Αυτό για τα μπερνάουτ μου το σφύριξαν κι εμένα, λαστιχάς της περιοχής μου είπαν δεν προλάβαινε να στέλνει λάστιχα. Με δικό του φορτηγό με κούριερ κλπ. Το καλό είναι ότι ξεστοκάρισε ο άνθρωπος.
Αυτό για τα μπερνάουτ μου το σφύριξαν κι εμένα, λαστιχάς της περιοχής μου είπαν δεν προλάβαινε να στέλνει λάστιχα. Με δικό του φορτηγό με κούριερ κλπ. Το καλό είναι ότι ξεστοκάρισε ο άνθρωπος.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Οχι φυσικα.Ειμαι καθετα αντιθετος με τον τροπο που γινεται.Αν αλλαξουνε τα πραγματα θα ειμαι ο πρωτος που θα παει.
Εκτος του χωρου γινοτανε ο κακος χαμος,ειδικα στην Εγνατια.Πολλα οργανα τραβουσανε και φωτογραφιες (να μην πω οτι συμμετειχανε,γιατι τοτε θα αναγκαστω να το αποδειξω).
Δεν ξερω ομως ,αν μεσα στον χωρο τα πραγματα ητανε καλυτερα σε σχεση με παλαιοτερα.Κακα τα ψεματα,ειναι μια κατασταση που δυσκολα ελεγχεται ,ειδικα αν δεν το θελεις.
Ειναι σιγουρα ο μεγαλος κερδισμενους.Ακομη και σημερα το χαμογελο του φτανει μεχρι τα αυτια.![]()
Δεν προκειται να αλλαξει ποτε...
Φαινεται και απο εδω μεσα....
πουτσ@@@@@@@@@
τα burnout και οι κοντρες δε γινοτανε μονο στην εγνατια ,αλλα ακριβως και εξω απο το καμπινγκ,οπως και τα παντηλικια, και οι κοντρες ακριβως διπλα απο τους πεζους θεατες,αν αυτο σας λεει κατι
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
35.500 μέλη το φόρουμ...
θέμα για την πανελλήνια: 1μιση σελίδα και αυτη χωρίς συμμετοχες φωτο κλπ...
... i rest my case....
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Μια φορά πήγα νομίζω το 93 αν θυμάμαι καλά....
Μόλις είχα επιστρέψει από Ιταλία και νόμιζα ότι είχε κάποια σχέση με τα Ιταλικά μίτινγκ.
Έφυγα την ίδια μέρα που πήγα αφού εισέπραξα και αρκετές ειρωνείες για το μηχανάκι μου.
Δεν ξαναπήγα ποτέ.
Κάθε χρόνο από τότε ακούω τα ίδια και τα ίδια.
Βασικά όμως ξέρετε κάτι?
Δεν μ ενδιαφέρει πια. Δεν πιστεύω ότι επειδή κάποιος έχει μηχανάκι θα κάνουμε και παρέα.
Η ζωή όμως είναι σαν το εστιατόριο, παραγγέλνεις ότι γουστάρεις και μετά σου φέρνουν το λογαριασμό
ανανήψαντας
αναλογα το μερος και παντως οχι στο camping που γινεται,αν ξαναπαω.τελευταια φορα το 2008
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει