1)Αυτός ο Πεντρόζας για το μόνο που νοιάζεται είναι να βρίσκεται μπροστά από τον Λορένθο..
2)Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ρόσσις θα το πάρει το συμβόλαιο που θέλει (οκ, ίσως όχι για 2 χρόνια που ζητάει)
1)Αυτός ο Πεντρόζας για το μόνο που νοιάζεται είναι να βρίσκεται μπροστά από τον Λορένθο..
2)Με τέτοιες εμφανίσεις ο Ρόσσις θα το πάρει το συμβόλαιο που θέλει (οκ, ίσως όχι για 2 χρόνια που ζητάει)
τελικά στην αρχή δεν άκουσα ποιος έφυγε κάτω ;
Και τωρα αρχιζει η κλαψα....θελω ενα χοντα...το ειχα πει ολα αυτα τα κανει ο ξινος για να παει στην χοντα,γι αυτο τους παραταει τους αγωνες.
Μα καλα τι εχουν παθει ολοι ρε πστ μου,το γερο περιμενουν να τους ξελασπωσει,κ ξερεις οσο δεν μπορουν τα νιατα να κοντραρουν τον μικρο,τοσο παιρνει τα πανω του ο γεροντας...αιντε και του χρονου
Ο μαρκος ενταξει κοκακιας .ο γιατρος εχει κ@υλωσει τη ζωη του και βγαζει πολύ ψυχη ,μπραβο στον τιστα και τον σπαργαρο .....και ενα πραγμα mugello is italy !!!!
marquez, ξανα απο αλλο πλανητη...απο αλλο γαλαξια κ.ο.κ...απο 10ος πηγε πρωτος και ανοιξε και την διαφορα...σαν να τους λεει στα μουτρα "σας γραφω στα @@ μου, οτι και να γινει...ειστε πολυ μικροι για την κλαση μου"...
rossi, ακομα ενας ωραιος αγωνας...κερδισα και κερασμα καφε απο τον αδερφο μου, που μου ελεγε πριν ξεκινησουν οτι θα τον περασει ο lorenzo...του λεω "σε οποια θεση και να ειναι ο rossi θα ειναι μπροστα απ'τον lorenzo"
bautista, πολυ καλος αγωνας και πολυ επιμονος...
espargaro, επισης πολυ καλος..κραταγε με τον δορυφορο μεχρι το τελος...
pedrosa, εχει καταντησει βαρετος...ενταξει προβλημα με το χερι (arm pump), χαλια pole, αλλα ρε μαλεα πρεπει να σου βγει ταμπελα "10 laps remaining" για ν'αρχισεις να πιεζεις?ενταξει τον lorenzo τον εχεις κανει γκομενα, αλλα αν ειναι να μαλωνετε τα δυο σας στις πεμπτοεκτες, ενω ξερουμε ολοι οτι ειστε για δευτεροτριτες, παιξτε PS4 καλυτερα...
lorenzo, αχαρακτηριστος...σαν κακομαθημενο παιδακι που δεν εχει το καλυτερο παιχνιδι στην παιδικη χαρα και δεν τρωει το φαι του για να την σπασει στην μανα του (μαμα yamaha)...
πλεον θα βλεπουμε τους επομενους αγωνες για να δουμε ποτε και αν θα σπασει το σερι με τις pole και τις πρωτες θεσεις ο μικρος...![]()