Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Προβλημα με Yamaha F1

Νέο μέλος

Προβλημα με Yamaha F1

Γεια σας παιδια, είμαι νέος στην παρέα και εντελός άσχετος (οχι απλα απειρος αναπυρος :P ) απο τεχνικα θέματα σε μηχανακια, για να μην τρεχω σε μαστόρους και δίνω λεφτά για το τίποτα αν δεν υπαρχει σοβαρό πρόβλημα, θέλω την βοηθεια σας. Όπως αναγράφω και στον τίτλο έχω το Yamaha F1 το οποίο το έχω αχρισιμοποίητο εδω και 1 χρόνο και τώρα δεν πέρνει μπροστά με τίποτα. Του άλλαξα μπουζί μήπως εφτεγε αυτο γιατι ήταν και καταμαυρο καμενο αλλα τίποτα. Μόλις το βγάζω το μπουζί και του κατευάζω την μανιβέλα ακούγετε ''ωραιος'' ο ήχος του σαν να πάει να πάρει μπροστά δηλαδή, μόλις του βάζω το μπουζί πάλι πίσω (καινουργιο) δεν σκαει καθόλου και ακούγετε ενα πολυ εξασθανισμένο ξεφισιμα. Τι ακριβός χρειάζετε, τι προβλημα λετε να έχει?? Να σας πω επισης οτι όταν το αφησα πέρισι στο υπόγειο δούλευε κανονικα.
    Να σας πω και ακομα κάτι οτι είναι δίχρονο 125cc και δνε του έχω αλλάξει κάτι εκτός απο το παιδι που το είχε αρχικά του είχε βάλει αν δεν κανω λαθος μεγαλύτερο καρμπιλατερ.
    Τελευταία τροποποίηση από Saley7; 28/05/2014 στις 12:15.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Για αρχη αδειασε το ντεποζιτο απο την παλια βενζινη και πεταξε την.
    Λυσε το καρμπυρατερ και καθαρισε το καλα.Το βενζινολαδο θα εχει γινει σαν μαστιχα και εχει φρακαρει τα παντα.
    Μια και εχεις το μπουζι στα χερια βαλτο στην πιπα και γειωσε το σε καποιο σημειο στο μηχανακι και τραβα καμια μανιβελια
    να δεις αν εχεις σπινθηρα.
    Αυτα και βλεπουμε.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Banned
    Γεια να μην εισαι αναπΥρος...
    παρε εναν πυρο.

Εχεις F1 και ειναι αχρησιμοποιητο 1 χρονο....εδω αλλοι πληρωνουν να οδηγησουν τετοια εργαλεια....

ΑΑ...καθαρισε και κανα καρμπ, βαλε και λιγο λαδι μιξης να σπασει η μουργα...και εισαι οκ

Νέο μέλος
    Σε ευχαριστώ φίλε τωρα τις επόμενες μέρες που θα έχω χρόνο θα το λύσω με ενα φιλο γιατι εγω δεν ξέρω τίποτα απο αυτα και θα το καθαρίσω, θα ενημερώσω πάλι, οσο για το μπουζί θα το δοκιμάσω και θα πω συντομα να δουμε τι έχει τελικα...

Μαγκες το μπουζι το δοκιμασα... και παρολο που έβαλα γαντι για να την γλιτωσω με τ΄ναξε για τα καλα :P αρα παμε για καθαρισμό καρμπυλατερ τωρα οταν ερθει ο φίλος (μαλλον σαββατοκυριακο)
    Τελευταία τροποποίηση από Saley7; 28/05/2014 στις 12:47.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Saley7 Προβολή μηνύματος
    Σε ευχαριστώ φίλε τωρα τις επόμενες μέρες που θα έχω χρόνο θα το λύσω με ενα φιλο γιατι εγω δεν ξέρω τίποτα απο αυτα και θα το καθαρίσω, θα ενημερώσω πάλι, οσο για το μπουζί θα το δοκιμάσω και θα πω συντομα να δουμε τι έχει τελικα...

Μαγκες το μπουζι το δοκιμασα... και παρολο που έβαλα γαντι για να την γλιτωσω με τ΄ναξε για τα καλα :P αρα παμε για καθαρισμό καρμπυλατερ τωρα οταν ερθει ο φίλος (μαλλον σαββατοκυριακο)
    Ξαναπόσταρέ το τη Παρασκευή που θα είναι ο μαστραντώνης εδώ.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Ξαναπόσταρέ το τη Παρασκευή που θα είναι ο μαστραντώνης εδώ.

