Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 33

Θέμα: Πέταξε το παραφλού - honda sh150i

Νέο μέλος
    Λες να το έβγαλα από το μυαλό μου ότι με το που το άφησα να δουλέψει για να δω αν θα ανάψει το βέντίλατερ; Τώρα για την μπαταρία μου το είπε ο άλλος που την μέτρησε

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gvatos Προβολή μηνύματος
    Λες να το έβγαλα από το μυαλό μου ότι με το που το άφησα να δουλέψει για να δω αν θα ανάψει το βέντίλατερ; Τώρα για την μπαταρία μου το είπε ο άλλος που την μέτρησε
    Όχι φίλε μου, λέω ότι την εμπειρία μου. Σχεδόν όλοι οι πελάτες μου που για κάποιον λόγο έφεραν το πισι τους στο μαγαζί μου, αν συμβεί κάτι στο πισί τους σε μικρό έως μεγάλο χρονικό διάστημα από την επισκευή του, η ατάκα είναι πια γνωστή: "δεν έκανα τπτ, εκεί που ήμουν στο φ.β ξαφνικά ...μπλα μπλα μπλα....". Και όταν τους λέω με ακρίβεια (όση μπορεί να έχω από τα ίχνη τους) τις κινήσεις τους, το κάνουνε γαργάρα.

Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι αν ο μάστορας σε κορόιδεψε κι έκανε τσαπατσούλικη δουλειά, του αξίζει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, αν όχι και η λαλακία είναι δικιά σου ή του προηγούμενου, βάζεις το χέρι στην τσέπη και δεν μιλάς καθόλου. Από την περιγραφή σου όμως φαίνεται ότι εσύ δεν έχεις ευθύνη και μην το καθυστερείς. Όσο πιο γρήγορα πας στο συνεργείο τόσο καλύτερα.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Να πω το πιο απλό που σκέφτομαι; Μπορεί να φταίει η τάπα του ψυγείου .

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MAIK72 Προβολή μηνύματος
    Να πω το πιο απλό που σκέφτομαι; Μπορεί να φταίει η τάπα του ψυγείου .
    To πιο απλό που πρέπει να σκεφτείς είναι οτι κάποια μαλακία έχει γίνει στο συνεργείο. Η τάπα του ψυγείου χάνει λίγο αν δεν στεγανοποιεί το υγρό, δεν βράζει τα υγρά.
    Τελευταία τροποποίηση από byron; 08/05/2014 στις 13:20.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά στο συνεργείο. Δεν μίλησα για στεγανοποίηση αλλά για πίεση. Δεν το καταλαβαίνεις αν δεν την αλλάξεις. Το έχω αντιμετωπίσει.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Όχι φίλε μου, λέω ότι την εμπειρία μου. Σχεδόν όλοι οι πελάτες μου που για κάποιον λόγο έφεραν το πισι τους στο μαγαζί μου, αν συμβεί κάτι στο πισί τους σε μικρό έως μεγάλο χρονικό διάστημα από την επισκευή του, η ατάκα είναι πια γνωστή: "δεν έκανα τπτ, εκεί που ήμουν στο φ.β ξαφνικά ...μπλα μπλα μπλα....". Και όταν τους λέω με ακρίβεια (όση μπορεί να έχω από τα ίχνη τους) τις κινήσεις τους, το κάνουνε γαργάρα.

Αυτό που λέω λοιπόν είναι ότι αν ο μάστορας σε κορόιδεψε κι έκανε τσαπατσούλικη δουλειά, του αξίζει να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, αν όχι και η λαλακία είναι δικιά σου ή του προηγούμενου, βάζεις το χέρι στην τσέπη και δεν μιλάς καθόλου. Από την περιγραφή σου όμως φαίνεται ότι εσύ δεν έχεις ευθύνη και μην το καθυστερείς. Όσο πιο γρήγορα πας στο συνεργείο τόσο καλύτερα.
    Καταλαβαίνω τι λες αφού κάνουμε και την ίδια δουλειά! Αλλά ειλικρινά έγιναν ακριβώς με αυτή τη σειρά που τα περιέγραψα!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Καταλαβαίνω τι λες αφού κάνουμε και την ίδια δουλειά! Αλλά ειλικρινά έγιναν ακριβώς με αυτή τη σειρά που τα περιέγραψα!
    Τότε βούρ για το συνεργείο.
    Κι ενημέρωσε για την πορεία της υπόθεσης. Καλό είναι να μπαίνουν κάποια πράγματα στη θέση τους.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σίγουρα κάτι δεν πήγε καλά στο συνεργείο. Δεν μίλησα για στεγανοποίηση αλλά για πίεση. Δεν το καταλαβαίνεις αν δεν την αλλάξεις. Το έχω αντιμετωπίσει.
    Αν νοιώθεις καλύτερα, άλλαξε την.

