Σελίδα 36 από 70 ΠρώτοΠρώτο ... 26313233343536373839404146 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 1049

Θέμα: συγκριτικο οδηγων αγωνων και αγωνιστικων μοτοσυκλετων ανα τους αιωνες αμην

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Αντε παλι με τον Χεηντεν και το πρωταθλημα του 06. Οτι θυμαται χαιρεται ο καθενας.
    Εεε ρε κατι κΑυλες που εχουν καποιοι με τα απωθημενα. 8(!) ολοκληρα χρονια περασαν και συνεχιζουν...
    Και ο Πιτ στα 600 το ειχε παρει το πρωταθλημα χωρις καμια (!!!) νικη με διαφορα απο τον δευτερο μολις δυο βαθμων ,οπως και ο Αλζαμορα στα 125 με εναν βαθμο.
    Αλλα δεν ειδα κανεναν να μιλαει για αυτα τα πρωταθληματα και μιλαμε για το του Χεηντεν που ειχε και νικες.
    Γιατι αραγε?!

Προβα εμοτικον :a31:

Φοφίκο, για τον αλζαμορα τα έχουμε πει 100 φορές και μάλλον εδώ μέσα το έμαθες γιατί sport Billy θα έβλεπες τότε.

Μηπως θέλεις να πούμε για Hailwood, Pazolini, Herrero, Saarinen, Ivy, ή ξεκίνησες να βλέπεις αγώνες το 2006 ? :trompas: :trompas:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

χλεμπονιαρης
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Φοφίκο, για τον αλζαμορα τα έχουμε πει 100 φορές και μάλλον εδώ μέσα το έμαθες γιατί sport Billy θα έβλεπες τότε.

Μηπως θέλεις να πούμε για Hailwood, Pazolini, Herrero, Saarinen, Ivy, ή ξεκίνησες να βλέπεις αγώνες το 2006 ? :trompas: :trompas:
    Ναι οτι πεις, απο δω μεσα .

Οσο για την αλλη παραγραφο τι να πουμε ? Aφου ουτε εσυ τους προλαβες , εκτος αν εισαι 60 χρονων.
    Παντως αν εισαι τοσο , ξεκινας να λες εστω και οσα θυμασαι , να μαθουμε και εμεις οι μικροτεροι.

Αλλα εδω που τα λεμε ουτε εσυ θα προλαβεις αυτους που θα βλεπω εγω. Γιατι οταν θα ψοφησεις εγω θα συνεχισω να βλεπω. (με την δικια σου λογικη που εβγαλες μεσα απο το φοβερο σου μυαλο :a31

:oxiosoesy: :oxiosoesy: :oxiosoesy:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Καλά μικρέ μάριο, ας μην το κάνουμε ποϊτάνα το θεματάκι, ναι?

Θα μιλάμε για εν ενεργεία οδηγούς που το "χεις" ρε παιδάκι μου. Αίντε να μάθουμε και εμείς τίποτα...ipila:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

χλεμπονιαρης
    Αντε ρε κΑυλιαρη μου , μιλα μας για κανεναν saarinen που μ'ενδιαφερει κιολας, να μαθουμε κι εμεις οι μικροτεροι.
    Εγω δεν το εχω γι αυτους τους οδηγους γιατι δεν τους προλαβα, εσυ που τους προλαβες θα το χεις.
    Oχι πολλα , λιγα πραγματα...
    Αντε περιμενω.

Να λείπουν οι ειρωνείες και οι προσωπικές προσβολές. Για μηχανάκια μιλάμε, όχι για ποδόσφαιρο.
    Think faster than you ride

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mario27 Προβολή μηνύματος
    Αντε ρε κΑυλιαρη μου , μιλα μας για κανεναν saarinen που μ'ενδιαφερει κιολας, να μαθουμε κι εμεις οι μικροτεροι.
    Εγω δεν το εχω γι αυτους τους οδηγους γιατι δεν τους προλαβα, εσυ που τους προλαβες θα το χεις.
    Oχι πολλα , λιγα πραγματα...
    Αντε περιμενω.
    http://www.motoclubjarnosaarinen.com/index.php?lang=en

Έχει ακόμα μοτο κλαμπ κάπου κοντά στην Ασίζη.
    Μότο κλαμπ με @@ όχι τις παπαρΓιές που φτιάχνουμε εδώ.
    Οι άνθρωποι στην Ιταλία μιλούν με δέος για αυτόν.
    Σε σχετική εκπομπή στη ΡΑΙ τα παπαούδια μιλούσαν κι έκλεγαν.
    Το ίδιο και ο Δρ Κόστα. (ο γνωστός)
    Θυμάμαι τα χρόνια που έζησα μαζί με τους ανθρώπους του Σάαρινεν μοτο κλαμπ
    και σκέφτομαι πόσο μαλακας είμαι που γύρισα και διαβάζω τη μλκια που έγραψες.
    Ήθελα να ήξερα ποιός από τα σημερινά τσόλια θα έχει μοτο κλαμπ στο εξωτερικό
    χρόνια μετά το θάνατο του?

Με το μπαρδόν

http://www.moto.it/news/nico-cereghi...-saarinen.html
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 24/05/2014 στις 21:40.
    ανανήψαντας

θα ηθελα να δω τον marquez,rossi,lorenzo με ιδια μηχανηνα δω τι θα κανανε.
    πετρος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    AMHN mamotipotanamu....

http://youtu.be/aVJ0vBRz3TI
    ανανήψαντας

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Έχω συμμετάσχει και εγώ κατά καιρούς σε συζητήσεις για τους αγώνες και τους αναβάτες / οδηγούς, στις οποίες το βασικό επιχείρημα ήταν "άμα είχε και ο άλλος το μηχανάκι του αλλουνού θα σου λεγα εγώ ποιος την έχει μεγαλύτερη" αν είχαν όλοι τα ίδια μηχανάκια τότε αυτός που είναι πρώτος τώρα θα 'τανε πεμπτο-έκτος". "ντάξει το μηχανάκι του αγαπημένου φέτος δε πάει μια αλλιώς θα σας έλεγα εγώ". "έχε χάρη που το μηχανάκι το χουν στήσει στα μέτρα του ενός και όχι του άλλου" κτλ κτλ

ναι το χω κάνει και εγώ αυτό το λάθος. Αυτό που παρέβλεπα εγώ (δε ξέρω για εσάς) είναι ότι και η διαχείριση της ίδιας της καριέρας εκ μέρους του ίδιου του αναβάτη είναι μέσα στο παιχνίδι του πρωταθλητισμού και της επιτυχίας.

δηλαδή δε φτάνει μονο να σε καλός οδηγός και να σου κάνουν χάρες κάποιοι δίνοντας σου ένα καλό μηχανάκι, (λες και είναι ευκολο αυτό), αλλά θα πρέπει με κάποιο τρόπο να πείσεις κάποιους να επενδυσουν τα εκατ. πάνω σου. Δηλαδή τι να το κάνω εγώ αμα είναι καλός οδηγός ο Πεντρόθας για να με πείσει να παραπονεθώ ότι το μηχανάκι το φτιαξαν στα μέτρα του Μάρκεζ. τόσα χρόνια είναι στη Χόντα. Ας έπειθε τον κόσμο να φτιάξουν το μηχανάκι στα μέτρα τα δικά του. πείσε με τη παρουσία σου ρε παιδί, να σου φτιάξουν ένα μηχανάκι για πάρτυ σου.

Αυτό το έκανε προς έκπληξη όλων πριν λίγα χρόνια ο Λορενθος στη Γιαμάχα, που ενώ είχαν στα χέρια τους τον μεγαλύτερο οδηγό όλων των εποχών τελικά τους έπεισε να στραφούν προς αυτόν, όντας πιτσιρικάς τότε. Εμείς οι άσχετοι τότε κοροϊδεύαμε τον κολωτούμπα, αχρηστο Λορένθος ότι πάει καλά γιατί έχει φτιάξει ο Ρόσσι με τα χεράκια του (νυχτα μέρα δούλευε στο γκαράζ) το πιο τέλειο μηχανάκι που έχει βγεί ποτέ στην ιστορία των αγώνων. ακόμα και ένας άσχετος και άμπαλος σαν τον Λορένθος μπορούσε να το παει. Εμείς τότε λέγαμε αυτά τα ωραία. Η Γιαμάχα είχε άλλη άποψη. εμείς στην ασχετοσύνη μας τότε δε το καταλαβαίναμε αυτό.

