Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 47

Θέμα: Αξιολογήστε αυτο το Motardάκι!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    300 και πολλα ειναι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    συμφωνω με ολα τα παραπανω και προσθετω:
    μετα απο 4 χρονια παρατημα θες με το καλημερα σερβις μπροστινου, τουλαχιστον αλυσιδα, λαστιχα, υγρα φρενων..........

Χάθηκαν τα μηχανάκια φίλε Μακεδόνα;
    Μήπως εξαφανίστηκαν τα motard από προσώπου γης και είναι το ένα και μοναδικό καρασπάνιο TTR;
    Μην του κάνεις καμία προσφορά, ψάξε για ένα ολοκληρωμένο μηχανάκι που να δουλεύει, εκτός κι αν το θες για project τα κρύα μοναχικά βράδια του χειμώνα, γιατί να δουλέψει αυτό το μηχανάκι μέσα στο '14, το κόβω λίγο απίθανο.
    Η μοναδική περίπτωση που θα το αγόραζα εγώ προσωπικά θα ήταν αν μου το πουλούσε 200-300 ευρώ και είχα στην αποθήκη μου στοκ ανταλλακτικών για το συγκεκριμένο. Η αλήθεια είναι πως θέλει πολύ χρήμα πάνω του.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Ριξε και μια ματια σε αριθμους πλαισιου, κινητηρα καλου κακου.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Banned
    To 300€ νομιζω οτι ειναι καλα.

Επισης υποθετω οτι εχει ρεζερβουαρ/σελα κλπ....διοτι αν οχι...

Πιο καλα χτυπα το και βρες ενα μοτερ απο ΧΤ(που απο ΧΤ ειναι και του ΤΤ) και τελειωσες.

Το μοντελο ειναι ΤΤ ιταλικο με μοτερ ΧΤ600 του 92~94

αν εισαι τυχερος θα σου παει κανα 1200αρι τελειωμενο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Πες ότι το αποχαρακτηριζει
    Παραδίδει άδεια πινακίδες και πουλάει κομμάτια
    Το μπροστινό δεν πιάνει 150 ευρα?
    Άλλα τόσα οι ζάντες?
    Ψαλίδι ηλεκτρονική καρμπ? Πιστεύω τα 300 λίγα τα 500 ποιο λογικά αν το πάρεις 300 μαγκιά σου θα σου βγει ποιο λίγο η επισκευή στο σύνολο
    οταν με 600-700€ βρισεις ετοιμα μηχανακια που δουλευουν (μπορει με μικρες απωλειες) αλλα δεμενα...
    ειναι ΠΟΛΥ ακυρο να δωσεις 500 για το σκελετο με τις ροδες πανω και το μοτερ στον παγκο...

τελος, ΠΑΝΤΑ αν σπασει ενα μηχανακι (και ενα αμαξι, αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο) σε κομματια και ξεκινησει να πουληθει, θα πουληθει σε τιμη διπλασια απο το να ειναι δεμενο...
    αλλα αυτο δεν το κανουν πολλοι γιατι προϋποθετει κοπο και πολυ χρονο...
    ακομα και καινουργιο να ειναι...παντα τα ανταλλακτικα σαν ξεχωριστες μοναδες κοστιζουν πολυ παραπανω απο το να ειναι δεμενα και να κανουν ενα συνολο (μοτοσυκλετα)...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μια που δεν βλέπω καμμια ανακατασκευή στο εγγύς μέλλον, μεταφέρεται...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Βουνίσιο μέλος Το avatar του/της Μακεδονας
    Λοιπον να εξηγησω μερικα πραγματα!!
    Το μηχανακι δεν θα το αγορασω!!
    Ο τυπος μου χρωσταει καποια χρηματα απο επαγγελματικη συνεργασια του παρελθοντος εδω και 10 περιπου χρονια.
    Το ποσο ανερχετε στα 1300 περιπου!
    Εχει συνεργειο μοτο(ο τυπος)και ψαχνοντας τροπο να παρω τα χρηματα μου πισω(οσο ειναι αυτο δυνατον)
    και μιας και ο τυπας δεν εχει λεφτα φτασαμε στην λυση να μου δωσει καποιο μηχανακι(ωστε να το κλεισουμε το θεμα)
    Δυστηχως ο τυπας δεν εχει αρκετα δικα του μηχανακια ωστε να κανω μια καποια διαλογη.
    Και εδω αρχιζουν τα κουφα!!
    Στην αρχη ηθελε να μου δωσει ενα typhoon 125 ρημαδι εξωτερικα(ολα τα πλαστικα πιασμενα με tairaps και βαμμενο με spray)αλλα απο οτι λεει αυτος το μοτερ ειναι καινουργιο και στημενο απο την αρχη και μου το κοστολογουσε 650!Εκει επεσε πολυ γελιο με την τιμη που ζητουσε(πολυ ομως)!!
    Και παμε στο TT600R που ειναι και το μοναδικο που απεμεινε(δεν του ανηκει καποιο αλλο)
    Το TT600R ηταν δικο του και το προσεχε παρα πολυ το θυμαμαι γιατι καναμε και παρεα καποιο διαστημα
    Απο οσο ισχυριζεται υπαρχουν τα παντα απο το μηχανακι και δεν του λειπει τιποτα εκτος....απο το μοτερ που ειναι κατεβασμενο και το επιμαχο γραναζι!
    Οταν ξεκινησαμε να μιλαμε για το TT αρχισε να μου λεει οτι οταν το φτιαξει θα το δωσει 2200!!
    Μετα απο μια μερα μου λεει ''φιλε για σενα 1500 και το παιρνεις οπως ειναι'(ηθελε να του δωσω και 200ευρω δηλαδη το τσακαλι)'!!
    Την επομενη μερα παω μαζι με γνωστο αντιπροσωπο(YAMAHA)και καλο μου φιλαρακι στο μαγαζι του τυπα να το δει ο φιλος και να μου πει την γνωμη του!!
    Εκει επεσε πολυ γελιο μιας και ο φιλος του ειπε οτι αν καταφερει να το πουλησει στα λεφτα που φανταζετε ειτε φτιαγμενο(2200) ειτε ρημαδι(1500)τοτε θα τον παρει σαν πωλητη στην αντιπροσωπεια του για να δουλευει για αυτον!!
    100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει!!

