Εγω φταιω ρε που σας μιλάω σοβαρά για μία φορά. Θα βαρεθεις ρε, θα σταματας και για λάδια συνέχεια, αστο καλύτερα, που να μπλέξεις με το 'ρδελο απο το χιλιαοχτακοσαεικοσιενα...
Εγω φταιω ρε που σας μιλάω σοβαρά για μία φορά. Θα βαρεθεις ρε, θα σταματας και για λάδια συνέχεια, αστο καλύτερα, που να μπλέξεις με το 'ρδελο απο το χιλιαοχτακοσαεικοσιενα...
Φαντάζομαι σας το έχουνε ρωτήσει 100αδες φορές, αλλά κουλούς δέχουστε?
Οι ρυθμοί θα είναι αντάξιοι του KLE ή να μην έρθω γιατί θα με καθυστερείτε?
Όχι τίποτα άλλο, δεν ξέρω ποιος θα ναι σκούπα και αν θέλω να κάνουμε τόσο πολύ παρέα.
Κλεκλές
Αν ρίξεις μια ματιά στις ως τώρα δηλωμένες συμμετοχές, θα δεις κι άλλα "τουριστικά" μηχανάκια.
Βόλτα θα πάμε. Όποιος φτάσει πρώτος δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι. Ούτε θα χάσει τίποτα όποιος φτάσει τελευταίος.
Think faster than you ride
παρακολουθώ και γω. οι κακές παρέες στο κρίκο φταίνε.![]()
Αντιγράφω από το "Πρώτο Θέμα"
Μαυρολιθάρι
[FONT=Medium]Στέκεσαι στην πλατεία και αυτό το φυσικό μπαλκόνι-παρατηρητήριο στα 1150 μέτρα αγναντεύεις όλη την περιοχή: τα Βαρδούσια, τη Γκιώνα και στο βάθος το Μόρνο. Από πάνω σου, φορτωμένος με παχύ χιόνι ο πελώριος πλάτανος που ατενίζει τη θέα που μόλις ανακάλυψες για πάνω από 300 χρόνια. Όμορφα παραδοσιακά σπιτάκια, πέτρινα σοκάκια, η μυρωδιά από τα καμμένα κούτσουρα στα τζάκια και οι λιγότεροι από 600 κάτοικοι, συντελούν στην γοητεία του κουκλίστικου αυτού χωριού. Μερακλίδικος ελληνικός και γλυκά του κουταλιού συμπληρώνουν απαραίτητα το σκηνικό.[/FONT]
[FONT=Medium]Εδώ, τα βράδια δίπλα στο αναμμένο τζάκι, οι ντόπιοι θα σου πουν για τον ηθοποιό Γιώργο Φούντα που γεννήθηκε εδώ, στο χωριό της μητέρας του και θα σου μάθουν όλα τα μυστικά των μανιταριών. Είναι αυτές οι μικρές στιγμές ευδαιμονίας. [/FONT]
![]()
Think faster than you ride
Με ποιους άλλους θα φτιάξουμε παπιο group;
http://www.moto.gr/forums/showthread...=1#post2468443
![]()
Αν και πραγματικα ηθελα να ερθω στη ετησια, δε μπορω να αφησω τους μαθητες μου Κυριακή οταν Δευτερα γραφουν.![]()
για εμενα παροτι καιρο στο φορουμ θα ειναι η πρωτη βολτα μαζι σας.2-3 φιλαρακια που δεν ειναι στο φορουμ και θελω να δηλωσω οτι θα ερθουν πως γινεται η διαδικασια?
Τους δηλωνεις ΕΔΩ μαζι με εσενα.
Πχ
Tonybandit – bike model – μονος/διπλος –ταβερνα/ταπερ
Tonybandit _φιλος1– bike model – μονος/διπλος –ταβερνα/ταπερ
Tonybandit _φιλος2– bike model – μονος/διπλος –ταβερνα/ταπερ
Etc
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).