Ναι μετα απο δεκα χρονια θα παρει λεφτα..σιγα μην τα δωσει.
Πες του να σου φτιαξει το μηχανακι να ειναι λειτουργικο και να τα κλεισετε ετσι.
Ναι μετα απο δεκα χρονια θα παρει λεφτα..σιγα μην τα δωσει.
Πες του να σου φτιαξει το μηχανακι να ειναι λειτουργικο και να τα κλεισετε ετσι.
κατι μου λεει οτι εκτος απο τα παλιοσιδερα παει να σου φορτωσει και τα τελη κυκλοφοριας της τετραετιας μαζι με τα προστιμα
<<my name is moyo............la-moyo>>![]()
αφηνω στην ακρη οτι χρωσταει γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες για ολους (προσωπικα δεν χρωσταω πουθενα)
ποσο δυσκολο μπορει να ειναι για ενα μαστορα να δεσει το μηχανακι του να το πουλησει και να παρει ζεστο μετρητο
ή ακομα να το αποχαρακτηρισει και να το σπρωξει σιγα σιγα μεσα απο το μαγαζι του σαν ανταλλακτικα σε πελατες του εδω και 4 χρονια
τι μυαλα κυκλοφορουνε ρε γαμωτο...........![]()
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει!!
Τα λεφτά να τα ξεγράψεις, δεν τα παίρνεις με την καμία.
Πρόσεξε μόνο μην φορτωθείς και το ρημάδι που χαιδευτικά το αποκαλεί μηχανάκι.
καλα μηχανικος και δεν μπορει να σπρωξει τα ανταλακτικα; μηχανικος και δεν μπορει να το δεσει; εσυ απλα ξεχνα τα λεφτα αλλα μαζι του μην ξαναμπλεξεις ΠΟΤΕ. ουτε για καλημερα. αυτος εχει χασει ηδη και θα χασει στο μελλον![]()
Εργαλεία που να αξίζουν δεν έχει; Κομπρεσέρ, δράπανα κλπ.
εγω θα το παιρνα οπως ειπαν και απο πανω στα 300 ευρω
και σιγα σιγα θα το ταιριαζα σαν προτζεκτ
και τα αλλα 1000 υπολοιπο σε δοσεις
καθε 50αρικο που θα σου σκαγε να το ριχνες επανω
ετσι και ασχολια θα εχεις
και λογο να τον πιεζεις αφου θα εισαι στην πριζα
υ.γ αν θες να κοψεις καλημερα με ανθρωπο ασε να σου χρωσταει λεφτα
παθων και ξερω
μια ζωη την εχουμε.....και την μιση την ζησαμε
Εχθες μιλησα μαζι του τον ενημερωσα για το θεματακι που εχω ανεβασει εδω
και τον προσκαλεσα(χαχαχαχα)να μπει και να διαβασει της αποψεις σας!!
Επειδη ηξερα οτι δεν θα το κανει...........
Πηγα απο το μαγαζι του τον εβαλα(εχωσα)στην καρεκλα του γραφειου του μπροστα στον υπολογιστη
ανοιξα το moto.gr και του λεω ''για δες'' και πες!!
Ηταν μεγαλο το σοκ(οταν ειδε τα σχολια)αφου καταλαβε οτι τα πραγματα ειναι σκουρα για αυτον και μεσα στον πανικο του
ηταν αναμενομενο να πει ''ελα μωρε ποιοι ειναι αυτοι οι μαλακες οι ασχετοι που σου τα λενε αυτα'' κ.λ.π.
Δηλαδη του λεω ειναι μαλακες ολοι οι παρακατω:YAMAHA(θεσσ/νικης),MOTO NINOS,ΜΟΤΟ Αγγελοχωριτης(ινδιανος)
και ενα ολοκληρο φορουμ και εσυ εισαι σωστος???
Απαντηση.........καμια(κοιτουσε τα πατωματα)
Ωραια του λεω ρε (μαγκα) αφου εισαι τοσο σωστος και καλος εγω απο δευτερα scanαρω την επαγγελματικη σου καρτα και την ανεβαζω στο φορουμ
για να σε κανω διασημο και να μην ειμαι μονο εγω ο τυχερος που βρηκα τον πιο σωστο μηχανικο και καλο ανθρωπο και σε απολαμβανω μονος.
Επρεπε να δειτε τα μουτρα του!!
Υ.Γ. Θελει μυαλο για να ξεγελασεις τετοια φιδια και πρεπει να τα στριμωξεις καλα για να μην σε τσιμπησουν.
Ξερει καλα οτι ''εμπλεξε'' και οτι ηρθε η ωρα να αποδοσει τα οφειλομενα με καθε τροπο πολυ ΣΥΝΤΟΜΑ
Υ.Γ.2 Τον ενημερωσα να βαλει στον πατο του το TT και οτι μεχρι την Δευτερα να μου εχει φερει τα λεφτα!!!
Σε καθε αλλη περιπτωση την Τριτη παω απο το μαγαζι του τον πεταω εξω κανοντας καταληψη και αρχιζω να πουλαω οτι βρω μεχρι να μαζεψω το ποσο!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΡΕΛΑ (ακους Γιωργακη)]!!
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει!!
λεφτα μην περιμενεις ειδικα απο δευτερα
εγω λεω μια και το forum σε βοηθησε να του παρεις οτι καλο εργαλειο εχει στο μαγαζι και μετα να τα βγαλεις παζαρι εδω μεσα για να παρεις τα λεφτα σου (κι εμεις κανα εργαλειο φθηνο)![]()
To ksereis oti me ayton ton tropo den tha pareis mia kai tha bretheis kai mplegmenos. Kai to forum isos se boithise na aksiologiseis tin pragmatikii aksia tis moto. den nomizo na se parotryne na tou adeiaseis to magazi.
Kaneis oti katalabaineis, alla na ksereis oti einai poly eykolo " ekei pou sou xrostousan na sou paroun kai to bodi"