Είμαι δύο πόντους κοντύτερος και έχω Βαραδέρνω...![]()
Σε αυτες τις τιμες και για τη χρηση που τη θελει το kle μου ακουγεται αρκετα λογικο.
Ξερουμε ολοι οτι τα υπολοιπα και χρεπια θα ειναι και κοστος συντηρησης θα εχουνε.Δεν γινονται θαυματα με αυτα τα λεφτα,εκτος και αν ειναι Ο τυχερος και του κατσει κατι απο χερι και απο γνωστο.
Π.Χ. Αγγελιες του τυπου "Bmw F 650 ST '05 - € 1.700 (Συζητήσιμη)" θα δει πολλες αλλα θα ειναι παραμυθια.Η μοτο ειναι μοντελο του 1995 και οχι του 2005 και τα 5000χλμ ειναι κοροιδια ,εκτος αν εγινε τυπογραφικο λαθος και ειναι 50000 τα χλμ.
Εξαλλου ,απ'οτι λεει ο ανθρωπος ,ειχε αρκετες μηχανες στο παρελθον και καταλαβαινει τι εννοω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Επειδή με τακούνια τον παρεξηγούν.
Life begins at 45°.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΛΙΟΥΛΙΟΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΡ.ΤΖΙ ΑΡ ΘΑ ΔΗΣ ΑΠΟΥΛΗΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΑ ΜΕ ΔΕΚΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ 1600-2200 ΕΠΙ ΤΡΙΕΤΙΑ,ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΡΙΣΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕ Η ΚΡΙΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣ ΤΑ 1800 ΛΙΓΑ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑΙΓΚΕΡ.
ΟΚ παω πασο, δικό σου το μαχαίρι , δικό σου και το καρπούζι.
Να ξέρεις όμως οτι με τετοιο μηχανάκι, δικάβαλο και φορτωμένο, αν σταματήσεις σε καμμια ανηφόρα και πας να κανεις και καμμια μανούβρα, θα είναι δύσκολα τα πράγματα.
Μην γίνεις σαν κατι τυπους που εχω δεί που ψάχνουν πεζοδρόμιο για να σταματήσουν και την τουμπίτσα σταματημένοι την έχουν στο πρόγραμμα!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟ ΠΑΝ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΜΜΕΣΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΤΟΥ 93 ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΓΡΗ ΤΟΥ 96 ΟΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ.ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΜΟΤΟ ΣΤΟ ΚΑΡ.ΤΖΙ.ΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΔΛΔ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΑΝ ΠΟΥΛΗΣΗΣ ΤΗΝ ΜΟΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΡΟΤΗΜΙΣΩ ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΕΤΣΙ.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΧΟΝΤΕ ΚΑΘΕ ΕΛΕΧΓΟ.
ΤΟ ΒΡΗΚΑ 850 ΥΨΟΣ ΤΙΣ ΣΕΛΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΝΣΑΛΠ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.850 Η ΣΕΛΑ ΤΟΥ ΤΙΓΡΗ 900.ΑΦΡΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΗΣΑ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΟ ΥΦΟΣ ΣΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΓΡΗ ΚΑΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ ΕΝΑ ΚΙΛΟ.ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΑΩ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΤΟΡΙΣΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ.