Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 11 από 11

Θέμα: αλλαγη μηχανης!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider

αλλαγη μηχανης!

παιδια καλησπερα,αν και ειμαι μελος και αναγνωστης παρα πολλα χρονια λιγες φορες εχω αναμιχθει σε συζητησεις.ηρθε η ωρα ομως να σας συμβουλευτω!
    ημουν ενας πανευτυχης ιδιοκτητης ενος bmw κ1300gt αλλα λογο μετακομισης απο την βορειο ελλαδα στην κρητη επαψα να ειμαι ευτυχισμενος!και εξηγουμε,το gt το εχω τωρα 2 χρονια και πραγματικα οταν το πηρα ενιωσα πως πηρα μηχανη για πολλααααα χρονια γιατι ειχε ολα οσα ηθελα,γκαζια,στριψιμο,ανεση,δικαβαλα φορτωμενα ταξιδια σε εγνατια και εθνικη με μεσες ταχυτητες 180+,ομορφια...αλλα τωρα πια στην κρητη πραγματικα ταλαιπωρουμε και την ταλαιπωρω!βολτες κανουμε αλλα οι δρομοι ειναι καροδρομοι με χαλια προσφυση και με λακουβες σε μεγεθος κρατηρων!οποιος εχει ερθει καταλαβαινει!το αποτελεσμα ειναι να μην ευχαριστιεμαι την μηχανη και η νεμεσις μου να ειναι 1-2 ταξιδια το χρονο στην επανω ελλαδα οπου εκει ξεκ@υλωνω.
    ετσι λοιπον μου μπηκαν σκεψεις αλλαγης μηχανης και αλλαγη κατηγοριας!να παω δηλαδη σε κατι πιο ον-οφ να κατεβαινω κανενα χωματοδρομο για παραλιες αλλα και να κυκλοφορω καθημερινα ανετα στην πολη που θυμιζει πιστακι εντουρο απο τις λακουβες,να καβαλαω ανετα και κανενα πεζοδρομιο ρε παιδι μου.αλλα ιδου ο προβληματισμος,θελω ομως να μεινω κοντα σε ανεση και γκαζια στο gt,δηλαδη κατι σε 1190 να πουμε?γιατι αν παω σε κατι πολυ αδυναμο θα μου κακοφανει παρα πολυ!
    η κατι σε 1200 gs?αλλα με προβληματιζει ο κινητηρας ο μποξερ οτι θα μου λειψουν τα αλογα!
    παμε στο 1190,το εχει καποιος στην κρητη να μου μεταφερει εμπειριες?η ιδανικα να κανουμε καμια βολτα μαζι και τραμπα μηχανες στη βολτα...
    και γενικα οποιος το εχει παρακαλω να με βοηθησει με οτι πληροφοριες μπορει, πως ταξιδευει δικαβαλο φορτωμενο,πως τα παει απο ανεση στους κακοτραχαλους δρομους,πως τα παει απο δυναμη κλπ!
    επισης την γνωμη σας για το 1200 multistrada,ναι μου αρεσει παρα πολυ,ναι εχει γκαζακι και ταξιδευει καλα,αλλα ειναι και λιγο οφ η θα ειναι σαν το gt απλα με αλλη θεση οδηγησης?δηλαδη θα κοπανιομαστε παρεα σε καθε λακουβιτσα?
    εχουμε καμια αποψη για το honda το 1200 crosstourer?
    ολες οι προτασεις συζητουνται παιδια!
    ευχαριστω!
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Banned
    Γιατί και καλά 1200-1190?το f800 adv σου πέφτει λίγο? Η θεωρείται μικρό ???
    USD, μοτέρ εν σειρά, μετάδοση αλυσίδα κλπ κλπ κλπ

το συγκεκριμενο ειναι πολυ καλο μηχανακι αλλα μου πεφτει ναι λιγο μικρο φιλε μου!και δεν το λεω καπως αλλα τα αλογακια και η μεγαλη ροπη ειναι κατι που μου αρεσει πολυ!φορτωμενο δικαβαλο με ψηλη ζελατινα για ανεση τα ουτε 80 αλογατα του ειναι πολυ λιγα για μενα!κοιταω σε κατι σιγουρα πανω απο 1000!παντως για να σου δωσω ενα δικιο το gs800 το σκεφτηκα αλλα με την λογικη της δευτερης μηχανης,για πολη και κοντινες παραλιες και εκδρομουλες αλλα παντα με το gt για τς μεγαλα και γρηγορα ταξιδια!
    σε ευχαριστω παντως παρα το ειρωνικο σου υφος...

Θα συμφωνήσω με το Σούτερ. Μια μοτοσυκλέτα σαν το 800αρι το Τζι ες θα ευχαριστηθείς στο μέγιστο την διαμονή σου στο νησί! Θα γυρίσεις τα πάντα και θα μπορέσεις να κάνεις και τα ταξίδια σου

Banned
    Δεν το είπα καθόλου ειρωνικά σίγουρα, ο γραπτός λόγος παρεξηγείται, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την χρήση ενός μαστοδοντου ον οφ για μια δύο βόλτες τον χρόνο

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Απο τη στιγμηπου δε θες να δωσεις το μηχανακι σου, ΜΗΝ το κανεις. Δεν εχεις κανενα λογο να πουλησεις τη μοτοσυκλετα σου για τετοιο πενιχρο, κατα την αποψη μου, λογο. Αγορασε ενα δευτερο, κανε το χαζι σου και τη δουλεια σου, και οταν με το καλο αποφασισεις το ταξιδι σου, θα εχεις τη μηχανη της καρδιας σου( απ'όσα διαβασα) να κανεις αυτο που πραγματικα θες. Δε θεωρω πως πρεπει να πας σε κατι ακριβο οπως το 800, αν δεν μπορεις οικονομικα, αλλα ακομα και με ενα dr 650 στην κρητη κανειςτα παντα.

Παλαιό μέλος
    φιλε μου καλε ως κατοικος κρητης εδω και 6 χρονια πλεον ...εχω να σου πω να κρατησεις το μοτο σου ...μια χαρα ειναι ,ναι οι δρομοι ειναι χαλια (χροοοονια τωρα τπτ στον βοακ). αλλα εφοσον εχεις την δυνατοτητα να πας πανω εχεις την δυνατοτητα να ανακαλυψεις και δρομος που δεν παιζονται ...μπορεις να πεταγεσαι ενα μπαλι να στριβεις ( τι διαολο τα ss πως μπορουν ??) μπορεις να πας μια ανω βιανο που ειναι καινουργια ασφαλτο και να διακοσαριζεις να κανεις κεφι το ιδιο και προς αγιο, χερι να εχεις και αγιος ο θεος ) εχεις επιλογες πολλες στοφιλικια με μετριο προς καλο καμποσα στον επαρχιακο) τωρα αν σου ρθε να καβαλησεις πεζοδρομια αυτο δεν το εκανες ουτε πανω...οποτε αλλο ειναι το θεμα ..συμφωνω με τον θεοφιλο ενα εντουρακι για την πολη και ξεκινα να βολταρεις τις κυριακες σου επαρχιακους ...ταξιδι με 180 κρητη σιγουρα δεν παιζει βεβαια γιατι με 180 εχεις παει απο την μια στην αλλη τσακ μπαμ...απο την αλλη αμαρτια να δωσεις το μοτο σου ...και ποσο θα το δωσεις και ποσα θα διαθεσεις και αλλα πολλα που δεν πολυ αξιζουν την αλλαγη ...
    οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....

οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....

σουτερ οταν λεμε 1-2 βολτες το χρονο εννοω στην βορειο ελλαδα και οχι εδω!εδω τις κανω τις βολτιτσες μου αρκετα συχνα αλλα δεν το ευχαριστιεμαι οπως θελω γιατι οπως λεει και ο φιλος ο redfantomas για γρηγορες βολτες οι διαδρομες ειναι περιορισμενες!και συγκεκριμενα ή προς αγιο ή στο μπαλι!τεσπα ας το ξανασκεφτω λιγακι και να μην κανω βιαστηκες κινησεις!αντε να δουμε τα οικονομικα μας φετος αν καταφερω να την παω την μεγαλη βολτα προς ιταλια μερια να ξελαμπικαρω λιγο!
    red που βρισκεσαι στην κρητη?θα με βοηθουσες πολυ παντως με μια λιστα απο προτεινομενες διαδρομες!!

Παλαιό μέλος
    ρεθυμνο ειμαι ...και σαν ταξιδιωτικο πρακτορα στην κρητη σου συστηνω εναν http://www.moto.gr/forums/member.php?u=34304 shaolin monk .. o νικολας ειναι χαρτης πραγματικα στην κρητη ( και σε καμποσα στην ελλαδα) και λογω του busa γνωστης και των καταδρομικων κομματιων.. αν θελεις σε φερνω σε επαφη μαζι του ( και μονος σου μπορεις βεβαια δεν θα εκθιασω τον μαματο οδοντιατρο μου τωρα, απλα η κ@υλα του ειναι συζητησεις για μοτο/ταξιδια /κτλ !!!ειναι ορθανοιχτος σε νεους μοτοφιλους!!! εγω ξερω τα πολυ βασικα και καποια στα οποια με εχει παει αυτος....π.χ αν θελεις μαματο ασφαλτο και μαματες στροφουλες ο ναος της κρητης ειναι η αραδαινα

https://www.youtube.com/watch?v=UqjkklJKlN8

επισης απο χανια προς παλαιοχωρα πολυ καλα κομματια δρομου ...φασεις που δεν βλεπεις ουρανο τιγκα στις καστανιες...

αναβαση ομαλου επεισης ωραια βολτα ...ενα-ενα μου ερχονται ..

ΧΑΝΙΑ ΑΣΚΥΦΟΥ ΚΑΛΗΚΡΑΤΗΣ ΦΡΑΓΚΟΚΑΣΤΕΛΟ-ροδακινο-σελλια-ΠΛΑΚΙΑΣ-ρεθυμνο

μια χαρα και το 13οοgt τα πηγε ( αν δεν κανω λαθος στο 0'47)

https://www.youtube.com/watch?v=wD4FmtS7YAk
    Τελευταία τροποποίηση από redfantomas; 23/05/2014 στις 21:17.
    οι 4 ροδες μεταφερουν το κορμι....

οι 2 ροδες ταξιδευουν την ψυχη....

το s ειναι αυτο που λες αλλα εισαι στο σωστο πνευμα!ο μονκ ειναι ρεθυμνο και αυτος?ολες τις διαδρομες πρεπει να τις κανω αμεσα ενα τσεκ στο google maps και με την πρωτη ευκαιρια να ορμηξω!εκδρομουλες κανουμε?μαζευομαστε παρεουλες?ευχαριστω παντως για ολα!!

Banned
    Διάβασα με προσοχή το πρώτο σου ποστ, 2 βόλτες εννοούσα προς τα πάνω μακριά τέλος πάντων, και συμφωνώ ότι θα πρέπει να κοιτάξεις για δευτερο αφού γουστάρεις αυτό που έχεις

Παρόμοια θέματα

1. XTX tuning η αλλαγη μηχανης???
    από Steve_athens στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 330
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2010, 13:27
  2. Γνωμες για αλλαγη μηχανης ?
    από PortisHead στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2009, 21:08
  3. Προτάσεις για αλλαγή μηχανής
    από dim40 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2008, 21:10
  4. Αλλαγη μηχανης στο 3μηνο
    από Aero στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2007, 22:56
  5. Αλλαγή μηχανής
    από vaskgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2007, 00:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