Μάστορα τέλειος σε ολα
Μάστορα τέλειος σε ολα
Τέλεια προσαρμογή το εξατμισονι! Απο ήχο έδωσε τα αναμενόμενα;
κατα την γνωμη μου η σουονο ειναι η πιο ομορφη εξατμιση.δυστυχως ηταν εκτος μπατζετ για μενα.
κουκλα ειναι η αφρικανα!![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Μεγειά!
από προσαρμογή στο δούλεμα πως είναι...?
έκανε κάποια τρύπα στην ιπποδύναμη? Άλλαξες ζιγκλέρ...?
Μπραβο για τη δουλεια που εκανες.Η αφρικα ειναι και θα ειναι παντα ενα απο τα ποιο διαχρονικα μοτο.Δε μπα να ειναι 20+ χρονων σχεδιασμενη,δεν την συγκρινω με κανενα vstrom varandero κλπ.Οσα χρονια και να περασουν θα φαινεται παντα φρεσκια.Και να σκεφτεις οτι τα ον-οφ μηχανακια δεν μου αρεσουν.Ξανα μπραβο.
οτι και να πω ειναι λιγο!!!δεν παιζεσαι ρε φιλε!!!
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
το γεγονος οτι η δουλεια σου δεν διαφερει ειτε το κανεις για σενα, ειτε για φιλο η ''παραγγελια''
αποδεικνυει οτι εισαι αρρωστος με αυτο που κανεις, σου ευχομαι να μην γειανεις ποτε
συνεχισε την καλη δουλεια και σε ευχαριστουμε για τον κοπο να τα κανεις ολα σε στυλ σεμιναριο
εισαι ωραιος![]()
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
υπέροχη δουλειά όπως πάντα,μάλλον θα σου φέρω το dakaraki μου για lifting....
όταν νοιώθω τσίπης λοιπόν.το ρεζερβουάρ της africa είχε παρουσιάσει σκασίματα στο βερνίκι και νόμιζα οτι με ένα απλό χάδι και βερνίκι θα καθάριζα.δυστηχώς η ζημιά είχε προχωρήσει και στ αυτοκόλλητα.αντί να πάρω νέο αυτοκόλλητο λοιπόν η έστω να ταιριάξω χρώμα άρχισα να δουλεύω με ότι είχα εύκαιρο στο ράφι...
λύσιμο λοιπόν ρεζερβουάρ και επι τη ευκαιρία το μπροστινό φτερό με τα καλάμια,να φάνε ένα χεράκι άσπρο...
![]()