Γιατι δεν επικοινωνεις με ebay καταστημα αν μπορεις να στειλεις πισω το τελικο και να σου στειλουν σε καλυτερη τιμη ενα απο τα μακρυτερα μοντελα?
(Λονγκσοτ αη νοου....)
Γιατι δεν επικοινωνεις με ebay καταστημα αν μπορεις να στειλεις πισω το τελικο και να σου στειλουν σε καλυτερη τιμη ενα απο τα μακρυτερα μοντελα?
(Λονγκσοτ αη νοου....)
καλησπερα παιδια...να και το δικο μου το cbrακι....ειχα χρονια να μπω στο μοτο και δν ειχα δει καθολου το thread αυτο...εχω αλλαξει ακριβως τα ιδια πραγματα blitzer και εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το μπροστινο
ειχα το yamaha το ρ125 και μου φαινεται πολυ μαλακο τωρα..αν βρεις καποια καλη λυση μιας και εχεις περισσοτερη εμπειρια ριξε ιδεες
ειναι το 2ο μου μηχανακι και αλλοι μου λενε ελατηρια αλλοι απλα αλλαγη λαδιων...δεν ξερω τι μπορει πραγματικα να βοηθησει
edit:το γραναζι που το αλλαξες το μπροστινο να υποθεσω οτι σου εδωσε καλυτερο και πιο αμεσο τραβηγμα??...ποσο σου εκοψε απο τελικη?
Τελευταία τροποποίηση από the big boy; 19/05/2014 στις 23:36.
Θα δεις σίγουρα διαφορά με αλλαγή λαδιών, αλλά τα ελατήρια είναι μονόδρομος στο συγκεκριμένο μηχανάκι. Μια άλλη, πιο πρόχειρη και φθηνή λύση είναι να πιέσεις (preload) τα μαμά ελατήρια με μακρύτερα spacers (δεν έχω ίδεα πώς τα αποκαλούν στα ελληνικά).
H εξάτμιση τι λέει; Ευχαριστημένος; Επιδόσεις; Ήχος;
Ναι, είναι πιο σπιρτόζικο και πιο ξεκούραστο το μηχανάκι με το κοντύτερο γρανάζι, αλλά δεν είμαι σίγουρος τι μου έκοψε από τελική γιατί το είχα δουλέψει ελάχιστα μαμά. Και, επιπλέον, παίρνει ώρα να φτάσει την τελική του. Συνήθως βαριέμαι και κλείνω το γκάζι αρκετά πιο πριν :P
Life begins at 45°.
ο ηχος της εξατμισης ειναι κορυφαιος σε σχεση με αλλες low budget εξατμισεις...με τον σιγαστηρα παντα γιατι χωρις αυτον ειναι ωραιος μονο στο ρελαντι...απο κει και περα σου παιρνει τα αυτια...εχω την εντυπωση ομως οτι εχασε λιγο στις χαμηλες...γι αυτο και σκεφτομαι να αλλαξω γραναζι και γω....κανω ομως μεγαλες βολτες με 2ο ατομο και δεν θα θελα να πεσει η τελικη κατω απο τα 140...τωρα δηλαδη εθνικη φορτωμενος πιανει και κραταει ανετα 145χλμ..
Πόσο σου στοίχισε η εξάτμιση; Τελικό μόνο, σωστά;
Life begins at 45°.