Σοβαρή υποψηφιότητα τα D211 GP λοιπόν.
McTalas, ευχαριστώ΄ αλλά κάποιες γόμες πρέπει να έχω ακόμα στο υπόγειο. Καινούργια θα βάλω να ευχαριστηθώ βόλτες.
Σοβαρή υποψηφιότητα τα D211 GP λοιπόν.
McTalas, ευχαριστώ΄ αλλά κάποιες γόμες πρέπει να έχω ακόμα στο υπόγειο. Καινούργια θα βάλω να ευχαριστηθώ βόλτες.
Think faster than you ride
To κράτημα στο βρεγμένο δεν είναι αφενός πρώτο στις προτεραιότητές μου.
Αφετέρου, όσο πιο καραφλό είναι το λάστιχο στα πλαϊνά τόσο καλύτερη πρόσφυση έχει στη στροφή. Σαφώς ένα "semi-slick" δεν έχει τόσο καλή απορροή υδάτων και κινδυνεύεις να πλανάρει. Όσο όμως προλαβαίνει να διώχνει το νερό και είναι ζεστό, κρατάει μια χαρά.
Δεν αμφισβητώ αυτό που σου συνέβει, αλλά πρώτα μ΄ενδιαφέρει η απόδοση στο στεγνό και πολύ μετά στο βρεγμένο.
Εγω δεν ειχα θεμα σε βροχη αλλα το φιλαγα πολυ σε στεγνο εινσι κολλα!!!
Απο πιεσεις 32/32 αλλα και 36/42.
3 χρονια τωρα κανενα προβλημα 32/32 και ζεστενωνται μια χαρα!
για πλάκα, μήτσε μ' με δουλεύεις;;; δεν θυμάσαι τι έλεγε για τα d211 ο dimdoc? :P ότι κόβεις 2" όπως είσαι με τις σαγιονάρες απ' την ξαπλώστρα;;; :P
το λάστιχο είναι αλλού, αρκετοί κόψαν ολόκληρα δευτερόλεπτα στην πεντέλη χάρη σε αυτά... :P
αλλά νταξει μην τα δουλεύεις 32/36 έτσι; 18 δίνει το πίσω η ντάνλοπ για πίστα νομίζω, δώσε και έναν αέρα για το δρόμο και είσαι τζετ.
Fuck the universe.
Για πιστα σε χρονομετριμενα μπορεις και 17 πισω. Αλλα για δρομο ειναι πολυ χαμηλα. Εως 30 ειναι καλα ωστε να ζεσταινεται χωρις πολους θερμικους κυκλους
Με κουβέρτες. Στην πίστα.
Δεν τα έχω δοκιμάσει, δεν ξέρω. Εσείς που τα φοράτε και σε βόλτες, κάτι παραπάνω θα ξέρετε. Απλά, ξέρω ότι τα λάστιχα πίστας αποδίδουν τα μέγιστα σε συγκεκριμένο εύρος θερμοκρασίας. Δεν θέλω να πηγαίνω συνέχεια στην τσίτα για να τα κρατάω εκεί που πρέπει.
Αν κρατάνε με αξιοπρέπεια ακόμα και σε μικτή βόλτα -πότε σβέλτα, πότε χαλαρά- πάω πάσο.
εχει ξανασυζητηθει το θεμα με τις πιεσεις για τα συγκεκριμενα λαστιχα εδω...
εγω ποτε δεν τα δουλεψα με 18...
28αρια-30αρια επαιζα στην πιστα και 32-34 στον δρομο...
για Ρωσσο π.χ. παιζω καπου στην μεση 30-32..
Πολύ καλό, τίμιο και φτηνό είναι το Rennsport στα 250 Ευρω.
Καπως ξεπερασμένο για πίστα αλλά για βόλτες ειναι τέλειο, στην βροχή όμως δεν είναι και το καλύτερο.
Αν το θες και για trackday θα πρεπει να κανεις ενα συμβιβασμό στην βροχή ετσι κι αλλιώς.
Αλλιώς αν δεν σε ενοιαζαν τα track day, Pirelli Diablo παλι στα 250 Ευρω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957