Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 123

Θέμα: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑΡΙ ΕΩΣ 2000 ΕΥΡΟ?

non serviam Το avatar του/της kachius
    Και εγώ πιστεύω ότι θα βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα σίγουρα.
    Σχεδόν το ίδιο σίγουρο είναι ότι θα θέλει λάστιχα και αρκετά πιθανό και κάποιο service (όχι οπωσδήποτε κάτι σοβαρό που θα θέλει πολλά να μαζευτεί, από απλό σερβις μέχρι και λάδια/τσιμούχες στο πιρούνι το φαντάζομαι), άρα κανά 500-600 ευρώ ακόμα θα τα ζητήσει θαρρώ, σε δύο (τουλάχιστον) δόσεις (μία τα λάστιχα, 2η το σερβις).
    Αλλά σίγουρα θα βρεις κάτι καλό.
    Υπάρχει δυστυχώς πολλοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σκοτώνουν ότι βρουν δίχως την άνεση του χρόνου να βρουν τον ιδανικό αγοραστή (δηλ. τα $$ που πραγματικά αξίζει το μηχανάκι τους και όχι μόνο).
    Ειδικά για 1000άρια η αγορά λογικά θα είναι σκοτωμένη (βλέπε ακίνητα αντίστοιχα) οπότε οι μειώσεις θα είναι και πολύ μεγαλύτερες από μικρότερα μοτο σε σχέση με παλιότερα.
    Εδώ φεύγουν κάτι λουλούδια 600άρια στα 1600 με πολύ ζόρι, τα 1000άρια τα βλέπω στο ράφι (με 1,7 βενζίνη ειδικά...)

Επ.: άντε να μην είναι 2000 να είναι 2200-2300 (η τιμή που θα στο αφήσει, όχι η τιμή που γράφει η αγγελία)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Άσχετα πάντως με την οικονομική κατάσταση και το πως έχει η αγορά, το "ότι πληρώνεις παίρνεις" συνεχίζει να ισχύει για το 98% των περιπτώσεων.
    Η καλή ευκαιρία που ο άλλος το πουλάει το λελούδι του γιατί "πρέπει εδώ και τώρα", δεν θα φτάσει ούτε σε έμπορο, ούτε στο καρ, ούτε στη χ.ε.
    Από στόμα σε στόμα θα μεταφερθεί και θα κλείσει εντός 2ημέρου.. μην έχουμε αυταπάτες.

non serviam Το avatar του/της kachius
    δεν θα φτάσει ούτε σε έμπορο, ούτε στο καρ, ούτε στη χ.ε.
    Από στόμα σε στόμα θα μεταφερθεί και θα κλείσει εντός 2ημέρου.. μην έχουμε αυταπάτες.
    Καθώς είμαι ένας από αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια πουλάω, θα διαφωνήσω κάθετα.
    Στην περίοδο που διανύουμε τα λεφτά έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από το προϊόν,
    όχι, δεν παίρνεις ότι πληρώνεις, παίρνεις πολύ παραπάνω.

*και αυτά που κλείνουν εντός 2ημέρου είναι αυτά που σκοτώνονται όσο δεν πάει άλλο, όχι "απλές" ευκαιρίες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Γειά σου φίλαι καλώς σε βρήκαμε πουλάω τουόνο στη πένα 1750€ σε ενδιαφέρει;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5038462/

Eνας γνωστος πηρε v strom 1000 με 2500 E (ολα τα εξοδα μεταβιβασης στην τιμη ) απο ιδιωτη , του βγηκε πραγματικα αριστο (και ειχε και μπολικη προικα )

Ευκαιριες παντα υπαρχουν , λιγη τυχη να εχεις μονο να βρεθουν μπροστα σου ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Χαλάρωσε λίγο... γιατί μπήκες με φόρα και μην μας πάθεις και τίποτα...

Αφού δεν βιάζεσαι αλλά μπήκες και στον κόπο να ζητήσεις τη γνώμη των παιδιών εδώ μέσα, άκου κι αποφάσισε. Επειδή κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βγάλεις και τρελλό.

Πάρε Τiger 900 αφού θες. Γ@μάτος είναι... κάτι με τις βενζίνες και τα πιστόνια είχε ένα θέμα αλλά το έλυσαν νομίζω.
    το 1050 ήτανε αυτό ... το 900 είχε θέματα με τεντωτήρες και κάτι ρουλεμάν ... ξέρεις αυτά μωρέ τα κοκοκοψαρα μέσα στο μοτερ ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της magi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5038462/

Eνας γνωστος πηρε v strom 1000 με 2500 E (ολα τα εξοδα μεταβιβασης στην τιμη ) απο ιδιωτη , του βγηκε πραγματικα αριστο (και ειχε και μπολικη προικα ) Το πιστευω εχω υπομονη

Ευκαιριες παντα υπαρχουν , λιγη τυχη να εχεις μονο να βρεθουν μπροστα σου ...
    εχω υπομονη

Εγώ πάλι έχω ένα γνωστό το ξαδέρφου του κουμπάρου της αδερφής της πρώην μου που πρίν 3 τέρμηνα πήρε ένα 1000άρι με 1000€ και στο πρώτο σέρβις του δώσανε και 50 ευρώ πίσω γιατί ήταν χαρτί το εργαλείο και έκανε Αθήνα Μόναχο χωρίς να βάλει καν βενζίνη...

