αί να δούμε...
Το Σ/Κ ανεβαίνουν δυο φίλοι, οπότε θα μάθουμε νέα.
Μ εψηναν κι εμένα αλλά τελικά δεν ψήθηκα αρκετά....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ενας φιλος και το 1.28.λιγο δειχνει οτι τελικα ακομα και στο μαυρο χαλι που ειναι η πιστα ο συγκεκριμενος εχει το ταλεντο να ειναι μονο 2-3 δευτερολεπτα κατω απο τον χρονο του (χανει δλδ οσο και ο choy).
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Εγώ που είμαι κουλάδι να ανέβω με καθαρό?
Αν δείτε ένα μαύρο κόκκινο fazer 1000 να περνάει τάπα στην στροφή ξύνωντας μασπίεδες, αυτιά και γόνατα σίγουρα δεν είμαι εγώ
Η κορινα δηλωνει παρων!οσοι θα πανε σε οργανωμενο trackday καλυτερα να παρουν και ψυγειο μαζι.δεν τολμας να ακολουθησεις αλλον εχει πετροπολεμο!εμεις ημασταν 7 μηχανες την μια μερα και την αλλη οι δυο μας μαζι με ενα αυτοκινητο.
Ο στοχος μας εμας ηταν να ρυθμισουμε τα μοτο μας και να οδηγησουμε μετα απο ενα χρονο!
Αν με ρωτουσες αν ξαναπηγαινα.θα ελεγα ναι.καθημερινη και με λιγα μοτο.
Οποιος παει καλυτερα να μην κυνηγησει χρονο.εγω γυρισα στο 37 και ειχα σταθερο 33 παλια.ειναι σε εισοδους και εξοδους των στροφων αρκετα επικινδυνη σε πολλα σημεια!
Τωρα πως θα ειναι μετα το καλοκαιρι δεν ξερω.τα παιδια που δουλευουν εκει ειπαν οτι μολις θα ανεβει η θερμοκρασια θα απογινει το κακο.
Επειδη γραφω απο κινητο τα υπολοιπα για το αν θα γινει παλι η πιστα. Αργοτερα!
Ο καθενας εχει το δικο του κριτηριο για το πως τα βλεπει τα πραγματα.εγω λεω την προσωπικη μου αποψη και δεν θελω να παρεξηγηθω με κανεναν.
Ο καθενας κανει οτι καλαβαινει.μεγαλα παιδια ειμαστε!
Επισης να πω οτι οσοι χρησιμοποιουν τα μοτο τους μονο σαν trackbike καλυτερα στο ψυγειο να βαλουν νερακι αντι για παραφλου.
Tην τριτη ενα r6 που γυρνουσε του εσπασε το ψυγειο και του ψεκαζε παραφλου στον μπροστινο τροχο.
Ευτυχως του γλιστρησε λιγο και κουραστηκε και βγηκε εξω.
Μολις βγηκε εσκασαν ολα τα νερα.
Βεβαια και παλια εσπαγαν ψυγεια αλλα οχι τοσο συχνα.ας το επιβεβαιωσει και ο γιωργος
Θα ανεβει και βιντεο με την μπροστινη αναρτηση να δουλευει υπερωριες!δεν
Ειχαμε και μια δευτερη να φαινεται και η πισω.γιατι στις εξοδους με τοσο σαμαρι
Τελευταία τροποποίηση από chris.r675; 23/05/2014 στις 13:52.
για το αν θα ξαναγινει η πιστα,λοιπον,οποιον βρισκαμε τον ρωτουσαμε τι ξερει σχετικα με το θεμα,με μερικους κουβεντιασαμε
παρα πολλη ωρα!και για το πως ηταν πριν,τι εγινε με την ασφαλτοστρωση και χαλαει ο ταπητας,ποιοι μπορει να εκαναν το λαθος,εργολαβος-δημος-τεχνικη υπηρεσια κτλ.
ενα συμπερασμα εβγαλα,ολοι εχουν μεριδιο ευθυνης αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα δυσκολα θα βγει ακρη,υπαρχει μια ημερονια 3 ιουνιου που θα βγαλουν
εκπτωτο τον εργολαβο και θα του παρουν το πτυχιο αλλα!
ολοι λενε οτι τα νομικα ειναι τοσο μπλεγμενα που δυσκολα θα βγει ακρη!μπορω να αναλυσω τα παντα αλλα δεν εχει ουσια,αυτο που ελεγαν ολοι ειναι
οτι δεν υπαρχει τιποτα που να εγγυαται οτι η πιστα θα ξαναγινει παλι!ειδωμεν!