Νατος! Τσιμπισε. Εχω οδηγησει φιλαρακι μου. Lc4 motard και εντουρακι και το 525 εντουρο. Γαμανε προφανως!!! Αλλα αμα δεν σας κανουμε και λιγο χαβαλε εσας τους ΚΤΜαδες τι νοημα θα ειχε η ζωη;;;
![]()
Νατος! Τσιμπισε. Εχω οδηγησει φιλαρακι μου. Lc4 motard και εντουρακι και το 525 εντουρο. Γαμανε προφανως!!! Αλλα αμα δεν σας κανουμε και λιγο χαβαλε εσας τους ΚΤΜαδες τι νοημα θα ειχε η ζωη;;;
![]()
Ασχετο! απαντησα δυο φορες;; Κατι παιχτηκε με το pc μου νομιζω.
Οκ το φτιαξα το θεμα με το pc, διεγραψα την δευτερη απαντηση.
Παντως ειδικα το 525 που το πηγα χωμα μου εκανε φοβερη εντυπωση. Χωρις να το καταλαβαινεις πας αβιαστα και χαλαρα πολυ γρηγορα και το μηχανακι τρενο. Πολυ απολαυστικο ακομα και με μενα τον κουλο. Και κουκλι. Να 'χαν και μοτερ Honda...![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
πολύ επιθετικό ύφος είδα αλλά το παρεβλέπω, λόγω οτι έχω κάποιες γνώσεις απλά να σου πώ οτι το 1290 Που το πήρα στα χέρια μου, 4 φορές πήγε στο συνεργείο ξανά γιατί την μία έφτυνε λάδια την άλλη έβγαζε μόνο του Oil Level is Low και αυτό ήταν σχεδόν φούλ και πολλά ακόμα.
Όσο για τα χλμ. μια χαρά γράφω χλμ. εσύ γράφεις;
Μην αναλωνεστε παιδια σε προσωπικες εριδες και ας συγκεντρωθουμε στο θεμα του ποσο μαμανε τα Honda και ποσο σαβουρια ειναι τα ΚΤΜ.
![]()