Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 196

Θέμα: Έχετε aftermarket εξάτμιση στην μηχανή σας???? Μήπως είστε κάφρος ??

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Aντιγράφω και απο το άλλο θέμα....

Ρε πούστη μου, νομίζω απλά οτι δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε.
    Πριν χρόνια δεν θα γινόταν καν συζήτηση για το τι πρέπει να κάνουμε. Απλά ψάχναμε ποια κάνει περισσότερο θόρυβο και χαιρόμασταν σαν τα παιδιά.
    Πραγματικά, οι μισοί το παίζετε θεούσες , και αυτή την μοντέρνα έκφραση politically correct....
    Βάλτε ότι θέλετε στα μηχανάκια σας, πληρώστε τα τυχόν πρόστιμα σας αν παρανομείτε, κάντε το συνειδητά, και μην μας ζαλίζετε τα @@ με το τι είναι σωστό και τι όχι.
    Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, ξεκολλάτε. Σε όσες χώρες ΕΕ έχω πάει, της πουτάνας στην κόντρα, στην ακράπα και στα PowerCommander γίνεται...

ΥΓ : Οδηγήστε μηχανάκι με πάνω από 220kg με τις μαμά εξατμίσεις, και οδηγήστε και με μία aftermarket ολόσωμη μετά πείτε με κάφρο και εμένα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    θα ρθει η ωρα που θα γινουν ηλεκτροκινητα ολα και εσεις τα τσογλανια θα βαζετε τραπουλες για να κανετε βαβουρα και τενεκεδακια να κρεμοντε για να ξυπνατε παιδακια και να τρομαζετε γιαγιαδες....ελληναρες φασαριοζηδες δε θα γινετε ποτε ευρωπαιοι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος
    θα ρθει η ωρα που θα γινουν ηλεκτροκινητα ολα και εσεις τα τσογλανια θα βαζετε τραπουλες για να κανετε βαβουρα και τενεκεδακια να κρεμοντε για να ξυπνατε παιδακια και να τρομαζετε γιαγιαδες....ελληναρες φασαριοζηδες δε θα γινετε ποτε ευρωπαιοι
    +1000000 λεμε....

ζω για την στιγμη που (μεσηλικας πια) θα τρομαζω, περνωντας φιλερ, με το αθορυβο τυπου stealth 1000αρι μου ανυποψιαστους παππουδες που περνανε διαβασεις, ποδηλατες και καθε λογης κατατρεγμενο ανθρωπο που θα συναντω στον δρομο μου...
    :a39:

Banned
    Κοίτα να σηκώνεις τα φλαπς η να βάζεις ξυράφια-οπως κάνουν στο πυροβολικό -για να έρχεσαι σφυριζοντας

Μέλος Το avatar του/της chris4204
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από due Προβολή μηνύματος
    Ολά καλά ρε σεις με το ότι η ελεύθερη εξάτμιση σώζει.
    Εγώ όμως τι να το κάνω? Έχετε ακούσει KLE με ελεύθερη?
    Σαν καναρίνι τραμπούκος ακούγεται...
    Πάω αργά γιατί βιάζομαι ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της KotsosDR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chris4204 Προβολή μηνύματος
    Σαν καναρίνι τραμπούκος ακούγεται...

https://www.youtube.com/watch?v=sos3Gjvh_Bw

Νέο μέλος
    Μαμά εξατμίσεις έχω κι εγώ. Οι ακράπες κοστίζουν (κανουν και θόρυβο).
    Και εκεί που με τη ''χοντρομπούκα''....
    Δεν πειράζει θα βρούμε άλλο θέμα να

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τελικά η ποδαρίλα και η τραγίλα δε φεύγει με τίποτα.
    Δε μπα να πάρεις μερσεντέ, δε μπα να πάρεις αγκούστα, ντουκάτι 1888...
    Μια ζωή καράβλαχος._
    (να πάτε στο ψυχολόγο μπας και σας το λύσει αυτό)
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από p@nos Προβολή μηνύματος

ama ginoun ilektrokinita 8a valoume ixosistima 2000 wat me ixo eksatmisis ke 8a exoume ke empiloges 8es honda yamaha 8es harley na alazoume
    isixia mono meta 8anaton ke oxi mono isixia pola onira sas 8a pragmatopioi8oun 8a ginete skeletoi apo tin dieta araxti forever oute ef8ines forologikes dilosis grinia aneksoda ola kante ligo ipomoni....
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από manhunter Προβολή μηνύματος
    Aντιγράφω και απο το άλλο θέμα....

Ρε πούστη μου, νομίζω απλά οτι δεν έχουμε με τι να ασχοληθούμε.
    Πριν χρόνια δεν θα γινόταν καν συζήτηση για το τι πρέπει να κάνουμε. Απλά ψάχναμε ποια κάνει περισσότερο θόρυβο και χαιρόμασταν σαν τα παιδιά.
    Πραγματικά, οι μισοί το παίζετε θεούσες , και αυτή την μοντέρνα έκφραση politically correct....
    Βάλτε ότι θέλετε στα μηχανάκια σας, πληρώστε τα τυχόν πρόστιμα σας αν παρανομείτε, κάντε το συνειδητά, και μην μας ζαλίζετε τα @@ με το τι είναι σωστό και τι όχι.
    Και δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, ξεκολλάτε. Σε όσες χώρες ΕΕ έχω πάει, της πουτάνας στην κόντρα, στην ακράπα και στα PowerCommander γίνεται...

ΥΓ : Οδηγήστε μηχανάκι με πάνω από 220kg με τις μαμά εξατμίσεις, και οδηγήστε και με μία aftermarket ολόσωμη μετά πείτε με κάφρο και εμένα...
    πες τα ρε κιμωνακο!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ρε πούστη μου... Είναι όλα θέμα του τι έχω και τι δεν έχω που το έχει ο άλλος...

Λοιπόν: Χ Α Ρ Ι Ζ Ω ολόσωμη ακράπα σε όποιον εδώ μέσα (και όχι μόνο) το παίζει παρθένα...

Να δω πόσοι από αυτούς που θέλουν απλά να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα θα πουν όχι...

Αντε ρε Πιπίτσες του γνωστού ανέκδοτου... Γιατί παρθενοπιπίτσες πάψατε να είστε εκείνη τη φορά που πήγατε βόλτα με φίλο σας ξετάπωτο και βαθιά μέσα σας κάτι σας γαργάλαγε και ας μη γουστάρετε να το παραδεχτείτε...

ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΤΟ...........ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ

Καί μιά άπό τίς μεγαλύτερες είναι κι όταν άκούς αύτόν τόν ήχο...!!!
    Πού τόν έλέγχεις καί τόν άνεβοκατεβάζεις ΕΣΥ....!!!!!!!!!!!
    Έκείνη τή στιγμή καλώς ή κακώς ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ πόσο ένοχλείς τόν
    γείτονα πού σέ βρίζει...!!!
    Άλήθεια δοκίμασε κανείς χωρίς καθόλου τελικό ...??
    Τί άκράποβιτς καί μαλακίες.......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Terens Προβολή μηνύματος
    ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΤΟ...........ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ

Καί μιά άπό τίς μεγαλύτερες είναι κι όταν άκούς αύτόν τόν ήχο...!!!
    Πού τόν έλέγχεις καί τόν άνεβοκατεβάζεις ΕΣΥ....!!!!!!!!!!!
    Έκείνη τή στιγμή καλώς ή κακώς ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ πόσο ένοχλείς τόν
    γείτονα πού σέ βρίζει...!!!
    Άλήθεια δοκίμασε κανείς χωρίς καθόλου τελικό ...??
    Τί άκράποβιτς καί μαλακίες.......
    den ine mono otan ton akous esi ton efxaristiounte ki giro sou
    me to africa ke tin mivv me plisiase tipos sto kentro tis a8inas ke mou leei gematos idoni oreo tragoudi

ine opos me tous mistes tou ixou pou kseroune na akoune mousiki eno ali anigoun to tratzistoraki ...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από z_armagedon Προβολή μηνύματος
    Ρε πούστη μου... Είναι όλα θέμα του τι έχω και τι δεν έχω που το έχει ο άλλος...

Λοιπόν: Χ Α Ρ Ι Ζ Ω ολόσωμη ακράπα σε όποιον εδώ μέσα (και όχι μόνο) το παίζει παρθένα...

Να δω πόσοι από αυτούς που θέλουν απλά να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα θα πουν όχι...

Αντε ρε Πιπίτσες του γνωστού ανέκδοτου... Γιατί παρθενοπιπίτσες πάψατε να είστε εκείνη τη φορά που πήγατε βόλτα με φίλο σας ξετάπωτο και βαθιά μέσα σας κάτι σας γαργάλαγε και ας μη γουστάρετε να το παραδεχτείτε...
    Ναι συμφωνώ.... Αλλά να ακούγεται και να φεύγει.... Όχι να ακούγεται και να μένει ο ήχος εκεί.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp

Δέχομαι να μου την χαρίσεις, με έναν όρο: Να στη χαρίσω πίσω αν υποσχεθείς οτι θα ακούγεσαι μόνο εκεί που δεν ενοχλείς.

Προσωπικά δε με γαργάλησε ποτέ η ξετάπωτη του οποιουδήποτε φίλου που ήταν μαζί μου σε βόλτα.

Τόσο δύσκολο σας είναι να δεχτείτε οτι υπάρχει κόσμος που δε λογαριάζει το ''θεαθήναι'' και το αν φαίνεται γαμάτος στους γύρω του;

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58
  3. βάλτε όλοι abs στην μηχανή σας!
    από giorgosxristou στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2008, 08:37
  4. βελτιώσεις πο έχετε κάνει στην μηχανή σας!!!
    από ironbum2 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 21:06
  5. Πού μαστορεύετε την μηχανή σας???
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2005, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας