Δεν μπορει ολο και καποια ιδεα θα εχεις......
Δεν μπορει ολο και καποια ιδεα θα εχεις......
Ιδέες να την ταπώσεις αφού κόψεις το τρίγωνο που προεξέχει πολλές.
Βγάλε μια φωτογραφία το μοτέρ χωρίς τη μίζα για να δούμε τι θα κάνεις με την τρύπα.
Να μην κοψω λιγακι το πλαισιο και να ξεμπερδευω;
Καταλαβα......
Τα πραγματα απο το supra 100cc μπαινουν μεσα στο δικο μου μοτερ;;
κοιτα αν δεν το λυπασαι το μοτερ και ξερεις πως μετα δεν θα το βαλεις πουθενα να θελεις και μιζα μπορεις αυτο να το κοψεις (το τριγωακι)
εχω δει πολλους που το κανουν αυτο κυριως σε αστρεα μοτερ σε λιφαν και σε αλλα με μιζα μπορει να ειναι και βλακεια αλλα ειναι και μια εναλακτικη ιδεα οπως το παρει κανεις
επειδη το εχω κανει. αφαιρεις το καπακι των πηνιων, βγαζεις το βολαν (θελει εξολκεα), βγαζεις τηνξ ασφαλεια που εχει το μικρο γραναζακι της μιζας, παιρνεις εξω το συνολο γραναζι μικρο γραναζι μεγαλο αλυσιδακι, ξαναβαζεις το βολαν και το καπακι. κοβεις τ0ο περισιο αλουμινιο -> βαση μιζας καπακικαλλυμα μιζας με τροχο. δεν αφηνει κενο αν το κοψεις προσωπο. στην προκειμενη εγω αφαιρεσα εντελως το κομματι των καρτερ που ειχε την μιζα κι απο το καπακι ενα φιλετο ετσι ωστε να μην αφησω κενο. αν θελεις εντελως σωστη δουλεια αλλαζεις πηνια και βολαν με αμιζα. δηλαδη βαζεις τα δικα σου. ολα καθονται κουτι. (εκτος κι αν το παλιο μοτερ ηταν πλατινοφορο.)
Δεν μπαινουν τα δικα μου πηνια γιατι ειναι πλατινοφορο?Με την καλωδιωση τι θα κανω? Εχω μαμα καλωδιωση απο astra? Nα βαλω αυτην? Αλλα δεν θα ειναι πολυ μακρια γιατι το chally ειναι πιο κοντο απο παπι?.