Πού θα προτιμούσατε να γίνει η Ετήσια 2025; Ενημερώστε μας για την προτίμησή σας εδώ...
Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor αφισα στο κεντρο της πατρας...οποιος καταλαβε καταλαβε!!! Συνημμένο 316170 Θα μοιραζουν γαρα στην εισοδο;
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Θα μοιραζουν γαρα στην εισοδο; στανταρακι!!!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor στανταρακι!!!! Καλα και τωρα το ποσταρες; Περασε ρε η ημερομηνια!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Καλα και τωρα το ποσταρες; Περασε ρε η ημερομηνια! γ@μησε τα,κι εγω χτες το ειδα...χασαμε ευκαιρια καλη....λιωμαρες!!!!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από akis_trevor αφισα στο κεντρο της πατρας...οποιος καταλαβε καταλαβε!!! Παρακαλώ να αφαιρεθεί διότι προσβάλει και διακωμωδεί τα πιστεύω μου (παράλληλοι κόσμοι και νεράιδες ή μπλου τουθ φέριζ δηλαδή)
Inner Fear project επιστρέψαμε!
Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Παρακαλώ να αφαιρεθεί διότι προσβάλει και διακωμωδεί τα πιστεύω μου (παράλληλοι κόσμοι και νεράιδες ή μπλου τουθ φέριζ δηλαδή) μια ερωτηση μονο:τι παραδοσεις εχει ο αορατος κοσμος;;;;
Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Θα μοιραζουν γαρα στην εισοδο; Γιατί ;;;;;;;;; Δηλαδής μια νεράιδα , θα σε χάλαγε;;;;;;;;;;;;
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Γιατί ;;;;;;;;; Δηλαδής μια νεράιδα , θα σε χάλαγε;;;;;;;;;;;; +όσα θες Και στον άρχοντα των δαχτυλιδιών ή τύπισσα με τα μυτερά αυτιά ξωτικό δεν ήταν?
Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Γιατί ;;;;;;;;; Δηλαδής μια νεράιδα , θα σε χάλαγε;;;;;;;;;;;; Τωρα που το λες........... Καλύτερα θα ήταν απο τον πρασινο δρακο που κάθετε στο σαλονι μου........
Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Παρακαλώ να αφαιρεθεί διότι προσβάλει και διακωμωδεί τα πιστεύω μου (παράλληλοι κόσμοι και νεράιδες ή μπλου τουθ φέριζ δηλαδή)
Adult Content!!!!!!!!
Όχι "αμήχανος" πλέον...