Μερακλής!
και σε ενα gsr που τα ειχε ενας φιλος τα ειχε βαλει απο πανω...
Καλυτερα να επαιρνες στρογγυλα παντως.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Το Σάββατο το πρωί άκουσα την φωνούλα της για πρώτη φωρά επάνω απο τις 4000 στροφές
Δυστυχώς άν και δέν έχει τελειώσει η προσπάθεια ρυθμίσματος, ολοι οι ειδικοί με διαβεβαιώνουν οτι δέν πρόκειται να παίζει σωστά σε όλο το εύρος με τα καρμ υποπίεσης και τις φιτροχοάνες.
Έχω αρχίσει να γλυκοκοιτάζω την εναλλακτική λύση #2..... (Keihin cr35)
Το θέμα είναι απο πού και πόσο.... δυστυχώς κάποια Link σε σχετικά θέματα δέν παίζουν πιά.
Έχουμε καμιά ιδέα??
Πρώτη σύντομη – λόγο δουλειάς- βόλτα και…. ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Μου λέει ο μάστορας πέρνα να την πάρεις, δεν γίνετε τίποτα καλύτερο δεν έχει χώρο στις φιλτροχοάνες για σωστό ρύθμισμα…. Και κανονικά δεν θα στο έδινα το μηχανάκι έτσι αλλά ξέρω τι παπάρας είσαι και θα σε τρώω στην μάπα κάθε μέρα με το δυστυχισμένο βλέμμα τις αγελάδας (γείτονες γάρ)
Ε λέω και εγώ παπάρια θα πρέπει να πάω άμεσα σε FCR να τελειώνουμε αλλά κράταγα και μια πισινή γιατί τον ξέρω τον Νικόλα ότι είναι Ο τρελός τελειομανίας και δεν φεύγεις από εκεί εάν δεν είναι όλα όπως τα θέλει.
Πάω, μου δίνει κάτι καμπύλες…. Σαν πολύ γραμμικές τις έβλεπα «να εδώ φτωχαίνει το μείγμα» μου λέει και μην το πλακώνεις πολύ ώρα κλπ κλπ. Επίσης η καυσανάλυση έδειξε ότι τσιμπάει λίγο λαδάκι (αναμενόμενο για κινητήρα υψηλών επιδόσεων) και μου είπε έλεγχο και κάθε 2.500 άλλαγμα λάδια.
Λοιπόοοον Το βγάζω βόλτα…… άντε γεια λέμε το μηχανάκι πάει παντού πάρα πολύ καλά, χαμηλά έχει πολύ δύναμη και πάει μέχρι τις 9 άνετα και αβίαστα.
Με λίγα λόγια, αρρώστησα με την κοντή. –
Πάμε τώρα για ψήλωμα 2-3 πόντους εμπρός, να τελειώσω τον πίσω λασπωτήρα και να τον βάλω επάνω και μετά για ένα ολικό τελικό paint job
Επισυνάπτω την καμπύλη του έρωτα, 65 ατίθασα και αδάμαστα άλογα![]()
Με την πρώτη ευκαιρία θα ανεβάσω και βιντεάκι, γιατί αυτό ο θόρυβος δεν περιγράφετε :a015:
Αντε επιτέλους!! Να το ξαναδούμε το θηριάκι και live ρε.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Μπραβο julius, πολυ χαιρομαι με τον ενθουσιασμο σου,ειμαι σιγουρος οτι το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο. Θελω να σε ρωτησω κατι,αν διαβαζω σωστα στις 8000 φτωχαινει τι μιγμα,τι καταλαβαινεις εκεινη την ωρα στην οδηγηση?
Δυστυχώς ακόμα δεν έχω προλάβει να το βγάλω βόλτα.... Σε μια σύντομη που το πήγα (προς και από την δουλειά) δεν κατάλαβα κάτι ιδιαίτερο….. αλλά θα επανέλθω στο θέμα το συντομότερο.
Παράλληλα κοιτάω και την πιθανότητα αναβάθμισης μέσα στον επόμενο χειμώνα. Γράφτηκα επιτέλους στο Zephyr Zone, που απ’ότι είδα είσαι και εσύ μέλλος, και έχω αρχίσει να μαζεύω πληροφορίες.
Βασικά το πακέτο λέει wiseco 810, Keihin fcr 37, και λίγο δουλεία στην κεφαλή παράλληλα με το απαραίτητο ρεκτιφιέ. Απ’ότι διάβασα ο συμπλέκτης μπορεί εύκολα να διαχειριστεί το παραπάνω φορτίο και απλά αλλάζουν τα ελατήρια με σκληρότερα.
Επίσης είμαι στο ψάξιμο με το πλάτος της πίσω ζάντας-στεφανιού, μια που θα πρέπει να μπει φαρδύτερο ελαστικό πρέπει να αλλάξει και το στεφάνι με φαρδύτερο…. Αλλά δεν υπάρχει με 48 τρύπες που είναι το μαμά. Και δεν βρίσκω και κάτι αντίστοιχο στο web.
Τέλος πάντων προσπαθώ να τα μαζέψω όλα, να δώ τι χρειάζεται και πώς θα τσουλήσει η μοτοσυκλέτα το καλοκαίρι και η αποφάσεις από Σεπτέμβριο.
![]()