Τα ίδια λάθη τώρα κάνουμε με τον Μάρκεζ και τώρα όμως. "άμα το χαν και άλλοι το μηχανάκι του", "άμα φτιάχνανε το χόντα στα μέτρα του Πεντρόθας" κτλ κτλ.

θέλει και άλλα πράγματα πέρα από τα χέρια. χρειάζεται να δώσεις και την εμπιστοσύνη σε κάποιον ότι μαζί σου θα πάρει πρωτάθλημα.

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    ....
    + πολλα.

Το εχουμε ξαναπει οτι στην ουσια "πακετο" εχουμε, "πακετο" βλεπουμε, "πακετο" κρινουμε.

Τα ααααααν ο ενας καβαλαγε το μοτο του αλλου, αν εκτος απο μονομαρκα ελαστικων ειχαν και μονομαρκα μοτοοσακων και τρεχαν ολοι με ιδιες μηχανες και ιδιες ρυθμισεις, αν αντι για αγωνα "ολοι μεσα", βλεπαμε κατι σε στυλ WRC "Γραφει ο καθενας το χρονο του κι ο καλυτερος κερδιζει", ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

Αν καποιος εχει κολλησει οτι ο Χ θα ειχε γραψει ιστορια ΑΝ.... μπορει ναι, μπορει οχι. Ιστορια με "αν" δε γραφεται.

In the long run, θα φανει αν καποιος ητανε κουλαδι και τον πηγαινε η μηχανη μοναχη της (δεν παιζει αυτο αλλα λεμε), ή αν ηταν μονιμως αδικημενος.

Αυτο που βλεπουμε ειναι ενας Μαρκεζ πανω σε ενα RCV, ενας Χορχε πανω σε ενα M1 και παει λεγοντας.
    Μονο αυτο μπορουμε να δουμε, μονο απο αυτο μπορουμε να κρινουμε.

Ολα τα αλλα ειναι υποθεσεις για να περναει η ωρα.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    In the long run, θα φανει αν καποιος ητανε κουλαδι και τον πηγαινε η μηχανη μοναχη της
    ...
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

to πακετο παιζει ρολο σιγουρα ο οδηγος θελει @ρχιδι@ να το κανει.βλεπω εμενα εχω cbr600 και με περνενε αλλοι με παπι.αλλα αλλο να εχεις εναν οδηγο πραγματικο να καβαλαει μια χοντα και αλλο μια ducati.δεν ειναι το ιδιο.
    για μενα αυτο που εκανε ο ροσσι με στην μονομαχια με τον στονερ οταν η ducati του ηταν η καλυτερη μηχανη δεν το εχω ξαναδει.προσοχημιλαω με πρωσοπικη εμπειρια απο αυταπου εχω δει.για εμενα ο marquez εχει το νευρο τα κοτσια και το ταλεντο να τους κερδιζει ολους αυτην την στιγμη τουλαχιστον.οπως και στην f1 σαν τον senna που γυρισε το αυτοκινητο του στην στροφη με 250 χλμ χωρις ηλεκτρονικα βοηθηματα και μολις σε τρια μετρα για μενα ηταν ο καλυτερος.
    πετρος

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    ...
    Δεν ξερω τί θες να πεις και σε ποιον, παντως αν "μιλας" σε μενα, δε σε πιανω.

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω τί θες να πεις και σε ποιον, παντως αν "μιλας" σε μενα, δε σε πιανω.
    Συμφωνούμε σου λέω. Ο καλός ο αναβατης θα φανεί στο κακό μοτό.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Συμφωνούμε σου λέω. Ο καλός ο αναβατης θα φανεί στο κακό μοτό.
    ετσι...
    να γεμισει ολο το grid με τριμπουρδελα ducati για να δουμε ποιος εχει τις κοχονες...

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 19:58
  2. H Ελλάδα ανα τους αιώνες...
    από Cpt. Haddock στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2008, 16:50
  3. Ζητειται εισαγωγεας τρακαρισμενων, (και μη) ,μοτοσυκλετων.
    από gcrook στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2007, 16:14
  4. Προς οσους αγορασαν απο την Touratech και πιανει το χερι τους!
    από Vstrommer71 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 00:29
  5. Μηχανη και οι σχεσεις με τους γυρω μας
    από djchech στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2005, 23:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας