Έχω να σου προτείνω εξακριβωμένα καθαρό 1 έξοδο από την Καβάλας.
Κηφισσού και Κωνσταντινουπόλεως Shell στην είσοδο για πλατεία Μπουρναζίου.
Για τα περισσότερα πάνω στην Καβάλας έχω ακούσει τα χειρότερα.
Ok ευχαριστώ για τις προτάσεις παιδιά! Μάλλον το Cyclon θα μας κάνει τη δουλειά!
Music is my soul...
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Σε σβέλτους ρυθμούς, μέχρι τις Ερυθρές (Κριεκούκι) θα κάνετε περίπου 40 λεπτά (για να μην πω λιγότερα που γίνονται εύκολα). Άλλα 20 μέχρι Ελλοπία και άλλα 30 χοντρικα μέχρι Αρβανίτσα. Μέσες άκρες μέσα είστε.
Κλεκλές
Τελικα το μαγικό χέρι του μαστρο-αμουρΗ και των βοηθών μαστρο-ΤεουλΗ και μαστρο-ΑλεΞ κάνανε την δουλεια σχεδον ανέξοδα οποτε ειμαι κανονικά μεσα για την κυρΓιακη!!!!να πω ενα τεράστιο ευχαριστω και απο δω στα παιδια περα απο την πλάκα τωρα..και να σημειώσω επισης την καταλυτική παρουσία του γιουργακ του Τρουπή ο οποίος βεβαίως βεβαιως έβριζε καθόλη την διάρκεια την honda ως συνήθως!!!στα της εκδρομής τωρα,και λόγω του οτι ειμαι εκ λεβαδειας ορμωμενος,όντως αν ξεκινήσουμε 9 απο το περιπτερι οι πρώτοι (αν δεν χαθούν!) στις 10:30 με 11 παρα θα ειναι πάνω..τουλαχιστον όσες φορές εχει γίνει αυτή η διαδρομή απο μενα και σε χαλαρούς ρυθμούς,πάνω απο μιάμιση ωρα δεν έκανα ποτε..
Here I am,on the road again.......
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ (βροχή) Η ΒΟΛΤΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ!
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αμαν ρε καπετανιε πια![]()