είσαι αρωστάκι έτσι?? καλό είναι αυτό ρε αλλά πώς το φέρνεις απο το Hohenlockstedt, Germany![]()
είσαι αρωστάκι έτσι?? καλό είναι αυτό ρε αλλά πώς το φέρνεις απο το Hohenlockstedt, Germany![]()
Όλα είναι γαμάτα και καλοστημένα με τα δικά μου κριτήρια (θέλει λίγο ψήλωμα το μπροστινό και θα το κάνω μόλις βρώ λίγο χρόνο) αλλά το μπροστινό είναι ΓΤΠ.
Περιμένω να πατήσουν λίγο καλύτερα τα τακάκια αλλά η αίσθηση είναι τελείως σφουγγάρι και δέν θα έπρεπε με τα μεταλλικά σωληνάκια και την τρόπα απο το ΖΧ.
Στην παρούσα φάση και μια και δέν μπαίνουν μεγαλύτερες δαγκάνες αφού βρίσκουν στην ακτίνες..... πρέπει να ψαχτώ αρχίζοντας με μια καλή εξαέρωση και βλέπουμε.
Μια ιδέα, δεν ξέρω εάν είναι μαλακία, είναι να «φτιάξω» νέες πλάκες που να φέρνουν μεγαλώνουν την απόσταση των καλαμιών (2-2,5 εκατοστά) και να μπούν αποστάτες στους δίσκους ώστε να χωρέσουν οι 4πίστωνες δαγκάνες.![]()
Τελευταία τροποποίηση από Julius; 22/05/2014 στις 08:16.
το μπροστινό μου είναι ZX9 (και οι πλάκες βεβαίως) αλλά λόγο γαιδουρόκεντρου δέν υπάρχει χώρος μεταξύ ακτινών και δίσκου να μπει η τετραπίστονη.
Τα όργανα κλπ στηρίζονται στην επάνω και στην κάτω πλάκα όχι στο πιρούνι, οπότε θέλει πάνω κάτω τιμονόπλακα με τις σωστές αναμονές να βιδώσουν τα όργανα και τα σωστά στοπ στην κάτω καθώς επίσης και τους αποστάτες στις δισκόπλακες, δεν θα πάει πολύ νομίζω.
Τα τακάκια είναι καινούρια?
Οι δαγκάνες δουλεύουν σωστά χωρίς να κολλάνε?
Αυτα τα φρένα που έχεις είναι απο τα χειρότερα δυστυχώς και για να δουλέψουν ικανοποιητικά θέλουν να δουλευουν αψογα τα εμβολάκια και οι γλύστρες και σωληνάκια (που έχεις), αλλά και πολύ καλά τακάκια. Εγω είχα βαλει Carbonne Lorraine (μπλε) στο ZR7.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Αυτή η Tokico έφτιαξε ποτέ τίποτα καλό ή απλά της έχει βγεί το όνομα;
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Βαλε άλλα τακάκια με τη μια και μαλιστα καλύτερα να βαλεις κατ ευθείαν τα Carbonne Lorraine που σου εγραψα πιο πανω, τα πουλάει ο kostpart στην Δημητρακοπούλου στο Κουκακι.
Αυτα που εχεις ειναι στρωμενα για τους δισκους με τις δαγκάνες σε αλλη θέση.
Για να σου δωσω ενα παράδειγμα, μια φορά που είχα ανεβει σε ενα αλλο ZR7 στην Θεσ/νίκη ενός φίλου να δω ενα πρόβλημα που είχε, παραλίγο να περάσω με κόκκινο.
Ηταν με μαμα τακακια κλπ και δεν είχε καμμια σχέση με το δικό μου.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
-Ρε μαν δεν φρενάρει
-Σίγουρα ρε; Αυτά τα φρένα δεν είναι φτιαγμένα να σταματάνε το μηχανάκι παντως
-Ελα ρε, οκ, θες να το καβαλησεις να μου πεις;
-ΟΚ
....
-Ελα ρε μπρο, οκ; εχω φρένα;
-Ντάξει ρε μαν, οκ ειναι το μηχανάκι σου, κομπλέ, δεν εχει φρένα. Όπως έπρεπε απο μαμά
-Και τα μπλε τακάκια;
-Ε, ναι, τι; Ηθελες να φρενάρεις;
-Όχι;
-Ναι;
-Α...
-Εμ...
(φωνή απο το βάθος, ανάμεσα σε κλαματα και γέλια κι ένα srx να χαροπαλεύει στο ρελαντί : Ρε τους μαλάκες, ακόμα να μάθουν ότι τα φρένα ειναι για τις αδερφές)
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
1) Ρε εβαλες καλα υγρα μεσα.....?
2) Σκουπισες τους δισκους καλα με καθαρη βενζινη ( μπας και εχουν τιποτα πασαλιματα που δεν τα καταλαβαινεις και το παλεβεις τσαμπα..?)
3) Μηπως φρεναρεις πιανωντας τους καθρεφτες και οχι τα γκριπ....???:![]()
λοιπόν η πίσω ανάρτηση μετά την βόλτα έκλασε και γέμισε τον τόπο λάδια......
επιλογές (μετά απο σχετικό κράξιμο απο το βύρωνα)
Bitubo απλή
Bitubo ρυθμιζόμενη
Ohlins απλή
Η αλήθεια είναι ότι έψαξα (και ψάχνω) μεταχειρισμένη ohlins αλλά δεν παίζει τίποτα.
Help needed (με αρέσει η οχλινς λεμεεε)