Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 349

Θέμα: -10 χρόνια προσδόκιμο

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    Εσύ να σηκωσεις λευκή σημαία και να πετάξεις τη πετσέτα. Εγώ τον σκύλο μου δεν τον εκτελώ
    χωρίς μάχη

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Περαστικα στα σκυλακια και στο φιλο...

Δυστυχως απο τετοια "γομαρια" καλα παμε....ειδικα σε χωρια..
    Σκιστον στο δικαστηριο.

Να ρωτησω....καλος τροπος για να αποφυγεις τετοιες αποπειρες δεν ειναι η εκπαιδευση; Ξερω οτι ισως να ειναι λιγο δυσκολο και φυσικα εχει καποιο κοστος, αλλα ετσι μαθαινουν να μην τρωνε απο οπουδηποτε και οποιονδηποτε...

Μακρύ μέλος... Το avatar του/της IRA57
    Προς nicksior δεν απανταω αν δεν πεις διευθυνση να σου στελνω ο,τι ειπα στο προηγουμενο (με 15 ανα προταση ορθογραφικα λαθη)...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Πλακα κανεις, ε;
    Και για να μην το κουραζουμε: Αποδειξε αυτα που λες.
    Εχω εχω 9 ραμματα για να το αποδειξω και οχι πανω μου.

Για τα υπολοιπα, δεν εχω καμια απολυτως αποψη και εμπιστευομαι αυτα που λες.
    Στο αδεσποτα -η και μη- και παιδια, λες μαλακιες.
    Σου μιλαω απο προσωπικη πειρα και απο (πολλα) σκυλια που εχω δει με (πολλα) παιδια.
    Να σε ρωτησω ομως...Το παραδειγμα που λες ειναι παιδι σου?
    Ειτε ναι ειτε οχι ησουν μπροστα?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Το να σκωτωνεις ζωα που εκτραφικαν για τον σκοπο αυτο απο τον ανθρωπο δεν ειναι σπαταλη. Ισος ειναι ανυθηκο να σκοτωνεις ζωα γενικα, αλλα και εμεις ζωα ειμαστε και εχουμε κοφτερουτσικους κυνοδοντες...

[/COLOR]
    Προσωπικα δεν πιστευω οτι ειναι ανηθικο να τρως οτιδηποτε.
    Αρκει αυτο το οτιδηποτε να μην βασανιζεται μια ζωη μεχρι να γινει φαγητο ,οπως δλδ κανουμε ακριβως εμεις οι ανθρωποι στα ζωα που εκτρεφουμε, και δεν κανει κανενα λιονταρι ή καρχαριας...

Υ.Γ. Εχεις δει τι κυνοδοντες εχει ο καρποφαγος γοριλλας? χεχε...
    btw, και τα αλογα εχουν κυνοδοντες...μαντεψε ομως τι τρωνε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος

Οι άνθρωποι της επαρχίας μόνο ανόητοι δεν είναι , ζουν και παράγουν σε αρμονική συμβίωση με το περιβάλλον συμβάλλοντας στην οικονομία και στο τραπέζι μας.
    Υπερβολές , λάθη , καταχρήσεις , γίνονταν και γίνονται αλλά αυτά τα γνωρίζουν πολύ καλά και πρώτοι αυτοί οι ίδιοι τα καταδικάζουν..

Πολυ καλο...πραγματικα

Τι συμβαίνει , λοιπόν , όταν περίεργα τυπάκια (ανίκανα να γράψουν πέντε αράδες κειμένου χωρίς 15 λάθη) εμφανίζονται από το πουθενά (το πουθενά είναι το διαμερισματάκι της πολυκατοικίας που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν) και αφ υψηλού θέλουν να τους επιβάλλουν νέους κανόνες ?

''αφ'υψηλου''??? οου ρηλυ?

