Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 65

Θέμα: Σπασμένη πινακίδα... Σώζεται το πράγμα ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από marioboni Προβολή μηνύματος
    8 χρόνια δουλεύω σε κτέο και μόνο με χαρτιά και χωρίς καθρέφτες κλπ ναι γινόταν αλλά πριν τις κάμερες
    Σε έλεγχο την έχουν πατήσει ήδη με διάφορα άλλα όπως σιδεριές σε τζιπ κλπ με κλείσιμο του κτέο από 10ημέρες για αρχή ως και ανάκληση της άδειας λειτουργίας
    Τα ξέρω λίγο καλύτερα από εσένα.Το ότι έγινε οκ, δεκτόν.Εσύ μπορεί να μην έχεις συνέπειες αλλά το κτέο σίγουρα αν πέσει έλεγχος στο δικό
    Ελεγκτής δικός μας έχει δικαστήριο για πλαστή πινακίδα(με τις κάμερες) και φυσικά απολύθηκε και αν τυχόν ζημιωθεί το κτέο θα του τα ζητήσει

το θεμα μας δεν ειναι αν θα την πληρωσει το ΚΤΕΟ...
    το θεμα μας ειναι κατα ποσο μπορει να περασει ο THEOD το ΚΤΕΟ αν φτιαξει την πινακιδα και ειναι ευκρινη τα στοιχεια...
    τελος, αν θα εχει προβλημα με τροχαια στον δρομο...

και απ'οτι φαινεται μπορει να γλιτωσει το 30αρι που τον συμβουλευεις να δωσει για να βγαλει νεα πινακιδα (και κατ'επεκταση νεα αδεια)...

ότι και να κάνεις όταν θα περάσεις κτέο θα κοπείς
    οπότε την αλλάζεις τώρα
    άντε να το ξαναγράψω...τσάμπα την φτιάχνεις.Δώσε το 30άρι για αλλαγή να είσαι νόμιμος γιατί 101% θα χρειαστεί να την αλλάξεις στο μέλλον
    Άν έχει κοπεί στην μέση ή λείπει κάποιο κομμάτι με αριθμό ή γράμμα στο Κτέο έχεις κοπεί

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Έτοιμη...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20140507_001.jpg 
Προβολές:	275 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	315836

Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος ή το ΚΤΕΟ, αλλά πάντως και ευδιακριτη είναι και δεν φαίνεται παραποιημένη. Μόλις μπει πάνω και λερωθεί και λίγο δεν θα διαφέρει στην όψη από οποιαδήποτε άλλη - έτσι φαινότανε και πριν που ήταν απλά ραγισμένη...

Θα την βάλω πάνω και αν προκύψει κανένα θέμα με τροχαίους ή με ΚΤΕΟ το αντιμετωπίζω εφ' όσον και τότε...
    Στο κάτω-κάτω της γραφής τσάμπα έγινε η δουλειά - δεν μου στοίχισε τπτ πέρα από το τρέξιμο δε-αρ για να βρώ τα απαραίτητα...

ΥΓ. TonyBandit thanks (ξέρεις εσύ...)
    Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 07/05/2014 στις 11:05.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Έτοιμη...
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	WP_20140507_001.jpg 
Προβολές:	275 
Μέγεθος:	55,0 KB 
ID:	315836

Δεν ξέρω τι λέει ο νόμος ή το ΚΤΕΟ, αλλά πάντως και ευδιακριτη είναι και δεν φαίνεται παραποιημένη. Μόλις μπει πάνω και λερωθεί και λίγο δεν θα διαφέρει στην όψη από οποιαδήποτε άλλη - έτσι φαινότανε και πριν που ήταν απλά ραγισμένη...
    Τράβα της ένα στοκάρισμα, πέρνα την και μια αλοιφή να γίνει τζάμι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    παλιά ναι.Τώρα μόνο χαρτιά με ΤΙΠΟΤΑ
    Με κομμένη πινακίδα θα κοπείς.Δοκίμασε να περάσεις από ένα Κτέο να σου πούνε
    Πραγματικά κάνεις ολόκληρη διαδικασία να την φτιάξεις για να είσαι παράνομος και πάλι και δεν πας να βγάλεις μια καινούρια να τελειώνεις
    Ναι αν την άδεια την ενώσεις σε σημείο που μπορείς να κολλήσεις ότι θες από άλλη άδεια είναι παραποίηση.Είναι τόσο απλό.Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει αφού κόπηκε ότι είναι η ίδια άδεια προφανώς και δεν μπορείς και να το αποδείξεις με ΤΙΠΟΤΑ
    Το ίδιο ισχύει και για την πινακίδα
    Tι πας στοίχημα? Να σου πω ονόματα απο το "άλλο" φόρουμ που περάσανε ΚΤΕΟ Αθήνα με φωτοτυπία της άδειας ενώ το αυτοκίνητο ήταν Αλεξανδρούπολη?
    Το ΚΤΕΟ δεν τους νοιάζει αν είναι κομμένη ή κολλημένη ή πριτσινωμένη η πινακίδα. Τους νοιάζει να είναι νόμιμη με την σφραγίδα του υπουργείου και οι αριθμοί / γράμματα να αντιστοιχούν στην άδεια κυκλοφορίας.
    Η πινακίδα ας είναι και κομμένη, απο την στιγμή που είναι τοποθετημένη σωστά έστω και πριτσινωμένη δεν είσαι πουθενά παράνομος. Παράνομος θεωρείσαι αν δεν έχεις πάνω την πινακίδα και ας κυκλοφορείς με 500 χαρτιά να αποδείξεις οτι ναι παιδιά περιμένω την καινούρια γιατί η παλιά κόπηκε / χάθηκε. Αλλιώς κάθε χιλιόμετρο και στάση για έλεγχο.

Αν στο ΚΤΕΟ που δουλεύεις εσύ την έχουν δει νταρθ βέιντερ και κόβουν με φωτόσπαθα δεν σημαίνει οτι παντού είναι έτσι.
    Μην πω για πόσους χάρους περνάνε χωρίς λαδώματα κιόλας.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    πω απο τις παλιές έχεις ε; που ήταν για δίσκος σερβιτόρου ... πάνε για αλλαγή δε,το βλέπω να σώζεται,αλλά προσπάθησε...
    έχει αλλάξει κάτι?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος

Άρθρo 90
    Πινακίδες αριθμoύ κυκλoφoρίας

2. Οι διαστάσεις, οι προδιαγραφές, ο τρόπος κατασκευής και η διαδικασία χορήγησης των πινακίδων της προηγούμενης παραγράφου, τα της αντικατάστασης αυτών σε περίπτωση απώλειας, κλοπής, καταστροφής ή φθοράς, τα της χορήγησης πινακίδων για δοκιμαστική ή προσωρινή κυκλοφορία, ο τρόπος και η θέση ανάρτησης, τα των εγγραφών και ενδείξεων επ' αυτών, καθώς και οποιοδήποτε σχετικό θέμα, ρυθμίζονται, για τα αυτοκίνητα, καθώς και για τα τρίτροχα οχήματα και τις μοτοσικλέτες και τα υπ' αυτών ρυμουλκούμενα με απόφαση του Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών, για τα αγροτικά μηχανήματα με απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, για τα μηχανήματα έργων με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων Έργων, για τα μοτοποδήλατα με απόφαση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και για τα ζωήλατα οχήματα με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    εδώ πάντως λέει ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση φθοράς πρέπει να αντικατασταθεί και ότι το αρμόδιο να ορίσει τον τρόπο είναι το υπουργείο μεταφορών.
    εμένα μια πινακίδα κομμένη στα δύο για φθορά μου κάνει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cityfly Προβολή μηνύματος
    εδώ πάντως λέει ξεκάθαρα ότι σε περίπτωση φθοράς πρέπει να αντικατασταθεί και ότι το αρμόδιο να ορίσει τον τρόπο είναι το υπουργείο μεταφορών.
    εμένα μια πινακίδα κομμένη στα δύο για φθορά μου κάνει
    Μανωλη, νομιζω οτι σαν "φθορα" θεωρειται να εχει κοπει καπως και να μην φαινονται τα γραμματα-αριθμοι ή και να εχουν ξεβαψει λογω τριψιματος/πλυσιματος/χρονου κλπ/...
    μια πινακιδα κομμενη στα 2 που φαινονται ομως ολα τα στοιχεια, δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει φθορα απο καποιον υπαλληλο του ΥΜΕ ή τσεο ή υπαλληλο ΚΤΕΟ...

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    επειδή το φαινόμενο με τις μαγαρισμένες πινακίδες (κυρίως καινούριες,με το σήμα GR,στις νορμάλ διαστάσεις) έχει αρχίσει και εμφανίζεται με συχνότητα ίδια που βλέπεις παπάκια στο δρόμο, αναρωτιέμαι γιατί τόσες πολλές σπασμένες/ραγισμένες;
    Υπαρχουν μηχανακια 20ετιας που οι πινακίδες είναι το μόνοπου στέκει άφθαρτο πάνω τους.
    Οδηγούμαι στο συμπέρασμα ότι το υλικό που φτιάχνονται οι καινούριες δεν ειναι το ενδεδειγμένο.
    κι αν το συμπερασμα μου στέκει, γιατι καλούμαι εγω ο πολίτης να πληρώσω και πάλι τη λέζα;

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΌ και μόνο το ερώτημα...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    Μανωλη, νομιζω οτι σαν "φθορα" θεωρειται να εχει κοπει καπως και να μην φαινονται τα γραμματα-αριθμοι ή και να εχουν ξεβαψει λογω τριψιματος/πλυσιματος/χρονου κλπ/...
    μια πινακιδα κομμενη στα 2 που φαινονται ομως ολα τα στοιχεια, δεν νομιζω οτι μπορει να θεωρηθει φθορα απο καποιον υπαλληλο του ΥΜΕ ή τσεο ή υπαλληλο ΚΤΕΟ...
    +1000

Εγώ πριν κάνω το ποστ ούτε καν πέρναγε από το μυαλό μου ότι με πινακίδα "κολλημένη" μεν που όμως παραμένει ευδιάκριτη και είναι η ορίντιναλ-νόμιμη υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω πρόβλημα σε ΚΤΕΟ... Και δεν νομίζω ότι με βάση το πνεύμα του νόμου (γιατί το γράμμα είναι άλλη ιστορία) υπάρχει λογικός άνθρωπος που θα υποστηρίξει στα σοβαρά ότι έτσι όπως είναι τώρα επισκευασμένη δημιουργεί πρόβλημα σε οποιοδήποτε τομέα και πρέπει να θεωρηθεί παράνομη... Μόνο ειδικά εκπαιδευμένος χαρτογιακάς-καρεκλοκένταυρος που σε έχει βάλει στο μάτι θα έκανε κάτι τέτοιο...
    Με αυτά και με αυτά είμαι πια πολύ περίεργος και περιμένω πλέον με ανυπομονησία το ΚΤΕΟ μου για να σας ενημερώσω κατάλληλα...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    εμενα ειναι κομμενη σε τρια κομματια , παω το λοιπον στην τροχαια - αθηνα - ρωταω τι & πως , την κοιτανε & μου λενε αν θες δηλωσε απωλεια να αλλαξεις & να παρεις καινουργια , με καινουργιο αριθμο & νεα αδεια , λογικο γιατι ο καθε αριθμος κυκλοφοριας βγαινει μονο μια φορα , οκ αυτο το ηξερα , αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν ρωτησα αν την αντικαθιστουν λογω φθορας , μου λενε οχι , ουτε στο υπουργειο μεταφορων θα μου την αλλαζαν μου το ξεκαθαρισαν , εφοσον φαινεται & δεν λειπει κανενα κομματι , μου ειπαν οτι βασει νομου μονο αν καταστραφει ή δεν φαινεται ή απωλεσθει μερος της πινακιδας την αντικαθιστουν με νεα - με νεο αριθμο κυκλοφοριας εννοειται & νεα αδεια - εν ολιγοις & κολλημενη , πριτσινωμενη κτλ ειναι νομιμη , εχω κανει καλη δουλεια με βαση κτλ οπως ο φιλος & σε ελεγχους απο τροχαια ουτε καν ενα σχολιο για την πινακιδα , για κτεο δεν ειμαι ακομα θα δω οταν θα ερθει η ωρα ειμαι & εγω περιεργος , παντως με τροχαια εισαι νομιμοτατος & μαλιστα αν την εχεις ολοκληρη , εστω & σε κομματια , την φορας θες δεν θες , αυτο καταλαβα
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Αν βαψεις και τα μαυρα σημεια με ενα ανεξιτηλο μαρκαδορο θα ειναι σαν καινουρια
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Πόσο στοιχίζει το ''κέρασμα'' στα ΚΤΕΟ;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Πόσο στοιχίζει το ''κέρασμα'' στα ΚΤΕΟ;
    συνηθως φτηνοτερα απο οτι στο Baby O..

Ενημέρωση για πάσα χρήση και ενδιαφερόμενο...

Πέρασα ΚΤΕΟ με την πινακίδα κομμένη μεν αλλά πριτσινωμένη σε αλουμινένιο πλαίσο όπως φαίνεται στις φωτό παραπάνω...
    Δεν μου ανέφεραν απολύτως τίποτα. Μόνο φθάνοντας στο σπίτι και τακτοποιώντας τα χαρτιά είδα ότι κάτω δεξιά στο πεδίο παρατηρήσεις του Δελτίου Ελέγχου γράφει "φέρει ραγισμένη οπίσθια πινακίδα"
    Τέλος καλό όλα καλά

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από THEOD Προβολή μηνύματος
    Ενημέρωση για πάσα χρήση και ενδιαφερόμενο...

Πέρασα ΚΤΕΟ με την πινακίδα κομμένη μεν αλλά πριτσινωμένη σε αλουμινένιο πλαίσο όπως φαίνεται στις φωτό παραπάνω...
    Δεν μου ανέφεραν απολύτως τίποτα. Μόνο φθάνοντας στο σπίτι και τακτοποιώντας τα χαρτιά είδα ότι κάτω δεξιά στο πεδίο παρατηρήσεις του Δελτίου Ελέγχου γράφει "φέρει ραγισμένη οπίσθια πινακίδα"
    Τέλος καλό όλα καλά
    αφού δεν γράψανε "εμπρόσθια" πάλι καλά να λες...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. το πραγμα μπερδεψε..
    από aspirini στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2013, 00:19
  2. Σπασμένη πινακίδα?????
    από kallina στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 34