Και σας παραθετω το τελευταιο μηνυμα που μου εστειλε πριν λιγη ωρα για να γελασουμε ολοι μαζι!!

''ti spazmeno ke ti kolime les ta granazia tis 3 theli sfirize sti triti ke to anixa na to alaxo tipota alo den exi vrika olokliro sazman me 150 euro ayto theli an ixa lefta tora tha to ixa kani . mono i zantes ine 1200 euro''.
    100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει!!

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Και θα μείνω στην άποψή μου.... 300 και πολλα είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μακεδονας Προβολή μηνύματος
    Και σας παραθετω το τελευταιο μηνυμα που μου εστειλε πριν λιγη ωρα για να γελασουμε ολοι μαζι!!

''ti spazmeno ke ti kolime les ta granazia tis 3 theli sfirize sti triti ke to anixa na to alaxo tipota alo den exi vrika olokliro sazman me 150 euro ayto theli an ixa lefta tora tha to ixa kani . mono i zantes ine 1200 euro''.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    :rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

πες του: "φιλε συγνωμη δεν ειχα καταλαβει οτι φορουσε marchesini σφυρηλατες αλουμινιου. πραγματικα το σκοτωνεις με 1500 που θελεις. νομιζω οτι μονο το μπροστινο πρεπει να κανει κανα χιλιαρικο και 500€ το φρενο...να'το το 1500αρι..."

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Μακεδονας Προβολή μηνύματος

αχαχαχα τι ειναι οι ζαντες carbon?
    ο τυπος θελει να ξεχρεώσει δίνοντας παλιοσιδερα.

ψαξε μηπος εχει και κανα διαμαντάκι κριμένο σε καμια αποθηκη (μηχανη) αλλιως ολα μετρητά

Οταν με το καλο ερθει η ωρα θα σας κανω δωρο την επωνυμια του μαγαζιου για να ξερετε!!

Banned
    Αφου λοιπον εχει 1200€ το ζαντικο

πες του να τα σκοτωσει αυτος να σου τα δωσει κασερι....

Γεμισε ο τοπος πονηριδηδες....

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Σόρρυ,αλλα απ'ο το 'υφος της απάντησης και μόνο,δε βλέπω να παίρνεις ούτε λεφτά,ούτε να αποκτάς μηχανάκι....πρίν κάνα 4άρι χρόνια βρήκα XLR 250 με 200€-και μού'δωσε πίσω και το 50ευρο-και το μόνο που είχε ήταν πρόβλημα στο καπάκι με τους οδηγούς των βαλβίδων...έπεσε μια γενική επισκευή στο μοτέρ στα 600€ και έκτοτε κελαηδά απροβλημάτιστα...Αν ήμουν στη θέση σου θα του ζήταγα τα λεφτά έστω και λίγα λίγα....
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2004, 11:18
  2. Σας εχει παρουσιαστει αυτο το προβλημα
    από iannis στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 15:03