Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 46

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ - ανασφάλιστα

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    αυτό το πραγμα μας εχει φαει! το ότι όταν λεμε τα πραγμματα όπως πρεπει να είναι και όχι όπως θα θελαμε να είναι, κατηγορούμαστε για λαϊκισμο!
    το τι θα εκανα το ανεφερα πιο πανω! σε καμια περιπτωση δεν θα ρισκαριζα το βιος μου για 35 νευρω τον μηνα! ναι, θα αφηνα κατι άλλο απληρωτο, αλλα αυτό σιγουρα δεν θα ηταν κατι που θα επηρεαζε τους γυρω μου σε περιπτωση στραβης...

μην το βλέπεις σαν αντιπαραθεση... κουβεντα κανουμε!
    αντιπαραθεση θα ηταν αν η απαντησεις ξεκικουσαν με τις εξης φρασεις:

-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ... μπλα μπλα μπλα....
    -ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΛΑΡΟ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ... μπλα μπλα μπλα...
    -ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ... μπλα μπλα μπλα...

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    15-20χιλιόμετρα ημερησίως με το ποδήλατο και 1-2 λάπτοπ σε τσάντα πλάτης. Βάρος περίπου στα 5-10κιλά.
    Για περίπου 2σερί χρόνια.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    αυτό το πραγμα μας εχει φαει! το ότι όταν λεμε τα πραγμματα όπως πρεπει να είναι και όχι όπως θα θελαμε να είναι, κατηγορούμαστε για λαϊκισμο!
    το τι θα εκανα το ανεφερα πιο πανω! σε καμια περιπτωση δεν θα ρισκαριζα το βιος μου για 35 νευρω τον μηνα! ναι, θα αφηνα κατι άλλο απληρωτο, αλλα αυτό σιγουρα δεν θα ηταν κατι που θα επηρεαζε τους γυρω μου σε περιπτωση στραβης...

μην το βλέπεις σαν αντιπαραθεση... κουβεντα κανουμε!
    αντιπαραθεση θα ηταν αν η απαντησεις ξεκικουσαν με τις εξης φρασεις:

-ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ... μπλα μπλα μπλα....
    -ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΦΛΑΡΟ ΡΕ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ... μπλα μπλα μπλα...
    -ΑΝΤΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΡΕ ΞΕΡΟΛΑ... μπλα μπλα μπλα...
    Δεν το βλέπω σαν αντιπαράθεση φίλε.απλά λέω ότι η φάση έχει σφίξει αφόρητα πολύ, αφόρητα όμως, για κάποιους.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    15-20χιλιόμετρα ημερησίως με το ποδήλατο και 1-2 λάπτοπ σε τσάντα πλάτης. Βάρος περίπου στα 5-10κιλά.
    Για περίπου 2σερί χρόνια.
    φίλε,δεν πάω να μειώσω την ταλαιπώρια που τραβηξες.
    Απλά λέω ότι για κάποιους,το ποδήλατο/μμε/βάρκα/κλπ,δεν είναι λύση.
    ένας μάστορας,έχει ένα σκασμό εργαλεία που πρέπει να κουβαλάει μαζί του σε μια δουλειά.

και τέλος πάντων το νόημα της "ένστασης" μου νομίζω το καταλάβατε.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    νομίζω ότι ορισμένοι, όπως ο φίλος Μικες εδώ, ξεφεύγετε λίγο με τους αφορισμούς λόγω της -δικαιολογημένης σας κατα τα άλλα- αγανάκτησης.

Εξηγούμαι.
    "Εμένα" τον ελεύθερο επαγγελματία,τον μεροκαματιάρη όχι τον μεγαλοεργολάβο, που το τέβε και η εφορία με έχει γονατίσει, με έχει φέρει ένα βήμα πριν το λουκέτο με ότι αυτό συνεπάγεται,που κάνω το σκατό μου παξιμάδι γιατί η δουλειά έχει πτώση έως και 80%, και που το αυτοκίνητο μου είναι το βασικό μου εργαλείο για να βγάλω το ψωμί μου,αλλά τα γαμήδια τα λεφτά ΔΕΝ μου φτάνουν για να το ασφαλίσω, θα μου προτείνετε ότι ειπώθηκε μέχρι τώρα στο θρεντ (και με το ανάλογο ύφος);;;
    Να πάω με το μετρό,το λεωφορείο,το ποδήλατο; και όλα τα εργαλεία στην πλάτη;

Επικαλούμαστε πάντα τη νομιμότητα, χωρίς όμως ποτέ να λαμβάνουμε υπόψην ότι το ίδιο το μπουρδελάκι που λέγεται Ελληνικό κράτος,δεν φέρεται με την αντίστοιχη νομιμότητα,αυτή της ηθικής,απέναντι στους πολίτες του.
    Για πείτε μου ρε παιδιά,τι να κάνω "εγω" που στο τέλος του μήνα το ταμείο είναι μόνιμα μείον.

Δε δικαιολογώ την χρήση ανασφάλιστων οχημάτων.Μπορώ όμως να καταλάβω πως κάποιοι επιλέγουν να παρανομήσουν λόγω οικονομικής ανέχειας.

Υγ:το πρώτο πρόσωπο,ελπίζω να κατάλαβετε ότι δεν πάει για μενα προσωπικά

εχω φαει αρκετα πακετα & ταλαιπωρια με δουλεια πολυ πριν της κρισης για τους περισσοτερους & συμφωνω με οτι λες , αλλα η ζωη & η υγεια ειναι τεραστιο αγαθο & μη συγκρισιμο , δεν κατηγορω τους συναθρωπους μου για την τραγικη τους κατασταση , ελεος , για την αγνοια , την αμελεια ισως - δεν λεμε δολο - οτι το οχημα με το οποιο κινουνται & η χρηση του βασει του νομου των πιθανοτητων ειναι ικανο να τραυματισει ή να σκοτωσει ανθρωπο ,

ενηλικες ειμαστε οφειλουμε να κατανοουμε την ευθυνη που εχουμε για την πιθανοτητα που θα χρειαστει να αποζημιωσουμε & να αποκαταστησουμε την υλικη ζημια το λιγοτερο , αλλα την υγεια & την σωματικη βλαβη καποιου συνανθρωπου μας που εστω κατα λαθος βλαψαμε , που ειναι το σημαντικοτερο ολων , σορυ αν σε ενοχλησε το υφος μου φιλε , η αγανακτηση για την ανευθυνοτητα που βλεπω γυρω δεν παλευεται , σε ολα πρεπει να υπαρχει ενα οριο

υ.γ. σορυ & για τα &
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Τι θα έκανες όμως "εσύ", αν ήσουν πχ ηλεκτρολόγος, και επειδή σου κάθονταν δουλειά με το σταγονόμετρο δεν σου φτάνουν να τα έχεις όλα πληρωμένα ,ενώ πίσω όλοι περιμένουν απο σένα για να φάνε;
    Δηλαδή το βλέπεις πιθανό κάτι να αλλάξει και ξαφνικά να φτάσουν για να πορευτούμε?
    Δεν θα συμβεί.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Καβαμαν, δεν χρειάζονται συγνώμες φίλε. κουβέντα κάνουμε,κατανοώ την αγανάκτηση.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δηλαδή το βλέπεις πιθανό κάτι να αλλάξει και ξαφνικά να φτάσουν για να πορευτούμε?
    Δεν θα συμβεί.
    Δεν κατάλαβα τι ακριβώς (ως προς το θέμα) εννοείς με το παραπάνω
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    georgesp - mikes θα συμφωνήσω μαζί σας,όπως συμφωνεί και ο γαύρος.
    αλλά οι περισσότεροι γύρω μας πλέον τα έχουν γράψει κανονικά.παλεύουν για το σούπερ μαρκετ της ημέρας.η ασφάλεια των αυτοκινήτων είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.
    κάπου διάβαζα,πόσοι δεν έχουν πληρώσει τέλη κυκλοφορίας και κυκλοφορούν κανονικά!ότι να ναι λέμε!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    georgesp - mikes θα συμφωνήσω μαζί σας,όπως συμφωνεί και ο γαύρος.
    αλλά οι περισσότεροι γύρω μας πλέον τα έχουν γράψει κανονικά.παλεύουν για το σούπερ μαρκετ της ημέρας.η ασφάλεια των αυτοκινήτων είναι το τελευταίο που τους απασχολεί.
    !
    Να είσαι σίγουρος οτι θα γίνει το πρωτο που θα τους απασχολεί αν συμβεί καμια αναποδια!
    Ρε μάγκες όλα ωραία και καλά αλλά προσεχτε γιατί μια στραβη μπορεί να σας διαλυσει όλη τη ζωή (κι όχι μονο τη δική σας).Αυτός δηλαδή που δεν έχει να δώσει για ασφάλεια έχει να δώσει για λάστιχα η για τακάκια;;;Η ανέχεια δε μπορεί για να κανένα λογο να δικαιολογήσει την κυκλοφορία "τάφων" στους δρόμους και όσο πιο γρήγορα το καταλαβετε τόσο το καλύτερο. Σε κανέναν δεν περισσεύουν αυτές τις μερες!

Επίσης σε όλους εσας που κραζετε για εγκαταλείψεις σε τροχαία φαντάζομαι οτι δε χρειάζεται να επισημανω πως ο ανασφαλιστος την "κανει" πιο εύκολα!

Παλαιό μέλος
    Εφόσον δεν θα υπάρχει ασφαλιστική να καλύψει τη ζημιά, ο παθών κάνει δικαστήριο στον ανασφάλιστο ζητώντας τη μάνα του κ τον πατέρα του....αν υπάρχει μάλιστα και τραυματισμός, οι απαιτήσεις θα πάνε πολυ πολύ ψηλά....σημειώνω δε, οτι ο δικαστής είναι αμείλικτος προς τους ανασφάλιστους....
    Έχω πρόσφατο παράδειγμα ενός ατυχήματος με θάνατο, όπου το δικαστήριο επιδίκασε 250.000 στην οικογένεια και ο ανασφάλιστος παραμένει φυλακή γιατί δεν μπορεί να τα δώσει !!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Να είσαι σίγουρος οτι θα γίνει το πρωτο που θα τους απασχολεί αν συμβεί καμια αναποδια!
    !
    Σιγουρος ειμαι!
    Και δεν υπαρχει περιπτωση να σε διαβασει κανενας γιατι δεν θα τους βρεις εδω μεσα.
    Και στο θεμα ανασφαλιστα το εχουμε αναφερει αυτο πολλες φορες.
    Οσο και να το λεμε εμεις ο ελληναρας θα συνεχιζει το βιολι του.
    Δεν αλλαζει με τιποτα και ιδιως τωρα που δεν του περισευουν κιολας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyP Προβολή μηνύματος
    Εφόσον δεν θα υπάρχει ασφαλιστική να καλύψει τη ζημιά, ο παθών κάνει δικαστήριο στον ανασφάλιστο ζητώντας τη μάνα του κ τον πατέρα του....αν υπάρχει μάλιστα και τραυματισμός, οι απαιτήσεις θα πάνε πολυ πολύ ψηλά....σημειώνω δε, οτι ο δικαστής είναι αμείλικτος προς τους ανασφάλιστους....
    Έχω πρόσφατο παράδειγμα ενός ατυχήματος με θάνατο, όπου το δικαστήριο επιδίκασε 250.000 στην οικογένεια και ο ανασφάλιστος παραμένει φυλακή γιατί δεν μπορεί να τα δώσει !!!!!
    Και τι θα γινει νομιζεις;ο παθων θα παρει τα @ρχιδια του και ο μαλακας θα κατσει μεσα 2-3 χρονια και θα ξανακυκλοφορει στο δρομο....χαλαρα και στανταρ...

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tsompanis Προβολή μηνύματος
    Και τι θα γινει νομιζεις;ο παθων θα παρει τα @ρχιδια του και ο μαλακας θα κατσει μεσα 2-3 χρονια και θα ξανακυκλοφορει στο δρομο....χαλαρα και στανταρ...
    +1000
    Χέστηκα εγώ αν ο ανασφάλιστος μπει μέσα για 2 ,ή 102 χρόνια όταν εγώ θα είμαι με σπασμένα πόδια , πλευρά και μια μηχανή για πέταμα !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gregogti
    αναρωτηθειτε γιατι ξαφνικα υπαρχουν τοσα ανασφαλιστα???ενω παλια δεν υπηρχαν...ποιος φταιει??
    KLE 400-XT 250.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ευτυχως ή δυστυχως, δεν υπαρχει δικαιολογια ως προς την ασφαλιση του οχηματος...
    και αυτο γιατι ανα πασα ωρα και στιγμη μπορει να μεταμορφωθει σε φονικο οπλο..θες τα λαδια στον δρομο, θες οι λακουβες, θες ενα ελλιπες σερβις, θες η μ@λακια του οδηγου, θες μια αστοχια υλικου...κλπ...μπορει να παρει την ζωη απο κοσμο που δεν φταιει...αλλα και να φταιει, το ιδιο ειναι το αποτελεσμα...

ολοι ζουμε στους δυσκολους αυτους καιρους που δεν βγαινουν για τιποτα..και ειδικα αν εχεις υποχρεωσεις "βαριας μορφης", πρεπει να βαζεις προτεραιοτητες για να την παλεψεις...

ε, μια προτεραιοτητα ειναι να ασφαλισεις το οχημα σου γιατι μπορει να καταστραφεις εσυ και ολη σου η οικογενεια...
    και (συγνωμη που θα το πω αλλα ετσι πιστευω), μπορει καποιος να ειναι στα @@ του για τον εαυτο του...αν θα κατσει μεσα στην φυλακη ή που οτι λεφτα πιανει στα χερια του θα τα δινει και δεν μπορεσει ποτε να εχει κατι στ'ονομα του, αλλα δεν νομιζω να ειναι στα @@ του για την οικογενεια του και τα παιδια του..
    δεν νομιζω να μην θελει να τα ζησει καθως μεγαλωνουν..
    δεν νομιζω να μην θελει να αποκτησουν εφοδια μεγαλωνοντας...
    δεν νομιζω να μην θελει μια καλη ζωη γι'αυτα (ειτε με υλικα αγαθα, ειτε με πνευματικα)...

ολα αυτα, και αλλα πολλα θα καταστραφουν για μια στιγμη, για ενα δευτερολεπτο, για 40€ τον μηνα...

οποτε πρωτιστως, οταν ασφαλιζουμε το κανουμε για την οικογενεια μας και εμας τους ιδιους και δευτερευοντως για τους αλλους...
    ισως αν καποιοι το δουν ετσι, να ασφαλισουν το οχημα τους...
    γιατι πολλοι πιστευουν οτι η ασφαλεια θα καλυψει τους αλλους...ΛΑΘΟΣ...πρωτα τον δικο μας κwλο καλυπτει και μετα τους αλλους...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gregogti Προβολή μηνύματος
    αναρωτηθειτε γιατι ξαφνικα υπαρχουν τοσα ανασφαλιστα???ενω παλια δεν υπηρχαν...ποιος φταιει??
    η μαλακια που μας δερνει φταιει!!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΟΣΟΧΗ!! το ξαναλεω ΠΡΟΣΟΧΗ!!
    από almalibera στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/12/2003, 12:27
  2. ΠροσοΧη ΠροσοΧη!!!!!!!!
    από DIT στο forum Off topic