Σελίδα 45 από 48 ΠρώτοΠρώτο ... 35404142434445464748 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 661 έως 675 από 713

Θέμα: πάει...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Και άλλος ένας εγώ που δεν αντέχω τα σκουπίδια του ιδ. ραδιοφώνου.
    Ναι αλλα μας κοστιζες 240.000.000 το χρονο βρε αγαπη...
    'Η εστω 120.000.000 γιατι ησασταν δυο...

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sonic22 Προβολή μηνύματος
    Ποιος το χρησιμοποιουσε αυτο το aircondition? Ποια ηταν τα ποσοστα ακροαματικοτητας (διαχρονικα) ολων αυτων των σταθμων? Ποσα χρηματα στην τελικη ανα ακροατη δαπανονταν;
    Ποσα χρηματα εστω για τι ειδους πολιτισμικο προιων; Μπαλα και φιλοκυβενρητικη δημοσιογραφεια;
    Ποια ειναι η σημερινη αξια και προσφορα της "ΕΡΤ" σε μια κοινωνια που οικονομικα και πολιτισμικα καταρεει?

υ.γ. Εγω μονο εναν εχω συναντησει που να μου πει οτι ακουγε την τοπικη ΕΡΑ και αυτο λογο του οτι στην δουλεια δεν επιτρεποταν να εχουν τηλεοραση (νυχτοφυλακας-επιστατης σε θερινο ξενοδοχειο).
    http://www.youtube.com/watch?v=JnGeGll8ws4

βέβαια εντάξει, τώρα έχει ντέρτι και galaxy μωρέ, ποιος Χατζιδάκις...

καληνύχτα Ελλάδα

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Ναι αλλα μας κοστιζες 240.000.000 το χρονο βρε αγαπη...
    'Η εστω 120.000.000 γιατι ησασταν δυο...
    Πόσο κοστολογείς την ποιότητα της ανθρώπινης ζωής εσύ; Θεωρείς ότι δεν αξίζω 120 χιλιαρικάκια;
    Πόσα αξίζω; Πες για να ξέρω τι πρέπει να ακούω, να βλέπω και να διαβάζω σύμφωνα με το μπάτζετ.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Το οτι δεν ακουν / βλεπουν τα κρατικα καναλια πολλοι δε σημαινει οτι θα πρεπει να παψουν να υπαρχουν.
    Καποιοι κρατικοι οργανισμοι πρεπει να υπαρχουν σε μια χωρα ανεξαρτητα απο το αν ζημιωνουν ή αποφερουν κερδη στο κρατος, ετσι ωστε αφενος να εξυπηρετουν τους πολιτες του και αφετερου να ανεβαζουν το επιπεδο ζωης ή και τον πολιτισμο της αν θες.
    Με την ιδια λογικη θα πρεπει να κλεισουμε ολα τα μουσεια αφου αυτοι που πηγαινουν αρα και τα κερδη ειναι περιορισμενα ενω τα λειτουργικα εξοδα για το καθε μουσειο ειναι τεραστια.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Το οτι δεν ακουν / βλεπουν τα κρατικα καναλια πολλοι δε σημαινει οτι θα πρεπει να παψουν να υπαρχουν.
    Καποιοι κρατικοι οργανισμοι πρεπει να υπαρχουν σε μια χωρα ανεξαρτητα απο το αν ζημιωνουν ή αποφερουν κερδη στο κρατος, ετσι ωστε αφενος να εξυπηρετουν τους πολιτες του και αφετερου να ανεβαζουν το επιπεδο ζωης ή και τον πολιτισμο της αν θες.
    Με την ιδια λογικη θα πρεπει να κλεισουμε ολα τα μουσεια αφου αυτοι που πηγαινουν αρα και τα κερδη ειναι περιορισμενα ενω τα λειτουργικα εξοδα για το καθε μουσειο ειναι τεραστια.
    Την ίδια κουβέντα θα κάνουμε από την αρχή, πάλι και πάλι και πάλι. Κάποιοι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από τη ζωή τους και τη ποιότητα της
    από άλλους.
    Περί ορέξεως βέβαια, κολοκυθόπιτα.

Πάολα και Καβάκος ένα πράγμα, να κάνουμε μια σύγκριση στο ποιος από τους 2 φέρνει κέρδη.

Σημασία έχει ο τρόπος παρουσίασης και στήριξης της ποιότητας στα πάντα, και όχι το εύκολο κέρδος.

Εγκαταλείπω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bradipous Προβολή μηνύματος
    Το κρατος δεν πρεπει να κανει τον επιχειρηματια.
    Πρωτον γιατι ειναι ΠΟΛΥ κακος επιχειρηματιας και δευτερον γιατι ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.

Η ΕΡΤ στο ξεκινημα της (πριν την ιδιωτική τηλεοραση) προσπαθουσε να δημιουργησει τις καταλληλες προυποθεσεις για την δημιουργια της νεας οπτικοακουστικης κουλτουρας. Να μαθει δλδ στον κοσμο τι ειναι το να ακους ραδιοφωνο ή να βλεπεις τηλεοραση.
    Αν δεν υπηρχε η κρατικη ΕΡΤ θα υπηρχε καθηστερηση γενεων στην διείσδυση της νεας τεχνολογιας ειδικα σε απομακρισμενες περιοχες, μιας και τα ιδιωτικα καναλια θα θεωρουσαν ασυμφωρο το να επενδυσουν χρηματα για την καλυψη καθε γωνιας της Ελλαδας. (το ιδιο ισχυει και για αλλες δομες, απο ορεινους δρομους μεχρι οπτικες ινες για το ιντερνετ)
    Απο εκει και περα αφου το ξεπερασαμε αυτο, η συνεχιση της λειτουργιας δεκαδων σταθμων το μονο που επιφερει ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος εκμεταλλεβομενοι τους φορους των πολιτων.

Ενδεχομενος και να χρειαζονται καποια κρατικα καναλια που να προσφερουν προϊών που τους ιδιωτικους δεν τους συμφερει να καλυψουν-προσφερουν.
    Π.χ.1 το καναλι της βουλης που μεταδίδει απευθειας συνεδριασεις της βουλης ωστε ο καθενας να μπορει να "θαυμασει" τους βουλευτες που επελεξε να τον εκπροσωπησουν...
    Π.χ.2 Ολα τα αθληματα απο διεθνεις διοργανωσεις (βαλκανικους αγωνες, Ολυμπιακους αγωνες κτλπ) που ξανα οι ιδιωτικοι δεν θα τολμησουν να καλυψουν ολοκληρα.
    π.χ.3 Καληψη ολων των αγωνων (οχι μονο των ντερμπη) αθληματων.
    π.χ.4 για να ειναι η επισημη φωνη του Ελληνικου κρατους (οχι κρατικης κομματικης προπαγανδας).

Με αυτα τα δεδομενα ποσα καναλια (ραδιο TV, internet) χρειαζεσε για να τα καλυψεις ολα αυτα πανελλαδικα? Ποιο το μεγιστο κοστος για το μεγιστο κοινωνικο οφελος?

Το να προσπαθει η ΕΡΤ να ανταγωνιστει τα πρωιναδικα, τα μεσημεριαναδικα και τα reality show με εκπομπες αντιστοιχης θεματολογιας και περιεχομενου εχοντας ταυτοχρονα εξαιρετικα χαμηλες τηλεθεασεις τι νοημα εχει?
    Για ποιο λογο η ΕΡΤ να "χτυπαει" τα δικαιωματα για το LOST π.χ. ή το champions leage ή τα ντερμπι;

Για ποιον λογο τελικα να πληρωνουμε κατι που οχι μονο δεν βλεπουμε ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    Τελευταία τροποποίηση από sonic22; 20/05/2014 στις 18:52.

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Το κρατος δεν πρεπει να κανει τον επιχειρηματια.
    Πρωτον γιατι ειναι ΠΟΛΥ κακος επιχειρηματιας και δευτερον γιατι ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος.

Η ΕΡΤ στο ξεκινημα της (πριν την ιδιωτική τηλεοραση) προσπαθουσε να δημιουργησει τις καταλληλες προυποθεσεις για την δημιουργια της νεας οπτικοακουστικης κουλτουρας. Να μαθει δλδ στον κοσμο τι ειναι το να ακους ραδιοφωνο ή να βλεπεις τηλεοραση.
    Αν δεν υπηρχε η κρατικη ΕΡΤ θα υπηρχε καθηστερηση γενεων στην διείσδυση της νεας τεχνολογιας ειδικα σε απομακρισμενες περιοχες, μιας και τα ιδιωτικα καναλια θα θεωρουσαν ασυμφωρο το να επενδυσουν χρηματα για την καλυψη καθε γωνιας της Ελλαδας. (το ιδιο ισχυει και για αλλες δομες, απο ορεινους δρομους μεχρι οπτικες ινες για το ιντερνετ)
    Απο εκει και περα αφου το ξεπερασαμε αυτο, η συνεχιση της λειτουργιας δεκαδων σταθμων το μονο που επιφερει ειναι αθεμιτος ανταγωνισμος εκμεταλλεβομενοι τους φορους των πολιτων.

Ενδεχομενος και να χρειαζονται καποια κρατικα καναλια που να προσφερουν προϊών που τους ιδιωτικους δεν τους συμφερει να καλυψουν-προσφερουν.
    Π.χ.1 το καναλι της βουλης που μεταδίδει απευθειας συνεδριασεις της βουλης ωστε ο καθενας να μπορει να "θαυμασει" τους βουλευτες που επελεξε να τον εκπροσωπησουν...
    Π.χ.2 Ολα τα αθληματα απο διεθνεις διοργανωσεις (βαλκανικους αγωνες, Ολυμπιακους αγωνες κτλπ) που ξανα οι ιδιωτικοι δεν θα τολμησουν να καλυψουν ολοκληρα.
    π.χ.3 Καληψη ολων των αγωνων (οχι μονο των ντερμπη) αθληματων.
    π.χ.4 για να ειναι η επισημη φωνη του Ελληνικου κρατους (οχι κρατικης κομματικης προπαγανδας).

Με αυτα τα δεδομενα ποσα καναλια (ραδιο TV, internet) χρειαζεσε για να τα καλυψεις ολα αυτα πανελλαδικα? Ποιο το μεγιστο κοστος για το μεγιστο κοινωνικο οφελος?

Το να προσπαθει η ΕΡΤ να ανταγωνιστει τα πρωιναδικα, τα μεσημεριαναδικα και τα reality show με εκπομπες αντιστοιχης θεματολογιας και περιεχομενου εχοντας ταυτοχρονα εξαιρετικα χαμηλες τηλεθεασεις τι νοημα εχει?
    Για ποιο λογο η ΕΡΤ να "χτυπαει" τα δικαιωματα για το LOST π.χ. ή το champions leage ή τα ντερμπι;

Για ποιον λογο τελικα να πληρωνουμε κατι που οχι μονο δεν βλεπουμε ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    Συμφωνω σε ολα κ δεν ειπα κατι διαφορετικο.

Η μονη ισως παρατηρηση μου θα ηταν οτι θα πρεπει να αποκτησει πιο ανταγωνιστικες εκπομπες (οπως αυτες που ανεφερες) γιατι ως γνωστων τα κερδη ερχοντε απο τις διαφημισεις και οι διαφημισεις ερχοντε απο την τηλεθεαση και η τηλεθεαση θα ερθει απο εκπομπες με απηχηση στο κοινο πχ τσαμπιονσλιγκ.
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.
    Ρε θέλεις δε θέλεις να δείς και εσύ και οι υπόλοιποι αυτό θα εκπέμπει.
    Συγγενολόι των υπουργών και των βουλευτών, πολιτευτές και οι ίδιοι, φερέφωνα των κομμάτων.
    Και την τρόικα την τουμπάρανε και τους έβαλε στους απολυμένους.
    Δεν παίζονται οι άνθρωποι.

το κακό είναι ότι πολλοί έχετε φάει την φόλα του "φιλελευθερισμού"
    δε βγάζει λεφτά - το κλείνω

δε βγάζει λεφτά η ΕΡΤ ;
    φούντο, χέστηκα εγώ πως θα δω ολυμπιακούς αγώνες ή μουντιάλ π.χ.
    δε βγάζει λεφτά η ΕΘΕΛ ;
    φούντο, χέστηκα εγώ πως θα πάει ο άλλος από τον Ασπρόπυργο στη δουλειά του, αφού το δρομολόγιο δεν συμφέρει
    δε βγάζει λεφτά η ΕΥΔΑΠ ;
    φούντο, ας πιείτε μπύρες, πιο φτηνά έρχεται

και να σας πω κάτι ;
    εγώ μαζί σας
    φιλελευθερισμός όμως είναι όταν πληρώνω 80% φόρους στη βενζίνη και στα τσιγάρα ;
    φιλελευθερισμός είναι όταν 40% του τιμολογίου που κόβει ένας Ε.Ε. πάει απευθείας σε φόρο ;
    Υγεία δεν έχουμε
    Παιδεία δεν έχουμε
    Αστυνόμευση δεν έχουμε
    ε τι στο φούτσο τους πληρώνουμε δηλαδή ;
    για να μας πηδάνε και να μας δέρνουνε προφανώς...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AristidisZ Προβολή μηνύματος
    το κακό είναι ότι πολλοί έχετε φάει την φόλα του "φιλελευθερισμού"
    δε βγάζει λεφτά - το κλείνω

δε βγάζει λεφτά η ΕΡΤ ;
    φούντο, χέστηκα εγώ πως θα δω ολυμπιακούς αγώνες ή μουντιάλ π.χ.
    δε βγάζει λεφτά η ΕΘΕΛ ;
    φούντο, χέστηκα εγώ πως θα πάει ο άλλος από τον Ασπρόπυργο στη δουλειά του, αφού το δρομολόγιο δεν συμφέρει
    δε βγάζει λεφτά η ΕΥΔΑΠ ;
    φούντο, ας πιείτε μπύρες, πιο φτηνά έρχεται

και να σας πω κάτι ;
    εγώ μαζί σας
    φιλελευθερισμός όμως είναι όταν πληρώνω 80% φόρους στη βενζίνη και στα τσιγάρα ;
    φιλελευθερισμός είναι όταν 40% του τιμολογίου που κόβει ένας Ε.Ε. πάει απευθείας σε φόρο ;
    Υγεία δεν έχουμε
    Παιδεία δεν έχουμε
    Αστυνόμευση δεν έχουμε
    ε τι στο φούτσο τους πληρώνουμε δηλαδή ;
    για να μας πηδάνε και να μας δέρνουνε προφανώς...
    Ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα ποιός ακριβώς είναι για να ψηφίσω?
    Γιατί ακόμα και οι φασίστες στην Ελλάδα αυτοπροσδιορίζονται ώς εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.

Οσο για τις δεκο ας κάνουν ότι θέλουν το θέμα είναι να έχω hol ,forthnet και όποιον άλλο ιδιώτη για να μπορώ να επιλέξω.
    Το να πληρώνω Ελληνική εξυπηρέτηση σε ευρωπαική τιμή για να βγάλει κέρδος η εθελ και να εξυπηρετεί δεν ξέρω ποιόν ,με μισθούς πείνας
    ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ο φιλελευθερισμός στην Ελλάδα ποιός ακριβώς είναι για να ψηφίσω?
    Γιατί ακόμα και οι φασίστες στην Ελλάδα αυτοπροσδιορίζονται ώς εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ.

Οσο για τις δεκο ας κάνουν ότι θέλουν το θέμα είναι να έχω hol ,forthnet και όποιον άλλο ιδιώτη για να μπορώ να επιλέξω.
    Το να πληρώνω Ελληνική εξυπηρέτηση σε ευρωπαική τιμή για να βγάλει κέρδος η εθελ και να εξυπηρετεί δεν ξέρω ποιόν ,με μισθούς πείνας
    ευχαριστώ δεν θα πάρω.
    είπα εγώ ότι υπάρχει φιλελευθερισμός ;
    τον εθνικοσοσιαλισμό τα δικά μας τα μανάρια τον ανακάλυψαν ;
    καινούριο και αυτό πάλι...

μη μπλέκεις τις ΔΕΚΟ με τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ήμαρτον...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

είπα εγώ ότι υπάρχει φιλελευθερισμός ;
    τον εθνικοσοσιαλισμό τα δικά μας τα μανάρια τον ανακάλυψαν ;
    καινούριο και αυτό πάλι...

μη μπλέκεις τις ΔΕΚΟ με τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών, ήμαρτον...
    ΔΕΚΟ δεν ήταν ο ΟΤΕ μέχρι πρόσφατα η κάνω λάθος?
    Ποια διαφορά βλέπεις στον αγωγό της ΔΕΗ της ΕΥΔΑΠ στη γραμμή του ΟΣΕ και στον αγωγό του ΟΤΕ?
    Αναμασάμε ατάκες του 50 την εποχή που πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για υπηρεσίες που σε πολύ ακριβότερες κοινωνίες είναι φτηνότερες.
    Ουσιαστικά βοηθάμε τους πολιτικούς και την υπόλοιπη ελίτ να θησαυρίζουν χωρίς να επενδύσουν φράγκο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    ΔΕΚΟ δεν ήταν ο ΟΤΕ μέχρι πρόσφατα η κάνω λάθος?
    Ποια διαφορά βλέπεις στον αγωγό της ΔΕΗ της ΕΥΔΑΠ στη γραμμή του ΟΣΕ και στον αγωγό του ΟΤΕ?
    Αναμασάμε ατάκες του 50 την εποχή που πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά για υπηρεσίες που σε πολύ ακριβότερες κοινωνίες είναι φτηνότερες.
    Ουσιαστικά βοηθάμε τους πολιτικούς και την υπόλοιπη ελίτ να θησαυρίζουν χωρίς να επενδύσουν φράγκο.
    καμία διαφορά δε βλέπω, βλέπω όμως πως λειτουργεί η "ελεύθερη" οικονομία, πως ακολουθούν εναρμονισμένες πρακτικές και τα ρέστα
    αν νομίζεις πάντως ότι πληρώνεις ακριβά αυτή τη στιγμή που μιλάμε ρεύμα και νερό, δες κάτι μήπως αλλάξεις γνώμη...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Untitled.jpg 
Προβολές:	109 
Μέγεθος:	64,5 KB 
ID:	316491

υπόψη ότι λέει "tax included", και δε λέει ποιους εννοεί, σκέψου πόσο πιο χαμηλά είμαστε χωρίς αυτούς...

ψαναψόφα φούστη γλάρε

καμία διαφορά δε βλέπω, βλέπω όμως πως λειτουργεί η "ελεύθερη" οικονομία, πως ακολουθούν εναρμονισμένες πρακτικές και τα ρέστα
    αν νομίζεις πάντως ότι πληρώνεις ακριβά αυτή τη στιγμή που μιλάμε ρεύμα και νερό, δες κάτι μήπως αλλάξεις γνώμη...

υπόψη ότι λέει "tax included", και δε λέει ποιους εννοεί, σκέψου πόσο πιο χαμηλά είμαστε χωρίς αυτούς...

Αυτό που κάνει ακριβό το ρεύμα είναι τα πάγια...

Όσο για την ΕΡΤ, δεν στεναχωρήθηκα καθόλου που έκλεισε! Ειδικά το ότι είχε τρία κανάλια ήταν μεγάλη υπερβολή! Για το ότι ήταν κατεξοχήν χώρος ρουσφετολογικός και προπαγάνδας είναι νομίζω γνωστό τοις πάσι! Οι μόνοι που στεναχωρήθηκαν πιστεύω είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι.
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Να αλλάξω γνώμη.
    Η υπόλοιπη Ευρώπη πληρώνει πανάκριβα πυρηνικά εργοστάσια αγοράζει καύσιμο ή καίνε ακριβό φυσικό αέριο .
    Δεδομένης δε της χρήσης εναλλακτικά φυσικού αερίου από την βιομηχανία τους και τα νοικοκυριά τους οι καταναλώσεις αναλογικά είναι μικρότερες.
    Στην Ελλάδα και μεγάλη παραγωγή έχουμε και μεγάλες καταναλώσεις κάνουμε σαν νοικοκυριά και βιομηχανία δεδομένου ότι το αέριο είναι λίγο και ακριβό και ουσιαστικά είναι η μοναδική μας πηγή ενέργειας.
    Από εκεί και πέρα δωρεάν κάρβουνο καίμε σε εργοστάσια δεκαετιών και με μηδενικές επενδύσεις.
    Πως δικαιολογείται ότι το ρεύμα είναι τόσο ΑΚΡΙΒΟ στην Ελλάδα?

Παρόμοια θέματα

1. Λοιπον ο julius θα παει για καφε στο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 22:59
  2. Tι άλλο θα πάει ΣΚΑΤΑ σήμερα...?
    από Wizard13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2004, 15:59
  3. Δεν πάει άλλο!
    από milaber στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2004, 19:46
  4. Αντε καλά να μας πάει και σημερις! Χαίρετε!
    από petridist στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 10:55
  5. Ποιος Θα Παει
    από XTMPAM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 12:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας