Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 30

Θέμα: Ανω Γλυφάδα, μπάχαλο με τα έργα και...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    =
    Ελπίζω να πέσω σε κάνα νορμάλ άνθρωπο, μπας και βγάλουμε άκρη.
    γράφτο στα ανέκδοτα... να γελάμε που και πού...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Την Δευτέρα πλήρωσε την κλήση, γιατί δύσκολα θα σου την σβήσουν..
    Έπειτα πήγαινε στον διοικητή και εξήγησε του,κάνε και μια προσφυγή για να πάρεις πίσω τα χαρτιά σου τουλάχιστον.
    Αν του δείξεις και την πληρωμένη κλήση πιστεύω να τα πάρεις αμέσως,ειδικά για τέτοια παράβαση.

Στο πλευρό του πολίτη πάντα ρε πούστη μου.. σε γενικές γραμμές δεν είμαι "αντίμπατσος" αλλά όταν κάνουν αυτά τα καραγκιοζιλίκια (εκτός των άλλων δηλαδή) εκνευρίζομαι αφάνταστα. Τρέχα βρες δίκιο αφού πληρώσεις βέβαια γιατί έτσι καύλωσε του "οργάνου" να ενεργήσει, αφού το είπε το "όργανο" είναι και το σωστό..

Παλαιό μέλος
    Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Μένω στη περιοχή, άλλαξαν τις κατευθύνσεις σε δρόμους αλλά έχουν υπερ-πληθώρα σημάτων. Δυστυχώς κανένας δεν τα κοιτά, ούτε τα σέβεται. Πηγαίνουν όπως τους βολεύει. Για μένα σωστά κόβουν κλήσεις. Μακάρι να αρχίσουν να κόβουν και σε αυτούς που έχουν ξευτιλίσει τους φωτεινούς σηματοδότες και έχουμε γίνει Αίγυπτος και Ινδία (πέρασμα κατά βούληση).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Στην Τερψιθέα Γλυφάδας εδώ και κανα 2μηνο κάνουν έργα και εχουν αλλάξει την κυκλοφορία κάποιων δρόμων. Χτες το τελειώσανε τα εργα, βάλανε καινούργιες ταμπέλες κυκλοφορίας αλλά όχι ενημερωτικές ότι τελείωσαν τα έργα.

Η συνήθεια όμως είναι άσχημο πράμα. Σήμερα το πρωί καβαλάω το άφρικα να πάω να δώσω αίμα, και όπως όλος ο κόσμος στρίβω την Αγ. Νεκταρίου προς τα κάτω. Στην διασταύρωση βλέπω τροχαία και σταματημένα 2 αυτοκίνητα κάπως περίεργα σα να εγινε τρακάρισμα. Κάτσε λέω μπας και θέλουν καμμιά βοήθεια, αλλα τελικά αποδείχτηκε μπλόκο, τι μπλόκο μπλοκάρααα και οι Τροχαίοι έκαναν χρυσές δουλειές...

Μέχρι να μου κόψουν τη δικιά μου κλίση (200 Ε και αφαίρεση διπλώματος + αδειας για 20 ημέρες ) σταμάτησαν τουλάχιστον 10 κατοίκους και μου είπε ένας γνωστός ότι από το πρωί γίνεται χαμός, κάνουν χρυσές δουλειές.

Αντί να βάλουν ενα περιπολικό, εναν τροχονόμο να ενημερώνει ότι ξαναάλλαξε η φορά του δρόμου, μια ταμπέλα εστω, εβγαλαν τα μπλοκάκια και έκοβαν κλίσεις αβέρτα κουβέρτα.

Φταίω που δεν είδα το ολοκαίνουργιο απαγορευτικό αριστερά, αλλά ρε σεις αφού βλέπετε ότι όλος ο κόσμος, οι κάτοικοι της περιοχής συγκεκριμένα την πατάει, κάντε κάτι και αφήστε τα μπλοκάκια. Με τέτοιες συμπεριφορές περιμένετε ο κόσμος να σας δει με άλλο μάτι;

Ελληνική Αστυνομία πάντα κοντά στον πολίτη (Δυστυχώς )
    ναι αλλά δεν είναι η αστυνομία το μυαλό
    η αστυνομία είναι μόνο το χερι.
    Ποιός του έβαλε να κοιτάς
    ΠΑΝΤΑ
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν εδειξα καλή διάθεση, πλήρωσα το πρόστιμο, εκανα έγγραφη ένσταση για το περιστατικό και μετά από δυό μέρες μου απάντησαν ότι απλά δεν μπορούν να μου δώσουν το δίπλωμα. ΟΚ κατανοητό, Τροχαίοι είναι, τη δουλειά τους κάνουν, οπότε ευκαιρία για ποδήλατο και υπομονή αλλες 15 και σήμερα.

Για το θέμα όμως εχει ενημερωθεί ο τωρινός Δήμαρχος Γλυφάδας. Τον πέτυχα τυχαία σήμερα στην Γλυφάδα, είχε βγει για κυνηγι ψήφων - επίσκεψη στα μαγαζιά της περιοχής και τυχαία εγώ ετρωγα σε ένα από αυτά.

Ουσιαστικά είναι υπεύθυνος για τα έργα και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν με την τροχαία γιατί αναγνωρίζουν ότι το πρωϊνό εκείνου του Σαββάτου έγινε λάθος. Μου είπε να παω να τον βρω στο Δημαρχείο το απόγευμα. Θα πάω να του τα πω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Λοιπόν εδειξα καλή διάθεση, πλήρωσα το πρόστιμο, εκανα έγγραφη ένσταση για το περιστατικό και μετά από δυό μέρες μου απάντησαν ότι απλά δεν μπορούν να μου δώσουν το δίπλωμα. ΟΚ κατανοητό, Τροχαίοι είναι, τη δουλειά τους κάνουν, οπότε ευκαιρία για ποδήλατο και υπομονή αλλες 15 και σήμερα.

Για το θέμα όμως εχει ενημερωθεί ο τωρινός Δήμαρχος Γλυφάδας. Τον πέτυχα τυχαία σήμερα στην Γλυφάδα, είχε βγει για κυνηγι ψήφων - επίσκεψη στα μαγαζιά της περιοχής και τυχαία εγώ ετρωγα σε ένα από αυτά.

Ουσιαστικά είναι υπεύθυνος για τα έργα και μου είπε ότι θα επικοινωνήσουν με την τροχαία γιατί αναγνωρίζουν ότι το πρωϊνό εκείνου του Σαββάτου έγινε λάθος. Μου είπε να παω να τον βρω στο Δημαρχείο το απόγευμα. Θα πάω να του τα πω.
    Πολύ ωραία το χειριστηκες το ζήτημα και ίσως έτσι βγαλεις κάποια άκρη!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Να αλλάξω πλευρό τώρα ή μετά?
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος

- Καλησπέρα, είμαι ο κύριος που έχω εκείνο το θέμα με το δίπλωμα. Θυμάστε?
    - Κααααλώωωως τον. Κάθησε κάθησε. Βεβαίως και θυμάμαι, αν είναι δυνατόν. Τώρα θα τα φτιάξουμε όλα. Το δίπλωμα λοιπόν....
    Θυμήστε μου μόνο, τα παντελόνια ή τα πουκάμισα είναι που σας δυσκολεύουν?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Αφού έσκασα την κατοσταρα δεν περιμένω κάτι, απλά θέλω να του εξηγήσω απο κοντά γιατί δεν θα τον ψηφισουμε καμμία 50 ρια οικογένειες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    - Καλησπέρα, είμαι ο κύριος που έχω εκείνο το θέμα με το δίπλωμα. Θυμάστε?
    - Κααααλώωωως τον. Κάθησε κάθησε. Βεβαίως και θυμάμαι, αν είναι δυνατόν. Τώρα θα τα φτιάξουμε όλα. Το δίπλωμα λοιπόν....
    Θυμήστε μου μόνο, τα παντελόνια ή τα πουκάμισα είναι που σας δυσκολεύουν?
    Ετελείωσε το θέμα κύριε,,,εεεεετελείωσε!!

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    τώρα.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Φυσικά και δεν εγινε τίποτα, όλοι δείχνουν κατανόηση αλλά δεν κάνουν κάτι για αυτό.

7 και σήμερα για το δίπλωμα και μου χει λείψει απίστευτα η μηχανή, εχω αρχίσει να εμφανίζω στερητικό σύνδρομο.

Φυσικά και δεν εγινε τίποτα, όλοι δείχνουν κατανόηση αλλά δεν κάνουν κάτι για αυτό.

7 και σήμερα για το δίπλωμα και μου χει λείψει απίστευτα η μηχανή, εχω αρχίσει να εμφανίζω στερητικό σύνδρομο.
    Εχω λύση στο προβλημά σου...Κώστα http://www.learningtoys.ca/english/c...rbo-spoke.html

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Μένω στη περιοχή, άλλαξαν τις κατευθύνσεις σε δρόμους αλλά έχουν υπερ-πληθώρα σημάτων. Δυστυχώς κανένας δεν τα κοιτά, ούτε τα σέβεται. Πηγαίνουν όπως τους βολεύει. Για μένα σωστά κόβουν κλήσεις. Μακάρι να αρχίσουν να κόβουν και σε αυτούς που έχουν ξευτιλίσει τους φωτεινούς σηματοδότες και έχουμε γίνει Αίγυπτος και Ινδία (πέρασμα κατά βούληση).
    Κάνουν έργα και μέσα στη Παιανία και έχουν αλλάξει κάποιες προτεραιότητες.

Το τι παναγίες άκουγαν τις 3-4 πρώτες μέρες αυτοί που είχαν προτεραιότητα ενώ στο δρόμο μου είχε κάτι πινακίδες ΣΤΟΠ σε μεγάλο
    κίτρινο πλαίσιο, με φανάρι κίτρινο από κάτω.
    Μόλις το κατάλαβα :a13:

Δυστυχώς, δεδομένου ότι ξαφνικά οι δρόμοι αυτοί είχαν περισσότερη κίνηση, η επιπλέον προσοχή μου είχε εστιαστεί ώστε να μη
    με ρίξει κανένας βιαστικός και δεν είχε μείνει χώρος στη ραμ για νέες σημάνσεις και παπαριές

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2010, 04:19
  2. Τώρα με τα κρύα και τίς βροχές....
    από GIXXERAKIAS στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2009, 11:26
  3. site για Ζ50Monkey με πληροφοριες,φωτο και μοντελα και τα λοιπα...
    από Spazz στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2009, 16:41
  4. φτανει πια με τα V-strom και τα Ζ!...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗ....
    από jinks στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 09:41
  5. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 29/12/2003, 10:25

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