ειναι λαβερντακιας ο buckley
guzzi και beneli quatro μηπως;
Κράτα γερά ρεε (αξίζει τον κόπο)
Συνοψίζω
Παρουσιάστηκαν στο ίδιο σαλόνι Μοτό (ο Τακάτα πέτυχε την 10ετία )
Μηχανάκι Α Από την χώρα που έκανε το σαλόνι το "εγχώριο" που είπα κατασκευάστηκαν λίγες 100δες ,μπελαλίδικο μηχανάκι, σχετίζεσαι εσύ από γραφόμενα σου .
Βρήκα ένα τέτοιο και έκανα λάθος να μην το χτυπήσω (φαντάσου τώρα υπάρχουν αγγελίες γι αυτό ζήτησης και όχι προσφοράς...)
Μηχανάκι Β Θα μπορούσε εύκολα να αποτελέσει το Holy Grail συγκεκριμένων μηχανόβιων οπαδών. (τεχνικά χαρακτηριστικά αυτού μοναδικά ! )
Ζ1 900 με Ducati 750SS μήπως; Επειδή είχε γίνει μια συζήτηση πρόσφατα για το δεύτερο,και παρουσιάστηκαν την ίδια χρονιά αν δεν κάνω λάθος
Ta Morini γυριζαν τοτε στις 10k στροφες αν θυμαμαι καλα, τωρα το ποιο ηταν το αντιπαλο δεος απο Ιαπωνια δεν εχω ιδεα.
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rini_3_1-2.jpg
Ειχαν βγει και με κουστουμι Cagiva μετα διαβαζω...
Ξέχνα τις 10000 στροφές αυτό ήταν στο προηγούμενο κουίζ με το Χόντα 400Ν (τρομάρα του που μπήκε και τατόι...) εδώ επικεντρώσου στη ανάρτηση 306 ,πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί όταν σας έδωσα και την δεκεατία που έγινε (εδώ έχετε βρεί άλλα και άλλα...)
Άσε που έχουν αναφερθεί και τα δύο εδώ μέσα και μάλιστα όχι μία φορά !
Δεν εφτασα τοσο κατω να διαβασω....
αχαχαχαχα
ΟΚ
Εκείνη την κουφ@λ@ τον Φίλιππο έχω χάσει αλλά μάλλον είναι οπτικός τύπος...(εκτός αν δρα υπογείως και μου το πετάξει στη μούρη σε ανύποπτο χρόνο)