Και από πιο πάνω μη σου πω...
(στα σημεία που δε καταλαβαίνετε τι λέει, λέει "Η ΕΡΤ; Η ΝΕΡΙΤ; Η Δου Του; Κονόμα; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!"
Και από πιο πάνω μη σου πω...
(στα σημεία που δε καταλαβαίνετε τι λέει, λέει "Η ΕΡΤ; Η ΝΕΡΙΤ; Η Δου Του; Κονόμα; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!"
Να φανταστω οτι και σε μια αλλη προσπαθεια ελεγχου του κοστους λειτουργιας της ΝΕΡΙΤ (νεας ΕΡΤ) παλι αυτοι που τωρα βριζουν θα διαμαρτυρωνται για το φιμωμα της φωνης του λαου...
ποσο διναμε για την κακια ερτ που θελαμε να κλεισει? ΠΟΣΟΟΟΟΟ??????
για ανοιξτε κανα λογαριασμο να δειτε....και μετα ανοιξτε κι εναν τωρινο. που δεν θα πληρωναμε για τα κρατικα καναλια επειδη ειμαστε υπερ της ιδιωτικοποιησης.
τον μια φορα μαλακα τον λες μαλακα. τον 2 φορες μαλακα δεν τον λες τπτ. περιμενεις να αποδειξει οτι ειναι τρεις φορες μαλακας για να τον πεις τριμαλακα![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
τον σαρανταχρόνια x κιεγωδενξερωποσεςφορες, πως τονε λες;
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Καποιο λεγανε να μην πληρωνουμε για την ΕΡΤ και ή να βρει λεφτα στον ανταγωνισμο ή να κλεισει.
Καποιοι λεγανε οτι δεν πρεπει να πειραξουμε την ΕΡΤ και να συνεχισουμε να πληρωνουμε για να λειτουργει.
Τωρα απο τα 240.000.000 που κοστιζε η λειτουργεια της ΕΡΤ, εχουμε παει (προς το παρον) στα 100.000.000 και απο τα 4Ε/μηνα στα 3Ε/μηνα.
Που ακριβος δικαιωνονται οι δευτεροι και γινονται τρισμαλακες οι πρωτοι?
Με αλλα λογια πληρωναμε για το ρευμα του απεναντι, για να εχει ο απεναντι το aircondition αναμενο με ανοιχτα παραθυρα.
Διαμαρτηρωμασταν οτι δεν μας αρεσει αυτη η κατασταση.
Ετυχε και ο απεναντι μετακομισε.
Ηρθε αλλος "απεναντι" και τωρα λειτουργει ξανα το aircondition με κλειστα 2 παραθυρα "κανοντας μας οικονομια"...
Ξανα, ο τρισμαλακας ειναι αυτος που εξακολουθει να μην θελει να πληρωνει αναγκαστικα για προϊόν που δεν καταναλωνει ή αυτος που "χαλαστηκε" που εφυγε ο παλιος γειτονας;
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ποιος το χρησιμοποιουσε αυτο το aircondition? Ποια ηταν τα ποσοστα ακροαματικοτητας (διαχρονικα) ολων αυτων των σταθμων? Ποσα χρηματα στην τελικη ανα ακροατη δαπανονταν;
Ποσα χρηματα εστω για τι ειδους πολιτισμικο προιων; Μπαλα και φιλοκυβενρητικη δημοσιογραφεια;
Ποια ειναι η σημερινη αξια και προσφορα της "ΕΡΤ" σε μια κοινωνια που οικονομικα και πολιτισμικα καταρεει?
υ.γ. Εγω μονο εναν εχω συναντησει που να μου πει οτι ακουγε την τοπικη ΕΡΑ και αυτο λογο του οτι στην δουλεια δεν επιτρεποταν να εχουν τηλεοραση (νυχτοφυλακας-επιστατης σε θερινο ξενοδοχειο).