Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Ζητείται συμβουλή!!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    ρε Viper αφού δεν είσαι Αθήνα αλλά Καβάλα άρα επαρχία (πες το και στα παιδιά μην τα μπερδεύεις), τί συγκρίνουμε τώρα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    ρε Viper αφού δεν είσαι Αθήνα αλλά Καβάλα άρα επαρχία (πες το και στα παιδιά μην τα μπερδεύεις), τί συγκρίνουμε τώρα;

Δεν ήξερα ότι τα παιδιά είναι Αθήνα... Την πρώτη φορά την ασφάλεια την είχα κάνει Θεσσαλονίκη πάντως!!!
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    1η καταχώρηση 1η γραμμή

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    1η καταχώρηση 1η γραμμή
    Αν δεις στο ποστ #10 εγώ απαντούσα στον black diamond... Παρόλα αυτά, πρώτη φορά ακούω ότι στην Αθήνα δεν ασφαλίζουν για κλοπή. Να το είχαν λίγο πιο ακριβό το περίμενα λόγω μεγαλύτερης επικινδυνότητας, αλλά να μην το κάνουν δεν το ήξερα...
    Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Viper4 Προβολή μηνύματος
    Δεν ήξερα ότι τα παιδιά είναι Αθήνα... Την πρώτη φορά την ασφάλεια την είχα κάνει Θεσσαλονίκη πάντως!!!
    Και εγώ δεν ήξερα ότι είσαι στην Καβάλα, γι' αυτό και η απορία μου. Το είδα μετά την παρατήρηση του George_Sp. Ετσι, είναι λογική η διαφορά.
    Ευχαριστώ για την απάντηση.

Παλαιό μέλος
    ασφαλεια κλοπης τρομοκρατικες ενεργειες οδικη βοηθεια εχω εγω απο τοτε που το πηρα μενω αθηνα και το ποσο δεν ειναι απαγορευτικο.μη ψαχνεστε ιντερνετικα για ασφαλειες θα το καταλαβετε οταν συμβει το κακο (μακρια απο μας).ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ.να ενημερωσω θελω

Ψαρούλης Το avatar του/της Sele
    Παιδιά ασφαλίζουν για κλοπή και στην Αθήνα, εγώ προ 4 μηνών έκανα ασφάλεια για Hornet το οποίο μάλιστα θεωρείται "επίφοβο" για κλοπές. Το κόστος καθόλου απαγορευτικό, αντιθέτως συμφέρει συγκριτικά με πάρκινγκ, ενώ επιπλέον σε καλύπτει προφανώς και "εκτός οικίας" αν κάτσει η στραβή.

Check το σχετικό thread ΕΔΩ.
    I suppose it will all make sense when we grow up

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sele Προβολή μηνύματος
    Παιδιά ασφαλίζουν για κλοπή και στην Αθήνα, εγώ προ 4 μηνών έκανα ασφάλεια για Hornet το οποίο μάλιστα θεωρείται "επίφοβο" για κλοπές. Το κόστος καθόλου απαγορευτικό, αντιθέτως συμφέρει συγκριτικά με πάρκινγκ, ενώ επιπλέον σε καλύπτει προφανώς και "εκτός οικίας" αν κάτσει η στραβή.

Check το σχετικό thread ΕΔΩ.
    Έτσι ήξερα και εγώ!

Για τι ποσό την έχεις ασφαλισμένη την μηχανή και πόσο πληρώνεις; Είσαι στην Chartis, Anytime ή Ιντεραμέρικαν;

Παλαιό μέλος
    εγω το εχω στην aig , πληρωνω απο οτι θυμαμαι περιπου 200ε το 6μηνο.το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχει νομιζω 20% απαλαγη στην κλοπη(βαριεμαι να παω να φερω το ασφαληστιριο)
    οποιος θελει πληροφοριες δινω το τηλ του ασφαλιστη σε πμ

Επίσης με κλοπή, χωρίς κανένα μπάρμπα πουθενά. Τι μλκιες γράφετε ώρες ώρες... Απο τη στιγμή που ξέρεις τι θέλεις, απλά και όμορφα βρίσκεται η εταιρία που θα στο δώσει στην χαμηλότερη τιμή και τέλος. Σιγά μην παρακαλας κιόλας για να σου πάρουν λεφτά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    εγω το εχω στην aig , πληρωνω απο οτι θυμαμαι περιπου 200ε το 6μηνο.το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχει νομιζω 20% απαλαγη στην κλοπη(βαριεμαι να παω να φερω το ασφαληστιριο)
    οποιος θελει πληροφοριες δινω το τηλ του ασφαλιστη σε πμ
    Γιατί δεν πας στην Anytime που θα πληρώνεις πολύ λιγότερα και με το 100% του ποσού;

Παλαιό μέλος
    γιατι ειναι εντελως διαφορετικο να συζητησεις με εναν ανθρωπο για την ασφαλεια και αλλο να πατας κουμπια και να περνεις κατι στανταρ.δεν νομιζω οτι στην anytime θα ειχα πιο φτηνο συμβολαιο οπως το θελω εγω

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex k8 Προβολή μηνύματος
    γιατι ειναι εντελως διαφορετικο να συζητησεις με εναν ανθρωπο για την ασφαλεια και αλλο να πατας κουμπια και να περνεις κατι στανταρ.δεν νομιζω οτι στην anytime θα ειχα πιο φτηνο συμβολαιο οπως το θελω εγω
    Η ασφάλεια κλοπής για μηχανή στην anytime δεν γίνεται από τον υπολογιστή αλλά από το τηλέφωνο. Οπότε μιλάς με τον ασφαλιστή! Η ίδια ασφάλεια μου στοίχιζε 140 ευρώ περισσότερο σε μια κανονική ασφαλιστική από ότι στην anytime... Σε περίπτωση ατυχήματος πάλι με ασφαλιστή μιλάς, δεν αλλάζει κάτι...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Ουτοπική συμβουλή
    από Θάνος στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 21:52
  2. Ζητείται εξουσιοδοτημενο συνεργείο YAMAHA!!!
    από petridist στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 15:31
  3. ΖΗΤΕΙΤΑΙ..ΝΧ.250cc..DOMINATOR
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 12:17
  4. Σοσ Ζητειται Αιμα !!!!!!!!!
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2004, 09:44
  5. Ζητειται ..τραγουδιστησ...