Όταν λέγονται και γράφονται τέτοιες κουταμάρες , η εξαγρίωση , του «μπουρτζόβλαχου» είναι επίσης δεδομένη , ειδικά αν αγέλη αδέσποτων του χει ρημάξει το κοτέτσι ή έχει καταδιώξει τις έγκυες προβατίνες του ή το παιδί του ,τότε τα «παίρνει» άσχημα… Και επειδή , παντού υπάρχουν οι φυρόμυαλοι , ακόμη και μεταξύ των «μπουρτζόβλαχων» , αντί να στραφεί εναντίον των προστατών των αδέσποτων , στρέφεται εναντίον των σκύλων . Έτσι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι αδεσποτο-προστάτες στην πραγματικότητα εντείνουν το άθλιο φαινόμενο της φόλας το οποίο υποτίθεται καταπολεμούν, λες και το κάνουν επίτηδες προκειμένου να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους.
    Για το κοτετσι και τις προβατινες ο μπουρτζοβλαχος εχει λαβει επιδοτησεις απο ΕΕ για να τα περιφραξει αλλα αυτος αγορασε Cayene...
    Ο σκυλος που (απροκλητα?) δαγκωσε το παιδι του ,δεν θα υπηρχε αν ο ιδιος ο μπουρτζοβλαχος στειρωνε τον σκυλο του και δεν τον παραταγε (επειδη ισως δεν του εκανε στο κηνυγι) ή αν δεν τον ζευγαρωνε για να πουλησει τα κουταβια του (εχεις δει παρτυ που στηνονται οταν παιζει γεννα σκυλου κηνυγου...?...πολυ ''γελιο''...)
    Αλλα οχι...ο μπουρτζοβλαχος ''μαμαει και δερνει''
    http://www.zoosos.gr/article/5345/su...-sta-philiatra

Αν ρωτας εμενα...καλυτερα να αφηναμε τον γκριζο λυκο στην ησυχια του πριν χιλιαδες χρονια, και να ημασταν ακομα πανω στα δεντρα να τρωγαμε βελανιδια συνεπεια αυτου...σιγουρα το οικοσυστημα θα εβλεπε καλυτερες μερες απο τις σημερινες!

http://www.youtube.com/watch?v=yN96Gid6Kjo

Εμμονες? Οπως?
    Ξερολες? Σε τι ακριβως?
    Απειλες? Ποιες/α?

Μεταξυ συμβιοντων οργανισμων εχω την ελευθερη βουληση να επιλεξω ποιους θα βοηθησω...
    Μεταξυ του πρωην συναδελφου ντιλιβερα ,που πλεον ειναι ανεργος αφοτου πρωτα εκλεισε 5 σπιτια γιατι δεν πληρωνε μισθους (οταν ηταν αλλου εργοδοτης) ,και του κουταβιου που ριξαν πανω απο την μαντρα του καταφυγειου ανθρωποι (με συνεπεια να σπασει σπονδυλικη του στηλη και το ποιο πιθανο ειναι να ευθανατωθει εξαιτιας αυτου...κατι που εγω θα ζησω και οχι εσυ...)...επιλεγω ευθαρσως το 2ο...

Συγκυριακα και εγω εχω βοηθησει ανθρωπους ,και ολος τυχαιως(?) οι ιδιοι δεν μου την ειπαν ποτε οταν βοηθησα αλλο ζωο...αντιθετως και οι ιδιοι δωσαν το ελαχιστο στο αδεσποτο διπλα που και αυτο πειναγε...

Βασικός πυλώνας της ανθρώπινης ηθικής είναι η αξία της ζωής (της ανθρώπινης πρωτίστως αλλά όχι μόνο) , κατά συνέπεια ο θάνατος είναι κακός .
    Αμ έλα που ακριβώς αυτό δεν καταλαβαίνεις (και εσύ και ο περισσότερος κόσμος).

Ο θάνατος ΔΕΝ είναι κακός. Απλά είναι θάνατος. Όπως λέμε ζωή, μπακλαβάς, τσόντα, αεροβόλο. Όλα τα υπόλοιπα είναι ανθρώπινες επινοήσεις.

Και ναι, φυσικά και φιλισοφούμε. Το θέμα είναι να μπορείς να εφαρμόσεις τη φιλοσοφία της ζωής σου στην ίδια τη ζωή σου.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    τωρα ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι κανεις;θες να σου βρω περιστατικα με σπασμενα σαγονια,σπονδυλικες στηλες,πυροβολημενα,κρεμασμενα σκυλια;ακομα και κτηνοβασιες;;;;γραψε με στα @@ σου εμενα,σεβασου τον χυμαδορ που θα τρεχει για χρονια με τους μπασταρδους!!
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

δεν τον ανακατευω..απλα σου λεω οτι του εχουμε γαμησει το θεμα.και ειναι σοβαρο θεμα.ακραιες θεσεις δεν ειναι οι δικες μου.σεβασμο στην φυση και ειδικα στα ζωντανα.αν δεν τα γουσταρεις δικαιωμα σου,απλα μην τα ενοχλεις!ειχα σταματησει μερες να γραφω εδω αλλα εσυ συνεχιζεις με 2-3 ποστ στην σειρα.δεν προσπαθω να πεισω κανεναν να αγαπησει τα ζωα.απλα να μην τα κακοποιουμε.εσυ αντιθετως...εγω που τα γουσταρω θα τα βοηθαω.απο σκυλο εγω ποτε δεν την επαθα.απο ανθρωπους....ουυυυυυυ παρα πολλους..
    η γιαγια μου η μια εχει πεθανει προ πολλου και η αλλη ειναι καθηλωμενη σε κρεβατι με αλτσχαιμερ.
    παμε λιγο:
    http://www.ipareamas.gr/our-friends-...%BF%CF%85.html

https://www.facebook.com/photo.php?f...5091981&type=1

https://www.facebook.com/photo.php?f...9998661&type=1

Επίσης..
    Ασχετο με τα προηγούμενα αλλά σχετικό με την προσπάθεια εξωραϊσμού των αδεσποτων σκύλων ..

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση σκύλου που έπεσε από μάντρα και έσπασε την σπονδυλική του στήλη . (Εκτός αν η μάντρα είχε το ύψος του πύργου του Άιφελ).

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση σκύλου που έφαγε κλωτσιά απώθησης από ποδηλάτη και έσπασε η μασέλα του ώστε να καταδικασθεί σε θάνατο εξ ασιτίας… (Εκτός αν ο ποδηλάτης είχε πέταλα και τον όγκο μουλαριού)

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της Χαλιμάς ..

Αλλες , φριχτές κακοποιήσεις σκύλων συμβαίνουν, ΝΑΙ! Και καταδικαστέες! Αλλά οι "ζωόφιλοι" διαλέξτε επιτέλους τα σωστά παραδείγματα γιατί γελοιοποιείστε , που δεν πρέπει , γιατί προσφέρετε έργο , κόψτε λίγο φανατίλα!!

Αντιθέτως Υπάρχουν πολλά ράμματα από επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε ημιάγρια κατάσταση ακόμη και θάνατοι και αυτό είναι Ιατρικά ιστορικά ..

Έλεος πια με τα ψέματα , η αλήθεια αρκεί για να δικαιολογήσει την δραστηριότητα σας , ποιους προσπαθείτε να πείσετε με τέτοιες υπερβολές , επισκέπτες από τον Αρη?
    Δλδ το κουταβι εσυ λες οτι θα επρεπε να αντεξει το πεσιμο και οτι λεω ψεμματα...μηπως επεσες και εσυ μωρο απο καπου αλλα χτυπησες αλλου...?λεω τωρα...

Για δειξε περιστατικα που λες...να σου δειξω σκυλια που υπαρχουν στο καταφυγειο βαφτισμενα επιθετικα...αλλα αυτο δεν θα σε πεισει.
    Καλυτερα να σου δειξω σκυλια που μαζευτηκαν ως ''επιθετικα'' ,αλλα πλεον ζουν σε σπιτια...γουσταρεις την προκληση?

Υ.Γ. Εχω δει 2-3 οντως επιθετικα...ελα ομως που τα 2 ηταν κατασχεσεις λογω κακοποιησης...και το 3 μονο βρεθηκε αδεσποτο...ολα αυτα αναμεσα στα περιπου 300+ σκυλια που εχουν περασει απο το καταφυγειο.

Για το τι γινεται εξω σου μιλησα με αριθμους...αν για σενα αυτα ειναι βλακειες...προβλημα σου...

Η μια γιαγια μου που ηταν απο την κρητη ,μου ειχε φωλιασει 5 σκυλια που ειχα μαζεψει πιτσιρικας απο το δρομο.
    Πολυ ευχαριστως να την ετρωγαν...γιατι αν ζουσε οταν το διαπιστωσα αυτο, θα επερνε τον πουλο απο το χερι μου...

δεν μιλησα για επιθετικο αδεσποτο σκυλο.μιλησα για τα αδεσποτα γενικα και πως εμεις φταιμε που υπαρχουν!!
    δεν με ρωτησες για την αντιμετωπιση ουτε και το θεμα αναφερεται σε κατι τετοιο.βασικα δεν αναφερεται καν σε αδεσποτα αλλα τεσπα.τροποι αντιμετωπισης υπαρχουν αλλα χρειαζεται θεληση και φραγκα...αλλα βεβαια,εδω δεν εχουμε δουλειες ποιος τα γαμει τα κωλοσκυλα.να πηγαινουμε στα μπουζουκια μπορουμε ομως...
    γεια χαρανταν!

τετρακυλινδρο μελος Το avatar του/της yiannis172
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor Προβολή μηνύματος
    δεν μιλησα για επιθετικο αδεσποτο σκυλο.μιλησα για τα αδεσποτα γενικα και πως εμεις φταιμε που υπαρχουν!!
    δεν με ρωτησες για την αντιμετωπιση ουτε και το θεμα αναφερεται σε κατι τετοιο.βασικα δεν αναφερεται καν σε αδεσποτα αλλα τεσπα.τροποι αντιμετωπισης υπαρχουν αλλα χρειαζεται θεληση και φραγκα...αλλα βεβαια,εδω δεν εχουμε δουλειες ποιος τα γαμει τα κωλοσκυλα.να πηγαινουμε στα μπουζουκια μπορουμε ομως...
    γεια χαρανταν!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Σου μιλαω απο προσωπικη πειρα και απο (πολλα) σκυλια που εχω δει με (πολλα) παιδια.
    Να σε ρωτησω ομως...Το παραδειγμα που λες ειναι παιδι σου?
    Ειτε ναι ειτε οχι ησουν μπροστα?
    Οχι δεν ειναι καποιο απο τα παιδια μου.
    Ναι ημουν μπροστα και στις 2 περιπτωσεις.
    Μια εκ αυτων αρπαξα κι εγω τις "ψιλες" μου απο τον σκυλο για να του παρω το παιδι απο το στομα.

Και ναι, οι επιθεσεις ηταν απροκλητες.
    Ουτε φωνες, μα ουτε και χειρονομιες απο τα παιδια προς τους σκυλους.
    Απλα παιζαν και τσιριζαν μεταξυ τους.

εντιτ:
    Μιας και πρεπει να λεμε τα αυτονοητα και δεν παει σε σενα, Ηρα, αυτο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν πρεπει να κακοποιουμε η και να τσουβαλιαζουμε τα ζωντανα σε κατηγοριες, αναλογα με την διαθεση μας (ποσω δε να τα φολιασει καποιος, για τους οποιους λογους του περασαν απο το κεφαλι).
    Προφανως και πρεπει να περιοριστει το φαινομενο των αδεσποτων και αυτο ξεκινα και τελειωνει με την προσπαθεια ολων μας και οχι του δημο-οποιου φορεα.

Αλλα ΠΡΟΦΑΝΩΣ επισης τα ακραια που εχω διαβασει εδω μεσα, οτι πρεπει να αξιολογησω την ζωη του σκυλου πιοτερο απο ανθρωπου, με κανουν να καταταξω τον λέγοντα ως ανυποστατο και "αχαμνο" και κατοπιν να αδιαφορησω για τα υπολοιπα που λεει /γραφει/κανει.
    Τελευταία τροποποίηση από DrEvil; 04/05/2014 στις 15:42.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από IRA57 Προβολή μηνύματος
    Για το τι γινεται εξω σου μιλησα με αριθμους...αν για σενα αυτα ειναι βλακειες...προβλημα σου...

Η μια γιαγια μου που ηταν απο την κρητη ,μου ειχε φωλιασει 5 σκυλια που ειχα μαζεψει πιτσιρικας απο το δρομο.
    Πολυ ευχαριστως να την ετρωγαν...γιατι αν ζουσε οταν το διαπιστωσα αυτο, θα επερνε τον πουλο απο το χερι μου...
    Σοβαρά τώρα?

Banned
    μιλαμε με πονο καρδιας
    και απλετο μισος σε περιπτωσεις που μας φωλιασουν σκυλο γατα η οποιοδηποτε κατοικιδιο μας
    μεχρι εδω οκ
    δεν μου εχει τυχει και ειμαι τυχερος γιατι απο πιτσιρικας ειχα σκυλο
    ουτε και με αδεσποτα στο χωριο μου
    δεν ειχε και πολλα τοτε οι περισοτεροι τα ειχαν στα σπιτια τους
    στον φιλο χυμαδορη επιτεθηκε π@@στης αξεστος θελοντας οχι μονο να του σκοτωσει τα σκυλια αλλα να τον κανει να νιωσει ανεπιθυμητος
    απ τα λεγομενα οτι το εχει κανει επανειλημενα μαλλον ειναι διαταραγμενος δεν εξηγειται αλλιως
    αλλα δεν καταφευγουμε στο ακραιο να ισοσκελιζουμε την ζωη ενος ζωου με την ζωη του δραστη
    ο σκυλος μας εχει αφεντικο θα στεναχωρηθουμε θα κλαψουμε αλλα οι<συγγενεις και φιλοι>του σκυλου δεν θα πανε για ανταποδοση
    οι συγγενεις του ανθρωπου-δραστη θα το κανουν οι χειρισμοι σε τετοιες περιπτωσεις απαιτουν λεπτοτητα
    δεν ανοιγουμε βεντετα εφ οσον εχουμε το δικιο με το μερος μας δλδ
    δεν τα αφηναμε ελευθερα
    πεινασμενα
    βρωμικα εκτεθειμενα και η επιθεση εγινε στο δικο μας πεδιο
    μαζευουμε στοιχεια και του γα@@νε αλλοι τα ραμματα

αυτα γενικα
    συγκεκριμενα εχω διαβασει ολο το θεμα ειδα γνωμες αποψεις κλπ
    το ποσο αγαπαω τα ζωα κυριως τα σκυλια(μην πεταχτουν καποιοι για διποδα σκυλια κλπ αυτα ειναι αλλη ιστορια)
    αλλα δεν μπορω να καταλαβω τον δηθεν φιλοζωισμο καποιον να ριχνουν τροφη απ το διαμερισμα σε αδεσποτα και να μαζευονται με τον καιρο δεκαδες
    να αφηνουν εξω απο το σπιτι τους τροφ- σε συγκεκριμενο σημειο,και σε συγκεκριμενο μερος-πεζοδρομο τροφες και να κυνηγανε οτι περναει με ροδες απο πιτσιραικαδες με ποδηλατα μεχρι εμας-ενα ωρα υπηρεσιας με τα μηχανακια
    εχουν στειλει παιδακια στο νοσοκομειο
    εμενα προσωπικα με δαγνωσαν 2 φορες αλλα ευτυχως τα δερματα μου ουτε που καταλαβαν
    οτι ειπα σε αυτους λεω και εδω
    θελετε να δειξετε τον φιλοζωισμο σας?
    βεβαιως και δεν φταιτε εσεις για τα αδεσποτα
    μην τα ταιζεται
    θα ερθουν και αλλα και θα γινουν κοπαδι
    θα ενοχλουν
    θα κανουν επιθεσεις
    αν θελετε να κανετε κατι καλο παρτε τα σπιτι σας
    οχι σε δρομους
    ειναι κοινοχρηστοι και δεν ειναι αυλη κανενος
    και οι υπευθυνοι ας σταματησουν το ξυσιμο δεν πρεπει να ερχονται εκλογες(ευτυχως καθαρισε η γειτονια μου)μετα απο αλεπαλληλες κρουσεις που τους εκανα με ακουσαν
    α ρε δημαρχαρα να σαι σιγουρος οτι για τα 3,5 χρονια που κωφευες τωρα που τα ανοιξες θα σε σταυρωσω......
    και ξαναλεω οτι εχω στην κατοχη μου 3 σκυλια
    το ενα στο δαιμερισμα και δεν ενοχλει ουτε αυτο ουτε εγω
    αλλα ολο το πανηγυρι με τα αδεσποτα και τους δηθεν φιλοζωους πρεπει να σταματησει

Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. 10 Χρονια moto.gr. Ετήσια βόλτα Κυριακή 20 Μαΐου 2012
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 276
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2012, 00:55
  2. Απαντήσεις: 223
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2012, 23:33
  3. 10 χρονια γραφει ιστορια !!
    από nic mor στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 24/01/2010, 11:31
  4. 10 χρόνια μετά... τι άλαξε?
    από idomeneas στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 14:33
  5. μετα τα χρονια πολλα να πουμε και τα καλημερουδια 14-10?
    από 675 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2007, 16:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF