παιδια καλησπερα,αν και ειμαι μελος και αναγνωστης παρα πολλα χρονια λιγες φορες εχω αναμιχθει σε συζητησεις.ηρθε η ωρα ομως να σας συμβουλευτω!
ημουν ενας πανευτυχης ιδιοκτητης ενος bmw κ1300gt αλλα λογο μετακομισης απο την βορειο ελλαδα στην κρητη επαψα να ειμαι ευτυχισμενος!και εξηγουμε,το gt το εχω τωρα 2 χρονια και πραγματικα οταν το πηρα ενιωσα πως πηρα μηχανη για πολλααααα χρονια γιατι ειχε ολα οσα ηθελα,γκαζια,στριψιμο,ανεση,δικαβαλα φορτωμενα ταξιδια σε εγνατια και εθνικη με μεσες ταχυτητες 180+,ομορφια...αλλα τωρα πια στην κρητη πραγματικα ταλαιπωρουμε και την ταλαιπωρω!βολτες κανουμε αλλα οι δρομοι ειναι καροδρομοι με χαλια προσφυση και με λακουβες σε μεγεθος κρατηρων!οποιος εχει ερθει καταλαβαινει!το αποτελεσμα ειναι να μην ευχαριστιεμαι την μηχανη και η νεμεσις μου να ειναι 1-2 ταξιδια το χρονο στην επανω ελλαδα οπου εκει ξεκ@υλωνω.
ετσι λοιπον μου μπηκαν σκεψεις αλλαγης μηχανης και αλλαγη κατηγοριας!να παω δηλαδη σε κατι πιο ον-οφ να κατεβαινω κανενα χωματοδρομο για παραλιες αλλα και να κυκλοφορω καθημερινα ανετα στην πολη που θυμιζει πιστακι εντουρο απο τις λακουβες,να καβαλαω ανετα και κανενα πεζοδρομιο ρε παιδι μου.αλλα ιδου ο προβληματισμος,θελω ομως να μεινω κοντα σε ανεση και γκαζια στο gt,δηλαδη κατι σε 1190 να πουμε?γιατι αν παω σε κατι πολυ αδυναμο θα μου κακοφανει παρα πολυ!
η κατι σε 1200 gs?αλλα με προβληματιζει ο κινητηρας ο μποξερ οτι θα μου λειψουν τα αλογα!
παμε στο 1190,το εχει καποιος στην κρητη να μου μεταφερει εμπειριες?η ιδανικα να κανουμε καμια βολτα μαζι και τραμπα μηχανες στη βολτα...
και γενικα οποιος το εχει παρακαλω να με βοηθησει με οτι πληροφοριες μπορει, πως ταξιδευει δικαβαλο φορτωμενο,πως τα παει απο ανεση στους κακοτραχαλους δρομους,πως τα παει απο δυναμη κλπ!
επισης την γνωμη σας για το 1200 multistrada,ναι μου αρεσει παρα πολυ,ναι εχει γκαζακι και ταξιδευει καλα,αλλα ειναι και λιγο οφ η θα ειναι σαν το gt απλα με αλλη θεση οδηγησης?δηλαδη θα κοπανιομαστε παρεα σε καθε λακουβιτσα?
εχουμε καμια αποψη για το honda το 1200 crosstourer?
ολες οι προτασεις συζητουνται παιδια!
ευχαριστω!