Κατα τις 21 κ 30 θα πεταχτουμε για μια μπυριτσα. Οσοι πιστοι....... στον Κρίκο...
Γεν. Κολοκοτρωνη 49
Πετραλωνα
Κατα τις 21 κ 30 θα πεταχτουμε για μια μπυριτσα. Οσοι πιστοι....... στον Κρίκο...
Γεν. Κολοκοτρωνη 49
Πετραλωνα
Τελευταία τροποποίηση από theofilos888; 15/05/2014 στις 21:53.
Όποιος ενδιαφέρεται θα πρέπει να μυρίσει τα νύχια του για που να έρθει;
Ζακετάκι μάλλινο πλεκτό ή βαμβακερό;
Τα άλατα μην ξεχάσεις... Πέφτουν κορμιά τις Παρασκευές.
Μόλις τελειώσουμε κάτι upgrades , κάτι updates , κάτι rollouts , κάτι readiness tests και κάτι άλλα όμορφα που θα μας γεμίσουν ευχαριστατο απόγευμα της Παρασκευής , θα έρθω..
Αχμμμμμμμμμμμμ,αν ξεμπλέξω απο Τροχαία νωρίς λέω να κατηφορίσω....
Ντάξει, μερικές φάτσες χτες ήταν όντως για γέλια, όταν λέμε γραφικοί, άντρες και γυναίκες.
Αλλά τον βγάλαμε για καφέ προψές στα βουπου και χάζευε τα κωλαράκια τα κυριλέ και τώρα τον χάλασε η αλλαγή. Πολιτισμικό σοκ...
το να μιλάμε για γραφικούς αθρώποι στην χώρα που για καμια δεκαπενταριά χρόνια έβγαζε νομάρχη το Ζορό, νομίζω,νομίζω λέω δεν είμαι και σίγουρος δηλαδή, ότι συνιστά υπερβολή
όσο για τα κωλαράκια,γάμησε τα γιατί δεν ξέρω πότε θα τρακάρω τελικά γιατι δε θα προλάβω ναφρενάρω
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
τι θέλεις να πεις για την λεβεντιά της ποντιακής ράτσας... τον πανίκα ρε; την σημαία; τον φάρο; το ορόσημο; το όγδοο θαύμα των εκλογώνε; τον πιο τίμιο; τον πιο έμπιστο; τον πιο λαοφιλή; αυτόν που τον πολέμησαν με νύχια και με δόντια για να τον καθαιρέσουν τα συμφέροντα; ντροπή σου και μόνο που το σκέφτηκες. ουγκ.