Αν δεν πειράζει μία τον οδηγό του αμαξιού που όταν θα ακολουθάει κάποιον θα γίνει το αμάξι του μ0νί, εμάς δεν μας απασχολεί 10... Ή που θα ακούει από κάτω το θόρυβο από τα χαλίκια...
Γενικά πολύ λίγες μοτο και αυτοκίνητα πανε στην πίστα, οπότε οταν πχ είναι 10 μοτο ολες μαζί μια Κυριακή, δεν είναι πρόβλημα να έχεις αποστάσεις και να μην τρως πετρες.
Απλά δεν μπορείς να πας να περάσεις όπως παλιά, ή κόβεις και κανεις παλι αποσταση η περνας με τη μια αν μπορείς.
Και με τα αυτοκίνητα περίπου το ίδιο γίνεται.
Ο Ολύμπιος ανέφερε οτι με τον νεο δήμαρχο θα φτιάξει το πράγμα και σε αυτη την περίπτωση μπορεί να επανέλθει κι αυτός.
Παντως και μονο οτι μολις έμαθε οτι ανεβηκε παρέα απο Αθήνα, πήγε κι αυτός στην πίστα.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Σταύρο πολύ αισιόδοξο σε βλέπω, δεδομένου ότι επίκειται εκ νέου δημοπράτηση του Έργου. Λόγω της παρούσας κατάστασης δεν είναι καθόλου απίθανο να τροποποιηθούν όροι (τεχνικοί, εμπορικοί, νομικοί, κ.λπ.) της διακήρυξης, ώστε να εξασφαλιστεί άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα. Όλα αυτά όμως αφού ξεμπλέξουν με τον εργολάβο και την ΕΕ που συγχρηματοδότησε το Έργο.
Πιο πιθανό το βλέπω για το καλοκαίρι του 2015...
κοιτα Βασιλη η αληθεια ειναι οτι εχω δει διαδικασιες να κινουνται με ρυθμο χελωνας και εχω δει και διαδικασιες να γινονται ΠΟΛΥ γρηγορα...
εξαρταται απο το ποιος τις τρεχει και ποσος κοσμος ειναι απο πισω...καθως και τα εσοδα που χανονται καθημερινα με την δεδομενη κατασταση...
εγω δεν ειπα Ιουνιο π.χ. να γινει η ασφαλτοστρωση...
ακομα και μεσα στον Ιουλιο ή και τον Αυγουστο να γινει, τοτε Σεπτεμβριο..αντε Οκτωβρη στις τελευταιες καλες μερες, θα υπαρχει πιστα...
οπως ξερουμε ολοι, πολυς κοσμος ετρωγε ψωμακι απο την πιστα και τωρα απο Οκτωβρη του 12, εχει σταματησει αυτο...
και ολοι αυτοι πιεζουν...
θελω να ειμαι αισιοδοξος...
θα δειξει...
Επειδή όμως οι μ@αλάκες της ΕΕ μας τελείωσαν, πρέπει να βρεθεί κονδύλι περί το 1,5 μύριο και να τρέξουν οι διαδικασίες του Δήμου που μόνο γρήγορες δεν είναι.
Μακάρι όμως να γίνουν όπως τα λες
Edit στο ποσό
Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 29/05/2014 στις 13:05.
Aπορία.
το 15 μύρια είναι σωστό, ή περίπου υπολογίζοντας κλπ?
ξέρουμε?
PFC
Περίπου ρε συ, δεν είμαι εργολάβος.
Εκτιμώντας περί τα 0,3 μύρια το χλμ. συν τα ψιλά.
Edit στο ποσό.
Τελευταία τροποποίηση από VASOS; 29/05/2014 στις 13:08.
χωρίς παρεξήγηση, ρώτησα γιατί είμαι εντελώς ανίδεος για τέτοια κόστη.![]()
PFC
Παπαριές έγραψα παραπάνω και να με συγχωρείτε.
Από μια πρόχειρη αναζήτηση:
http://static.diavgeia.gov.gr/doc/%C...%A910-86%CE%9D
Αρχικός Προϋπολογισμός: €1.605.000
Τεκμαρτή Έκπτωση Αναδόχου: 59,14% (δηλ. η προσφορά του ήταν: €1.960.947,41)
Συμβατικό Τίμημα: €801.243
Αναθεώρηση Τιμήματος: €962.284
Εγώ έχω ακούσει, απο έγκυρη πηγή, οτι για σούπερ ασφαλτόστρωση στα Μέγαρα, με Γερμανό τεχνικό να έρθει απο Γερμανία, μεγάλη τεχνική εταιρεία απο τις γνωστές να το αναλάβει, το ποσό θα ήτανε γύρω στις 250-300 χιλιάδες. Κάντε το χ 2 γιατι είναι μεγαλύτερη η πίστα στις Σέρρες λέω εγώ, ε, καταλαβαίνετε τι φαγοπότι έγινε, αφού κόστισε και πολύ περισσότερο, και φυσικά η όλη ποιότητα ήτανε για τα μπάζα...