το 1-2 μηπως κανει καλη εκινηση ο pedrosa στριψει πρωτος στην Κ1 και μην τον ειδατε μετα...
Νομίζω οτι αυτό το στόρυ που βλέπαμε, δύσκολα θα επαναληφθεί με τον Marquez στη πίστα, εκτός και μπλεχτεί στους πρώτους γύρους και χάσει πολύ χρόνο.
Με 3 Ισπανούς στην Jerez να έχουν ο καθένας τους σοβαρό λόγο να κερδίσουν, παρακινδυνευμένη η πρόβλεψη, αν και εκτός πτώσης ο Marq θα τους πάρει τα σκάλπ.
O Edwards τι έπαθε ρε? Οκ, FP είναι...αλλά 5ος?
Τελικά FP3
![]()
σε ολους τους μεχρι τωρα αγωνες, τα γυρολογια του pedrosa δεν ειναι μακρυα απο αυτα του marquez...(στην Αργεντινη μαλιστα αυτος εκανε τον ταχυτερο γυρο αγωνα)
το προβλημα του pedrosa ειναι οι μαχες...
αν κανει κακη εκινηση ο μικρος (που συνηθιζει) και φυγει 1-2 δευτερα ο pedrosa, μετα δεν θα ειναι καθολου ευκολο να μαζεψει ο μικρος...
Δεν είμαι καθόλου σίγουρος οτι θα έχει πρόβλημα να μαζέψει 1-2 δευτερόλεπτα (και παραπάνω). Αντίθετα, ο φαροφύλακας θα έχει μεγάλο πρόβλημα αν βλέπει ταμπελίτσες οτι ο Marq τον πλησιάζει.
Μα έχει δηλώσει οτι θα σταματήσει στο τέλος της σεζόν.
Οσο και να την τιναξεις, η τελευταια σταγονα θα μεινει στο σωβρακο.....