Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: μπιέλα σε kaze-r 115

Νέο μέλος
    Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Θα το πάω το πρωί σ' άλλο μάστορα να χω το κεφάλι μου ήσυχο, τιμές είναι από 80 μέχρι 120 για να το λύσει μόνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιον τίμιο και οικονομικό αιγάλεω κ γύρω περιοχές στείλτε ΠΜ

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Δυστυχώς Σάββατο κλειστά. Από Δευτέρα αν δε βρεις να σου συστήσουν κάποιον άλλο.
    http://konidis.gr/

Banned
    Τον cat master
    Είναι συμφορουμιτης

Νέο μέλος
    Έστειλα ΠΜ στον catmaster, ευχαριστώ

Αν ο Κονίδης είναι πίσω από την τροχαία αθηνών τότε μίλησα το μεσημέρι μαζί του αλλά δεν πρόλαβα να πάω απο κει..

Το προβλημα μου ειναι πως εχω χασει ηδη 4 μερες δουλειας κι υπαρχει θεμα και απο κει που λειπω τοσες μερες και να το παω σε αυτον πχ δευτερα, πριν απο τριτη-τεταρτη δε θα το χω με τπτ!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    αφού θα σε φτιάξει ο γατο-άρχοντας όλα καλά. άντε περιμένουμε τα νέα για να αρχίσει το κράξιμο στον παλιό μάστορα :P

Νέο μέλος
    μακάρι το παλικάρι να είναι καλός στη δουλειά του και να με βοηθήσει να πηγαίνουν τα λεφτά μεταξύ μας κιόλας!!

Να ενημερώσω πως πήγα το μεσημέρι στον πρώτο μάστορα κι έγινε χαμός. Κι επειδή κατάλαβε την μαλακία του του είπα ότι πήγα αλλού και μου είπαν ότι είναι μπιέλα 100%, κι ότι άλλος μάστορας μου τα φτιάχνει όλα κομπλέ αύριο το μεσημέρι το παίρνω εντάξει, με τα πολλά θα πάω την δευτέρα να μου δώσει 40 ευρώ από τα 60 που πήρε για την εργασία του και του αφήνω το εικοσάρικο γιατί είμαι ξηγημένος

Επειδή τον έβαλα στο τηλ και μίλησε μ' ένα μάστορα συνεργείου που βρήκα το μεσημέρι, είναι 100% μπιέλα και θ' αλλάξει κι ένα ρουλεμάν (στρόφαλου νομίζω μου πε δε θυμάμαι) Με τον πρώτο θα ξεκαθάριζα αν του έπαιρνα ανταλλακτικά και του έλεγα βάλτα πάνω αλλά δεν εμπιστεύομαι το πως θα μου κλείσει το μοτέρ αφού την πάτησα ήδη μαζί του.

Πάντως είναι διαθέσιμος να μου λύσει το μοτέρ και να μου το δώσει ακόμα και ανοιγμένο στα 64 να το πάω σε άλλον να γλυτώσουμε τα εργατικά, να μου το δέσει ο άλλος πάλι και να μου το βάλει αυτός πάνω στο παπί. Θα βρω κανέναν τέτοιο να γλυτώσω κάνα ψιλό γιατί τη βγάζουμε με δανεικά κ δν αντέχω άλλο άγχος ή μπα;;
    Τελευταία τροποποίηση από takeshy; 09/05/2014 στις 21:42.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από takeshy Προβολή μηνύματος
    Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Θα το πάω το πρωί σ' άλλο μάστορα να χω το κεφάλι μου ήσυχο, τιμές είναι από 80 μέχρι 120 για να το λύσει μόνο, αν έχετε να προτείνετε κάποιον τίμιο και οικονομικό αιγάλεω κ γύρω περιοχές στείλτε ΠΜ

τώρα έιδα ότι λες Αιγάλεω.... μπας και το πήγες σε αυτόν που είναι στην Θεσσαλονίκης; (δεν αναφέρω όνομα για ευνόητους λόγους)
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από takeshy Προβολή μηνύματος
    μακάρι το παλικάρι να είναι καλός στη δουλειά του και να με βοηθήσει να πηγαίνουν τα λεφτά μεταξύ μας κιόλας!!

Να ενημερώσω πως πήγα το μεσημέρι στον πρώτο μάστορα κι έγινε χαμός. Κι επειδή κατάλαβε την μαλακία του του είπα ότι πήγα αλλού και μου είπαν ότι είναι μπιέλα 100%, κι ότι άλλος μάστορας μου τα φτιάχνει όλα κομπλέ αύριο το μεσημέρι το παίρνω εντάξει, με τα πολλά θα πάω την δευτέρα να μου δώσει 40 ευρώ από τα 60 που πήρε για την εργασία του και του αφήνω το εικοσάρικο γιατί είμαι ξηγημένος

Επειδή τον έβαλα στο τηλ και μίλησε μ' ένα μάστορα συνεργείου που βρήκα το μεσημέρι, είναι 100% μπιέλα και θ' αλλάξει κι ένα ρουλεμάν (στρόφαλου νομίζω μου πε δε θυμάμαι) Με τον πρώτο θα ξεκαθάριζα αν του έπαιρνα ανταλλακτικά και του έλεγα βάλτα πάνω αλλά δεν εμπιστεύομαι το πως θα μου κλείσει το μοτέρ αφού την πάτησα ήδη μαζί του.

Πάντως είναι διαθέσιμος να μου λύσει το μοτέρ και να μου το δώσει ακόμα και ανοιγμένο στα 64 να το πάω σε άλλον να γλυτώσουμε τα εργατικά, να μου το δέσει ο άλλος πάλι και να μου το βάλει αυτός πάνω στο παπί. Θα βρω κανέναν τέτοιο να γλυτώσω κάνα ψιλό γιατί τη βγάζουμε με δανεικά κ δν αντέχω άλλο άγχος ή μπα;;
    Ενας θα τα κανει ολα. Δεν θα γλυτωσεις τιποτα. Μην αφηνεις πολλα χερια στο μηχανακι σου.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από theofilos888 Προβολή μηνύματος
    Ενας θα τα κανει ολα. Δεν θα γλυτωσεις τιποτα. Μην αφηνεις πολλα χερια στο μηχανακι σου.
    +660
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Kaze-R 115 VS Honda Innova 125
    από cooltzo στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2015, 17:16
  2. Μπιελα σε Vor 503
    από enfermo στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 15:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •