Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Σε χτύπησε αλλά οδηγούσε σουρωμένος. Έλα φιλαράκι να κεράσω φραπέ και όλα γκουντ.

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp

Σε χτύπησε αλλά οδηγούσε σουρωμένος. Έλα φιλαράκι να κεράσω φραπέ και όλα γκουντ.

Προσωπικά θα είχα καλέσει και τροχαία για αλκοτέστ να τον τσούξει το κωλαράκι του.

https://www.youtube.com/watch?v=uPyGLxeWQPg

https://www.youtube.com/watch?v=yVgdnTBtplk

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    έχω την εντύωση ότι αν ο οδηγός είναι τύφλα...
    Ασφάλεια γιοκ.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Δε γνωρίζω αν η ασφάλεια σε πληρώνει και μετά διεκδικεί από τον πελάτη της ή αν γίνετε δικαστήριο για αποζημίωση κατευθείαν από αυτόν που προκάλεσε το συμβάν... Αν γνωρίζει κάποιος και γίνετε να μας πει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από skylaros Προβολή μηνύματος
    Δε γνωρίζω αν η ασφάλεια σε πληρώνει και μετά διεκδικεί από τον πελάτη της
    [FONT=Helvetica Neue]"Ο οδηγός που έχει καταναλώσει οινοπνευματώδη ποτά πάνω από το επιτρεπόμενο όριο 0,50 mgr/l, δεν καλύπτεται από την ασφάλειά του σε περίπτωση ατυχήματος, σύμφωνα με τον Άρειο Πάγο.[/FONT]
    [FONT=Helvetica Neue]
    Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, αποκλείονται της ασφάλισης ζημιές οι οποίες προξενήθηκαν σε χρόνο που ο οδηγός του οχήματος τελούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος ή τοξικών ουσιών. Ο δεσμευτικός αυτός κανονισμός πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο ασφαλιστικό συμβόλαιο ή το συμβόλαιο να παραπέμπει στη σχετική υπουργική απόφαση.

Πάρα ταύτα, σε περίπτωση ατυχήματος η ασφαλιστική εταιρεία δεν απαλλάσσεται από την ευθύνη αποζημιώσεως του μη ευθυνόμενου για το ατύχημα και υποχρεούται να καταβάλει τη νόμιμη αποζημίωση. Ωστόσο μπορεί να αξιώσει από τον μεθυσμένο οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα τα χρήματα της αποζημίωσης που κατέβαλε στον οδηγό «θύμα»."

Πηγή: Εφημερίδα Έθνος[/FONT]
    Think faster than you ride

Νέο μέλος
    Απ' όσο γνωρίζω, η ασφαλιστική εταιρία δεν υποχρεούται να αποζημιώσει στις παρακάτω περιπτώσεις --
    α) στην περίπτωση που ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, βρεθεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
    β) στην περίπτωση που το όχημα του οδηγού που προκάλεσε το ατύχημα, δεν φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Μακριά απο εμάς με λίγα λόγια, γιατί μετά μπλέκεις δικαστικά.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από john-z Προβολή μηνύματος
    Απ' όσο γνωρίζω, η ασφαλιστική εταιρία δεν υποχρεούται να αποζημιώσει στις παρακάτω περιπτώσεις --
    α) στην περίπτωση που ο οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα, βρεθεί υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών ουσιών.
    β) στην περίπτωση που το όχημα του οδηγού που προκάλεσε το ατύχημα, δεν φέρει αριθμό κυκλοφορίας.

Μακριά απο εμάς με λίγα λόγια, γιατί μετά μπλέκεις δικαστικά.
    η ασφαλιστική εταιρεία υποχρεούται να αποζημειώσει τον οποιοδήποτε εμπλέκεται στο ατύχημα και δεν ευθύνεται, δεν υποχρεούται και δεν καλύπτει το μεθυσμένο οδηγό που προκάλεσε το ατύχημα.
    Τελευταία τροποποίηση από cityfly; 13/05/2014 στις 13:25.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Ρε παλουκάρια με καθε ανενεωση του συμβουλαίου σας σας ερχεται μαζι και ενα φυλλαδιακι που λεεί αποξω "Γενικοι και Ειδικοί Όροι Ασφάλισης"
    Διαβαστε το το μαμημενο κι αν δεν καταλαβετε κατι εδω είμαστε.Αλλα πλιζ σταματήστε να γράφετε ανακρίβειες γιατί μπερδευεται ο κόσμος!
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ναι ρε παλικαρια αλλα εφοσον δεν καλεσαν την αστυνομια για αλκοτεστ, πως θα εξακριβωσει η ασφαλιστικη οτι ο οδηγος ηταν μεθυσμενος;
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος
    Σε αυτη την περιπτωση,νομιζω,οτι η δικη μας ασφαλιστικη μας πληρωνει τη ζημια που μας εκανε ο αλλος και με τη σειρα της περνει τα λεφτα απο την ασφαλεια του αλλου.
    Εαν αποδειχτει οτι ο αλλος ητανε μεθυσμενος η δικη του ασφαλεια ,πλεον,τα διεκδικει απο αυτον.

Μέλος Το avatar του/της zami
    Διογενους και Κλεανθους γωνία....χμμμ.Το πιο πιθανο ειναι να ειχε πιει καμμια " Τουμπα-Λιμπρε" πριν γινει το συμβαν...
    Περα απο αυτο, οι ασφαλιστικες ΔΕΝ καλυπτουν την αστικη ευθυνη που προκαλεσε πελατης της υπο της επηρρεια ουσιων...
    Συγχαρητηρια στον φιλο για την ψυχραιμια που ειχε!,

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Oι Σαλονικείς απο τι ώρα πίνετε ρε? Απογευμα ειναι εκει πέρα και έσυ σουρώσει ο άλλος
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Prisoner Of The Road Το avatar του/της rider
    χικ! κακοήθειες... χικ!
    Never ride faster than your guardian angel can fly...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Απόγευμα είναι εκεί; Εμένα γιατί μου μοιάζει σαν να είναι νωρίς το πρωί;

(κρίνοντας και από την ελάχιστη κίνηση...)

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Απόγευμα είναι εκεί; Εμένα γιατί μου μοιάζει σαν να είναι νωρίς το πρωί;

(κρίνοντας και από την ελάχιστη κίνηση...)
    Χμμμ λες να τα πίνω απο το απογεύμα εγω και να νομίζω οτι και οι άλλοι κάνουν το ίδιο
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Παλαιό μέλος
    χίκ χίκ !

Μα δεν είναι και λάθος του οδηγού της μηχανής οτι δεν κάλεσε τροχαία ; Αν στα 50 μέτρα σκότωναν κανένα πεζό ή χτυπούσαν κανένα παιδάκι; Ναι ξέρω,αν είχα ρόδες θα ήμουν πατίνι,και ναι ξέρω οτι μικρές πιθανότητες.

Αλλά και πάλι,εφόσων μπορούμε να τις εξαλείψουμε καλώντας τροχαία κτλ. εφόσων το θέλανε και οι ίδιοι ... τότε γιατί να μην το κάνουμε και να προστατέψουμε ένα ακόμα άτομο ή μια ακόμα ζωή γύρω μας;

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2010, 13:49
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2009, 12:40
  3. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2009, 00:49
  4. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2005, 06:33
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 21:40