Το πιθανότερο είναι οτι δεν έχει γίνει σωστή εξαέρωση πάντως.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Αν νοιώθεις καλύτερα, άλλαξε την.

Ε τι θέλεις να σου πουν εκτός απ΄το προφανές?
    Αλλαξες κάτι στο μηχανάκι και υπάρχει πρόβλημα. Και θέλεις να αλλάξεις κάτι άλλο που δεν είχε πρόβλημα μέχρι εκείνη τη στιγμή, μπας και βρεις λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την αλλαγή.

Οεό?
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Νέο μέλος
    Παιδιά το έχω πάει και περιμένω τηλέφωνό τους. Ελπίζω να ξεμπερδέψω επιτέλους αναίμακτα! Πάντως αυτό με το ότι το άφησα πολύ ώρα αναμμένο στο ρελαντί.. με κούφανε! Μου ήρθε να του πω εκείνη την ώρα "στα φανάρια να προειδοποιώ τους πεζούς γιατί μπορεί να ξεκινήσει το συντριβάνι?"

Βέβαια μετά είπε ότι μπορεί να μην έγινε καλά η εξαέρωση και να ξανα θέλει εξαέρωση και μου φάνηκε πιο λογική η εξήγηση αυτή!

Παιδιά το έχω πάει και περιμένω τηλέφωνό τους. Ελπίζω να ξεμπερδέψω επιτέλους αναίμακτα! Πάντως αυτό με το ότι το άφησα πολύ ώρα αναμμένο στο ρελαντί.. με κούφανε! Μου ήρθε να του πω εκείνη την ώρα "στα φανάρια να προειδοποιώ τους πεζούς γιατί μπορεί να ξεκινήσει το συντριβάνι?"

Βέβαια μετά είπε ότι μπορεί να μην έγινε καλά η εξαέρωση και να ξανα θέλει εξαέρωση και μου φάνηκε πιο λογική η εξήγηση αυτή!
    παπαριές λένε ... εκατό ώρες στο ρελαντί να το αφήσεις το υδρόψυκτο μηχανάκι δεν παθαίνει κάτι (αρκεί να είναι σωστό το κύκλωμα ψύξης και να δουλεύει το βεντιλατέρ)

και δεν υπάρχει καλή και κακή εξαέρωση ....η κάνεις εξαέρωση και ελέγχεις σε θερμοκρασία λειτουργίας τι κάνει το μηχανάκι η δεν κάνεις εξαέρωση και αρχίζεις να λες μαλακίες στον πελάτη

αυτά ελπίζω να βρείς άκρη ανώδυνα

για τα ρεύματα αν θες μια και είσαι Ηλιούπολη πέρνα αν σε βγάζει ο δρόμος να κάνουμε μια μέτρηση

Νέο μέλος
    Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάνει ζημιά στο πηνίο (κάποιο χτύπημα ή να κόπηκε κανένα καλωδιάκι) και γι αυτό να μην φορτίζει την μπαταρία? Ή απλά μπορεί να μη κούμπωσαν κάποια φύσα και γι αυτό να υπολειτουργεί?

Υπάρχει περίπτωση να έχουν κάνει ζημιά στο πηνίο (κάποιο χτύπημα ή να κόπηκε κανένα καλωδιάκι) και γι αυτό να μην φορτίζει την μπαταρία? Ή απλά μπορεί να μη κούμπωσαν κάποια φύσα και γι αυτό να υπολειτουργεί?
    όλα υπάρχει η περίπτωση να παίζουν - αλλά αν στο έκανε με το που βγήκες από το συνεργείο θέλω να ελπίζω ότι είναι μαλακία δική τους σε κούμπωμα φίσας και τελειώνει η περιπέτεια σου ανώδυνα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από catmaster Προβολή μηνύματος
    όλα υπάρχει η περίπτωση να παίζουν - αλλά αν στο έκανε με το που βγήκες από το συνεργείο θέλω να ελπίζω ότι είναι μαλακία δική τους σε κούμπωμα φίσας και τελειώνει η περιπέτεια σου ανώδυνα
    Αυτός μου είπε ότι το έκανε βόλτα από τα δικαστήρια μέχρι την Κηφισσιά για να δει αν λειτουργεί σωστά και δεν χάσει η τρόμπα πάλι λάδι. Αυτό μπορεί να το έκανε και την Τρίτη, μπορεί την Τετάρτη πριν το παραδώσει σε μένα μπορεί και καθόλου και απλά να το είπε έτσι. Εγώ πάντως η απόσταση που έκανα με το μηχανάκι ήταν από τα δικαστήρια μέχρι την Ηλιούπολη όπου και τα κακάρωσε. Λες να ήταν τυχαίο και ότι άμα ήταν μαλακία δικιά τους θα φαινόταν στα πρώτο χιλιόμετρο πχ?

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2009, 22:33
  2. Περί σκούτερ Honda SH150i....????
    από gian_nykt στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2005, 13:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