Βάλε ρε παιδί αγγελία ότι θές να σου χαρίσουν 1000άρι.Πιο στα σοβαρά θα σε πάρουν!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Δεν ηθελα στρητ.Ταξιδεψα αρκετα με στρητ.Καλη πουληση να εχεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kachius Προβολή μηνύματος
    Καθώς είμαι ένας από αυτούς που τα τελευταία δύο χρόνια πουλάω, θα διαφωνήσω κάθετα.

*και αυτά που κλείνουν εντός 2ημέρου είναι αυτά που σκοτώνονται όσο δεν πάει άλλο, όχι "απλές" ευκαιρίες.
    Συμφωνω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από est Προβολή μηνύματος
    Άσχετα πάντως με την οικονομική κατάσταση και το πως έχει η αγορά, το "ότι πληρώνεις παίρνεις" συνεχίζει να ισχύει για το 98% των περιπτώσεων.
    Η καλή ευκαιρία που ο άλλος το πουλάει το λελούδι του γιατί "πρέπει εδώ και τώρα", δεν θα φτάσει ούτε σε έμπορο, ούτε στο καρ, ούτε στη χ.ε.
    ΔΙΑΦΩΝΩ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est

Παράδειγμα για το "ότι πληρώνεις παίρνεις" που λέω εγώ.
    Ασούμε πως είσαι Χονταίος και θέλεις ένα CBR 600 του 2000 μοντέλο. Με καρμπς ναουμ' γιατί είσαι και μερακλής.
    Και ασούμε πάλι πως υπάρχουν 2 όμοιες περιπτώσεις από εξωτερική εμφάνιση και χιλιόμετρα..
    α) χρειάζεται λάστιχα-αλυσίδα-γρανάζια-σέρβις-τακάκια-δίσκους κλπ. και
    β) τα μισά τουλάχιστον από αυτά είναι φρέσκα.
    Στη μια περίπτωση το "χτυπάς" κοντά στο 1,5Κ(-) και στην άλλη φλερτάρεις με τα 2Κ(+) πολύ πιο εύκολα.
    Σωστά; Ίσως.
    Θεωρείται κανένα από τα 2 ευκαιρία; Μπα.

Ανάλογα λοιπόν με τα λεφτά που έχεις αγοράζεις.

Υποπερίπτωση β1).. ο τύπος που έχει το CBR το "καλό" βγάζει φιρμάνι στη γειτονιά πως το δίνει 1,5Κ γιατί θέλει να τα δώσει προκαταβολή για το GS 1200.(Καλά..τώρα θα γίνει χαμός..)
    Το σκοτώνει; Όχι λέω εγώ.
    Το μαθαίνεις; Μόνο αν είσαι γείτονας ξαναλέω εγώ..

Δεν σου λέω ότι δεν έχει πάει η τιμή στο διάολο συνολικά για τα μεταχειρισμένα οχήματα.. σαφώς και πλέον με λίγο ψάξιμο αγοράζεις πιο "πολλή" μηχανή σε σχέση με το παρελθόν.
    Αλλά η διαφορά ανάμεσα στα χρέπια και στα νορμάλ, συνεχίζει να υφίσταται.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Ζητώ να μου χαρίσουν .......

Και εγώ πιστεύω ότι θα βρεις κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα σίγουρα.
    Σχεδόν το ίδιο σίγουρο είναι ότι θα θέλει λάστιχα και αρκετά πιθανό και κάποιο service (όχι οπωσδήποτε κάτι σοβαρό που θα θέλει πολλά να μαζευτεί, από απλό σερβις μέχρι και λάδια/τσιμούχες στο πιρούνι το φαντάζομαι), άρα κανά 500-600 ευρώ ακόμα θα τα ζητήσει θαρρώ, σε δύο (τουλάχιστον) δόσεις (μία τα λάστιχα, 2η το σερβις).
    Αλλά σίγουρα θα βρεις κάτι καλό.
    Υπάρχει δυστυχώς πολλοί που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σκοτώνουν ότι βρουν δίχως την άνεση του χρόνου να βρουν τον ιδανικό αγοραστή (δηλ. τα $$ που πραγματικά αξίζει το μηχανάκι τους και όχι μόνο).
    Ειδικά για 1000άρια η αγορά λογικά θα είναι σκοτωμένη (βλέπε ακίνητα αντίστοιχα) οπότε οι μειώσεις θα είναι και πολύ μεγαλύτερες από μικρότερα μοτο σε σχέση με παλιότερα.
    Εδώ φεύγουν κάτι λουλούδια 600άρια στα 1600 με πολύ ζόρι, τα 1000άρια τα βλέπω στο ράφι (με 1,7 βενζίνη ειδικά...)

Επ.: άντε να μην είναι 2000 να είναι 2200-2300 (η τιμή που θα στο αφήσει, όχι η τιμή που γράφει η αγγελία)
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΣ?ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Εσύ πας καρφί στον Βύρωνα. Τουόνο και Βύρωνας πάνε πακέτο. Υπολόγισε κι ένα 5% για μένα τα μεσιτικά μου.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 5 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεταχειρισμενο v-strom 650
    από eliasgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 00:35
  2. Ducati Monster 600 1998-2000
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 11:43
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF