Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Θα το πάω το πρωί σ' άλλο μάστορα να χω το κεφάλι μου ήσυχο, τιμές είναι από 80 μέχρι 120 για να το λύσει μόνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιον τίμιο και οικονομικό αιγάλεω κ γύρω περιοχές στείλτε ΠΜ
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Θα το πάω το πρωί σ' άλλο μάστορα να χω το κεφάλι μου ήσυχο, τιμές είναι από 80 μέχρι 120 για να το λύσει μόνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιον τίμιο και οικονομικό αιγάλεω κ γύρω περιοχές στείλτε ΠΜ
Δυστυχώς Σάββατο κλειστά. Από Δευτέρα αν δε βρεις να σου συστήσουν κάποιον άλλο.
http://konidis.gr/
Τον cat master
Είναι συμφορουμιτης
Έστειλα ΠΜ στον catmaster, ευχαριστώ
Αν ο Κονίδης είναι πίσω από την τροχαία αθηνών τότε μίλησα το μεσημέρι μαζί του αλλά δεν πρόλαβα να πάω απο κει..
Το προβλημα μου ειναι πως εχω χασει ηδη 4 μερες δουλειας κι υπαρχει θεμα και απο κει που λειπω τοσες μερες και να το παω σε αυτον πχ δευτερα, πριν απο τριτη-τεταρτη δε θα το χω με τπτ!
αφού θα σε φτιάξει ο γατο-άρχοντας όλα καλά. άντε περιμένουμε τα νέα για να αρχίσει το κράξιμο στον παλιό μάστορα :P
μακάρι το παλικάρι να είναι καλός στη δουλειά του και να με βοηθήσει να πηγαίνουν τα λεφτά μεταξύ μας κιόλας!!![]()
Να ενημερώσω πως πήγα το μεσημέρι στον πρώτο μάστορα κι έγινε χαμός. Κι επειδή κατάλαβε την μαλακία του του είπα ότι πήγα αλλού και μου είπαν ότι είναι μπιέλα 100%, κι ότι άλλος μάστορας μου τα φτιάχνει όλα κομπλέ αύριο το μεσημέρι το παίρνω εντάξει, με τα πολλά θα πάω την δευτέρα να μου δώσει 40 ευρώ από τα 60 που πήρε για την εργασία του και του αφήνω το εικοσάρικο γιατί είμαι ξηγημένος
Επειδή τον έβαλα στο τηλ και μίλησε μ' ένα μάστορα συνεργείου που βρήκα το μεσημέρι, είναι 100% μπιέλα και θ' αλλάξει κι ένα ρουλεμάν (στρόφαλου νομίζω μου πε δε θυμάμαι) Με τον πρώτο θα ξεκαθάριζα αν του έπαιρνα ανταλλακτικά και του έλεγα βάλτα πάνω αλλά δεν εμπιστεύομαι το πως θα μου κλείσει το μοτέρ αφού την πάτησα ήδη μαζί του.
Πάντως είναι διαθέσιμος να μου λύσει το μοτέρ και να μου το δώσει ακόμα και ανοιγμένο στα 64 να το πάω σε άλλον να γλυτώσουμε τα εργατικά, να μου το δέσει ο άλλος πάλι και να μου το βάλει αυτός πάνω στο παπί. Θα βρω κανέναν τέτοιο να γλυτώσω κάνα ψιλό γιατί τη βγάζουμε με δανεικά κ δν αντέχω άλλο άγχος ή μπα;;
Τελευταία τροποποίηση από takeshy; 09/05/2014 στις 21:42.