Λες να το έβγαλα από το μυαλό μου ότι με το που το άφησα να δουλέψει για να δω αν θα ανάψει το βέντίλατερ; Τώρα για την μπαταρία μου το είπε ο άλλος που την μέτρησε
Λες να το έβγαλα από το μυαλό μου ότι με το που το άφησα να δουλέψει για να δω αν θα ανάψει το βέντίλατερ; Τώρα για την μπαταρία μου το είπε ο άλλος που την μέτρησε
Όχι φίλε μου, λέω ότι την εμπειρία μου. Σχεδόν όλοι οι πελάτες μου που για κάποιον λόγο έφεραν το πισι τους στο μαγαζί μου, αν συμβεί κάτι στο πισί τους σε μικρό έως μεγάλο χρονικό διάστημα από την επισκευή του, η ατάκα είναι πια γνωστή: "δεν έκανα τπτ, εκεί που ήμουν στο φ.β ξαφνικά ...μπλα μπλα μπλα....". Και όταν τους λέω με ακρίβεια (όση μπορεί να έχω από τα ίχνη τους) τις κινήσεις τους, το κάνουνε γαργάρα.
Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι αν ο μάστορας σε κορόιδεψε κι έκανε τσαπατσούλικη δουλειά, του αξίζει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, αν όχι και η λαλακία είναι δικιά σου ή του προηγούμενου, βάζεις το χέρι στην τσέπη και δεν μιλάς καθόλου. Από την περιγραφή σου όμως φαίνεται ότι εσύ δεν έχεις ευθύνη και μην το καθυστερείς. Όσο πιο γρήγορα πας στο συνεργείο τόσο καλύτερα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Να πω το πιο απλό που σκέφτομαι; Μπορεί να φταίει η τάπα του ψυγείου .
Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά στο συνεργείο. Δεν μίλησα για στεγανοποίηση αλλά για πίεση. Δεν το καταλαβαίνεις αν δεν την αλλάξεις. Το έχω αντιμετωπίσει.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Παιδιά το έχω πάει και περιμένω τηλέφωνό τους. Ελπίζω να ξεμπερδέψω επιτέλους αναίμακτα! Πάντως αυτό με το ότι το άφησα πολύ ώρα αναμμένο στο ρελαντί.. με κούφανε! Μου ήρθε να του πω εκείνη την ώρα "στα φανάρια να προειδοποιώ τους πεζούς γιατί μπορεί να ξεκινήσει το συντριβάνι?"
Βέβαια μετά είπε ότι μπορεί να μην έγινε καλά η εξαέρωση και να ξανα θέλει εξαέρωση και μου φάνηκε πιο λογική η εξήγηση αυτή!
παπαριές λένε ... εκατό ώρες στο ρελαντί να το αφήσεις το υδρόψυκτο μηχανάκι δεν παθαίνει κάτι (αρκεί να είναι σωστό το κύκλωμα ψύξης και να δουλεύει το βεντιλατέρ)
και δεν υπάρχει καλή και κακή εξαέρωση ....η κάνεις εξαέρωση και ελέγχεις σε θερμοκρασία λειτουργίας τι κάνει το μηχανάκι η δεν κάνεις εξαέρωση και αρχίζεις να λες μαλακίες στον πελάτη
αυτά ελπίζω να βρείς άκρη ανώδυνα
για τα ρεύματα αν θες μια και είσαι Ηλιούπολη πέρνα αν σε βγάζει ο δρόμος να κάνουμε μια μέτρηση
Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάνει ζημιά στο πηνίο (κάποιο χτύπημα ή να κόπηκε κανένα καλωδιάκι) και γι αυτό να μην φορτίζει την μπαταρία? Ή απλά μπορεί να μη κούμπωσαν κάποια φύσα και γι αυτό να υπολειτουργεί?
Αυτός μου είπε ότι το έκανε βόλτα από τα δικαστήρια μέχρι την Κηφισσιά για να δει αν λειτουργεί σωστά και δεν χάσει η τρόμπα πάλι λάδι. Αυτό μπορεί να το έκανε και την Τρίτη, μπορεί την Τετάρτη πριν το παραδώσει σε μένα μπορεί και καθόλου και απλά να το είπε έτσι. Εγώ πάντως η απόσταση που έκανα με το μηχανάκι ήταν από τα δικαστήρια μέχρι την Ηλιούπολη όπου και τα κακάρωσε. Λες να ήταν τυχαίο και ότι άμα ήταν μαλακία δικιά τους θα φαινόταν στα πρώτο χιλιόμετρο πχ?