Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: είναι δυνατόν έξω απο νοσοκομείο;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsompanis
    θεός να μας φυλάει με όλους με τους μαλάκες που έχουμε μπλέξει ρε πστ μου.Ουραγκοτάγκοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της xristos x
    Πολυ κρίμα για την κοπελα και τα παιδια! Μεγαλη γαιδουρια αν οντως συνεβησαν ετσι τα πραγματα.
    Παρολα αυτα θα κανω τον δικηγορο του διαβολου και θα πω οτι το 2006 οταν με χτυπησε αυτοκινητο με την μηχανη και εσπασα το ποδι μου, σε αυτο το νοσοκομειο με πηγαν (εφημερευε) και η συμπεριφορα των γιατρων (και εκεινη τη μερα και στην παρακολουθηση αργοτερα ) και του προσωπικου ηταν αψογη (αφου χρειαστηκα χαρτια για ασφαλιστικες και διαφορες βεβαιωσεις για τα γραφειοκρατικα) .

Πριν το ξυλο να θυμησω οτι οποιος φοραει ασπρη ποδια ΔΕΝ ειναι απαραιτητα και γιατρος μπορει και ουτε καν γνωστης πρωτων βοηθειων (τραγικο ναι, αλλα οχι απαραιτητο προσον για εναν παρασκευαστη, τραυματιοφορεα, χειριστη ακτινολογικου κλπ). Ξαναλεω οτι Γαιδουρια αν γιναν ετσι τα πραγματα γιατι οποιος και να σαι προσπαθησεις να βοηθησεις. Το ΑΝ το βαζω γιατι σε εντονα φορτισμενες συναισθηματικα στιγμες πριν το ξυλο θα θελα να ακουσω και την αλλη πλευρα τι εχει να πει.

Και ενα τελευταιο... να θυμησω οτι αυτη την περιοδο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ οδηγοι στα νοσοκομεια γιατι τους εχουν βγαλει σε ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ και την δουλεια τους (εξιτηρια ασθενων χειρουργημένων , διακομιδες απο νοσοκομειο σε νοσοκομειο κλπ) δρομολογια οχι επειγοντα μεν απαραιτητα να γινουν με ασθενοφορο τα εχει φορτωθει το ηδη βεβαρημενο ΕΚΑΒ. Οποτε μαντεψτε που δεν θα ειναι το ασθενοφορο του οταν θα κανει αυτα τα δρομολογια. Οποτε το νου μας ολοι και κοτες δεν ειναι καιρος για ατυχηματα!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ..........ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Φαίνονται πράμματα πού σάς έχω γράψει πολλές φορές.
    Ή έποχή πού ζούμε πλέον ,ή έποχή τού fast food,ή έποχή
    πού οί άξίες ίσοπεδώθηκαν καί πού ή ΖΩΗ έγινε σκουπίδι πιά
    δέν μπορούσε παρά νά έχει αύτήν τή συμπεριφορά τών γιατρών...!!
    Μήπως κάποιοι δέν σκοτώνουν γιά 10 εύρώ..??
    Μήπως δέν μαχαιρώνονται οί άνθρωποι γιά τό χρώμα τής όμάδας..??
    Μήπως δέν βιάζονται οί γριές καί βασανίζονται οί γέροι γιά νά μαρτυρήσουν
    πού είναι κρυμμένο τό κομπόδεμα..??
    Μήπως ό έρωτας αύτή ή όμορφιά πού ζήσαμε δέν κατάντησε one night stand
    πού τό λένε τώρα κυριλέ...??
    Μήπως δέν είδαμε τό θεριό μέ τά μούσια χθές βράδυ στήν τηλεόραση
    όταν πρίν τριάντα χρόνια τόν έναν καί μοναδικό πού έκδηλωνώταν στήν περιοχή μου
    τόν παίρναμε μέ τά λεμόνια..??
    Πώς νά είναι έξω άπό τό έργο ό κάθε γιατρός..??
    ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΗΘΗ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ....!!!
    Καί άν αύτό σάς ξενίζει καί βγάζετε εύαισθησίες γιά όλα τά άλλα πού γράφω καί τά χιλιάδες άλλα
    πού ύπάρχουν παραδείγματα ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...??
    Τά προσπερνάτε σάν φυσιολογικά..??
    Όχι παλικάρια μου πολλά άλλαξαν τά τελευταία 30-40 χρόνια...!!!!!!
    Λύπη γιά έναν νέο άνθρωπο πού έφυγε καί γιά έναν δεύτερο πού άλλαξε ριζικά ή ζωή του
    μένοντας άνάπηρος......μεγάλη λύπη.
    Έδώ καί καιρό σχεδόν πάνω άπό ένα χρόνο όδηγώ πλέον στήν πόλη πολύ συντηρητικά,
    περισσότερο δέ γίνεται μετά τό τελευταίο μου άτύχημα όπου μέ έμβόλισε μιά πιτσιρίκα πού
    τής ήρθε ξαφνικά νά στρίψει πέφτοντας πάνω μου.
    Τά λίγα χιλιόμετρα πού είχα μέ έσωσαν ,ό έξοπλισμός άντεξε καί σηκώθηκα χωρίς νά σπάσω
    τά γέρικα κόκκαλα μου.
    Έπίσης τό παπί πού είχα βοήθησε νά μήν τραυματιστώ περισσότερο,έλαφρύ μηχανάκι καί φυσικά
    πάντα ό παράγοντας τύχη..!!
    Όμως ρέ παιδιά έκεί έξω είναι πλέον ζούγκλα,μετά άπό τόσα χρόνια λέω ότι θέλει πολύ προσοχή.
    Καί όταν βλέπω νά μέ προσπερνάνε τά σκουτεράκια μέ χίλια στήν εύθεία,μέ κοριτσάκια ξέκολα
    κι άνέμελα άπό πίσω,χωρίς νά φοράνε ένα ΚΡΑΝΟΣ έστω, καί μετά όταν πάνε νά στρίψουν νά
    άρχίζουν νά τρέμουν καί νά φοβούνται νά γύρουν κόβωντας έντελώς ταχύτητα καί δείχνοντας
    τήν άσχετίλα τους καί παράλληλα τήν άγνοια τους γιά τό πόσο κινδυνεύουν έπειδή φαίνεται
    τόσο καθαρά ότι ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΥΝ τό άθλημα.....είλικρινά άνατριχιάζω καί σκέφτομαι
    νάναι καλά ,άλλά γιά πόσο...???
    Όλα μου τά γαμημένα τά άτυχήματα τά είχα ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕΣΑ...!!!
    Ύπομονή ,άς πάμε λίγο πιό άργά,λίγο πιό σιγά...!!!
    +656
    τα ειπες ολα φιλε μου πατο πιασαμε..εντελως!!!
    κανονικα πρεπει να γινει καταγγελια και Ε.Δ.Ε
    Αλλα σε αυτη την κολοχωρα..τιποτα δεν γινεται..
    πρεπει να σηκωθουμε να φυγουμε μακρια οσοι λιγοι σοβαροι
    ανθρωποι εχουμε μεινει μακρια!!
    αφηστε εδω ολα τα κατακαθια και τα λαμογια..
    Ειμαι Νοσηλευτης και εχω αηδιασει με την ζωη μου,,γαμω το Ε.ΣΥ τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Δεν ξέρω τι και πώς έγινε στο ατύχημα αλλά και μετά με το προσωπικό του νοσοκομείου αλλά ο γιατρός πρώτα πρέπει να είναι άνθρωπος και μετά επιστήμονας. Μου φαίνεται αδιανόητο να μπορείς να βοηθήσεις σε μία τόσο δύσκολη στιγμή ένα συνάνθρωπό σου και να μην το κάνεις.

Πολύ θλιβερό το περιστατικό...
    Το θέμα της υγείας "πονάει" παιδιά και το ξέρουμε όσοι έχουμε αναμιχθεί είτε για τον εαυτό μας είτε για συγγενικά πρόσωπα. Παρόλα αυτά εννοείται ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. Υπάρχουν γιατροί που τους έδωσες 10€ μέσω του εοπυ και θυμούνται με το νέο και με το σ ποιος είσαι, τι εχεις και τι χαπάκι σου δώσανε πριν ένα χρόνο και υπάρχουν "γιατροι" που τους έδωσες 100€ στο ιατρείο σου, με το ζόρι γύρισαν να σε κοιτάξουν και με το που πλήρωσες και βγήκες σε ξέχασαν.
    Ακόμα θυμάμαι που είχα τον πατέρα μου στον Ευαγγελισμό και τη μέρα που τον πήρα με ταξί η κυρία που οδηγούσε (που βρέθηκε από ανάγκη στο τιμόνι) μου έλεγε ότι πολλές φορές παίρνει παιδιά-νοσηλευτες-ειδικευομενους κομμάτια που έχουν κάνει τρελά ωράρια και στο πεντάλεπτο μέσα κοιμούνται και τους ξυπνάει μόλις φτάσουν στον προορισμό τους.
    Πάντα υπάρχουν δύο όψεις σε κάθε ιστορία. Το θέμα είναι μαζι να υπάρχει κατανόηση, αλληλοσεβασμος και ανθρωπιά.
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. εαν ειναι δυνατον!!!!!
    από GTZ750 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2006, 09:41
  2. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕ...
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15