Λοιπόν .. επειδή ολα τα λεφτά δεν μοιάζουν μεταξύ τους ( οπως και οι κώλοι..) θα ήθελα να πω σχετικά με τις εμπάθειες που εχουν (ευτυχώς) μερικοί ( ευτυχώς),, με ΟΤΙ ΔΕΝ είναι αυτό που αυτοί επιθυμούν , οδηγούν , πιστεύουν, θαυμάζουν κλπ.
Δεν θα πώ για ομάδες ουτε για θρησκείες ουτε για σεξουαλικές προτιμήσεις.
Θα πώ για οτι κινηται με τέσσερις η έξι η οκτώ η δύο ρόδες, τελικά . Μιλάω για την απαξίωση των ( μηχανόβιων) απέναντι στα αυτοκίνητα.
Καί επειδή θυμάμαι πρίν 30 χρόνια τον πατέρα μου με αυτοκίνητο στο οποίο πάνω του ξεσπαθωσα κάθε νεανική μου κάβλα, τον θυμάμαι επίσης και με το μηχανάκι του καθώς και με το τρακτέρ του ( οπως θυμάμαι και τον παππού μου με το γαιδούρι του που επίσης πανω στη γαιδάρα ξεσπάθωσα οτι είχα αξεσπάθωτο απο το αμάξι το μηχανακι και το τρακτέρ.
Φοβάμαι πως για ολα αυτά ,τα μέσα κίνησης κάποια ,,μυαλά σχεδίασαν ονειρεύτηκαν μελέτησαν και εξέλιξαν ετσι ωστε ο καθείς να μπορεί εκτός του να μετακινήται....( ασφαλώς) ...να νιώθει να μυρίζει να απολαμβάνει και να εξελίσεται διαρκώς .
Πόσοι και πόσοι δεν εχουν να θυμούνται ονειρεμένες διαδρομές με οτι μέσον και να ήταν ¨΄:;
. Η αυτοκίνητο η μοτοσυκλέτα η ποδήλατο αν θές.!!
Τώρα γιατι μερικοί απαξιώνουν το αμάξι με την λέξη ΚΟΥΤΙ, αυτό, εκτός του οτι το αντιλαμβάνομαι ευχερώς και εχει να κάνει με κόμπλεξ του είδους ..εγώ είμαι ελεύθερος και δεν μπαίνω μέσω σε λαμαρίνες ..δηλ ρε φίλε μου αν σου εδινα μια λαμποργκίνι αυτήν την γκαλάρντο να πας μια βόλτα πληρωμένα ολα στην ιμπιζα με μια ωραία γκομενίτσα μέσα, ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ αστα ρε μπάρμα προτιμώ το ΧΤ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΚΟΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ το πουτανάκι ??
Θεωρώ πως για αυτούς που στο dna τους η λέξη κίνηση πάνω σε ρόδες είναι σταση ζωής ( ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΝΈς ΡΟΔΕς ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ!!)
η οδήγηση αυτοκινήτου, μηχανής, τρακτερ ,μπουλντόζας και σκουπιδιάρικου εχει την ίδια αξία !!
Δεν θα πώ πως αυτοί που εχουμε εμπειρία από ολα τα μέσα κίνησης είμαστε πιό ολοκληρωμένοι καθώς μπορούμε να σκεφτούμε και να αντιδράσουμε σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε.
Αλλού είναι το μυστήριο που με καβλωσε πρωί πρωί να γράφω ,. Η εμπάθεια ορισμένων που θεωρούν ολους τους ( κουτάκηδες )δυστυχισμένους και τους εαυτούς τους θεούς ελεύθερους που οδηγούν το πολλές φορές ασυντήρητο χωρίς λάδια μηχανάκι τους.
Το κλείνω λέγοντας πως οι μυρωδιές στην ζωή δεν έρχονται μόνο από ενα χαγιαμπούσα η ΧΧ ( ΄που εχω) . Ερχονται και από μία lancia coupe fulvia!!! ) Aιντε για δουλειά τώρα .