Ναι αλλά νωρίς πρίν αρχίσει τα τσίπουρα........................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ναι αλλά νωρίς πρίν αρχίσει τα τσίπουρα........................
    Με τα τσίπουρα θα πατήσει τα εκατό αυτός.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Saley7 Προβολή μηνύματος
    Γεια σας παιδια, είμαι νέος στην παρέα και εντελός άσχετος (οχι απλα απειρος αναπυρος :P ) απο τεχνικα θέματα σε μηχανακια, για να μην τρεχω σε μαστόρους και δίνω λεφτά για το τίποτα αν δεν υπαρχει σοβαρό πρόβλημα, θέλω την βοηθεια σας. Όπως αναγράφω και στον τίτλο έχω το Yamaha F1 το οποίο το έχω αχρισιμοποίητο εδω και 1 χρόνο και τώρα δεν πέρνει μπροστά με τίποτα. Του άλλαξα μπουζί μήπως εφτεγε αυτο γιατι ήταν και καταμαυρο καμενο αλλα τίποτα. Μόλις το βγάζω το μπουζί και του κατευάζω την μανιβέλα ακούγετε ''ωραιος'' ο ήχος του σαν να πάει να πάρει μπροστά δηλαδή, μόλις του βάζω το μπουζί πάλι πίσω (καινουργιο) δεν σκαει καθόλου και ακούγετε ενα πολυ εξασθανισμένο ξεφισιμα. Τι ακριβός χρειάζετε, τι προβλημα λετε να έχει?? Να σας πω επισης οτι όταν το αφησα πέρισι στο υπόγειο δούλευε κανονικα.
    Να σας πω και ακομα κάτι οτι είναι δίχρονο 125cc και δνε του έχω αλλάξει κάτι εκτός απο το παιδι που το είχε αρχικά του είχε βάλει αν δεν κανω λαθος μεγαλύτερο καρμπιλατερ.
    τα f1 ειναι 110cc μαμα
    καθάρισμα καρμπιρατέρ. παρε ενα σπρει για καρμπυρατερ λυσε ολο το καρμπ και ψεκασε παντού
    κοιταξε τις φλογερες κατω απο λαμπα για να δεις οτι ολες οι τρυπες ειναι οκ και φυσα μεσα στις διοδους και τρυπούλες του καρμπ για να δεις μην εχει βουλώσει καμια

δεσε και δοκιμασε σπρώχνοντας να το βαλεις μπρος
    θα παρει δεν μπορει

αν η συμπιεση του μοτερ ειναι μικροτερη απο οταν το αφισες τοτε μπορει να εχει κολισει απο την ακινησια και να μην εχει συμπιεση για να παρει μπρος

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostaskk Προβολή μηνύματος
    τα f1 ειναι 110cc μαμα
    καθάρισμα καρμπιρατέρ. παρε ενα σπρει για καρμπυρατερ λυσε ολο το καρμπ και ψεκασε παντού
    κοιταξε τις φλογερες κατω απο λαμπα για να δεις οτι ολες οι τρυπες ειναι οκ και φυσα μεσα στις διοδους και τρυπούλες του καρμπ για να δεις μην εχει βουλώσει καμια

δεσε και δοκιμασε σπρώχνοντας να το βαλεις μπρος
    θα παρει δεν μπορει

αν η συμπιεση του μοτερ ειναι μικροτερη απο οταν το αφισες τοτε μπορει να εχει κολισει απο την ακινησια και να μην εχει συμπιεση για να παρει μπρος

Μαλιστα, οποτε ολοι καρμπ λετε αρα περιμένω το σαβατοκυριακο να ερθει ο φίλος μου, εαν δεν ερθει για να μην περιμενω το επομενο σαββατοκυριακο να το λύσω μονος μου? Και πειτε οτι το ελυσα και το εβγαλα και το καθαρισα μετα για να το βαλω πισω θελει ρυθμισμα η απλα το κλεινω και το βαζω στο θεση του?

Παντα η πρώτη φορα ειναι δύσκολη μετα θα μαθω που θα παει!!
    επισης αμα ειναι η συμπιεση που λες τι κανω τοτε??

Παρόμοια θέματα

1. Προβλημα με yamaha diversion 09' Ρύθμιση tps και πεταλούδων
    από profil στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2012, 16:25
  2. Προβλημα με yamaha diversion 09' κολησανε τα οργανα κ δεν ξεκιναει
    από profil στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 00:16
  3. Προβλημα με yamaha r6 2002
    από dimitris_liv στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2010, 06:26
  4. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ F1 ΣΕ Gsxr 750 K6
    από GTZ750 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2008, 16:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •