ρε Viper αφού δεν είσαι Αθήνα αλλά Καβάλα άρα επαρχία (πες το και στα παιδιά μην τα μπερδεύεις), τί συγκρίνουμε τώρα;
ρε Viper αφού δεν είσαι Αθήνα αλλά Καβάλα άρα επαρχία (πες το και στα παιδιά μην τα μπερδεύεις), τί συγκρίνουμε τώρα;
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
ασφαλεια κλοπης τρομοκρατικες ενεργειες οδικη βοηθεια εχω εγω απο τοτε που το πηρα μενω αθηνα και το ποσο δεν ειναι απαγορευτικο.μη ψαχνεστε ιντερνετικα για ασφαλειες θα το καταλαβετε οταν συμβει το κακο (μακρια απο μας).ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ.να ενημερωσω θελω
Παιδιά ασφαλίζουν για κλοπή και στην Αθήνα, εγώ προ 4 μηνών έκανα ασφάλεια για Hornet το οποίο μάλιστα θεωρείται "επίφοβο" για κλοπές. Το κόστος καθόλου απαγορευτικό, αντιθέτως συμφέρει συγκριτικά με πάρκινγκ, ενώ επιπλέον σε καλύπτει προφανώς και "εκτός οικίας" αν κάτσει η στραβή.
Check το σχετικό thread ΕΔΩ.
I suppose it will all make sense when we grow up
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
εγω το εχω στην aig , πληρωνω απο οτι θυμαμαι περιπου 200ε το 6μηνο.το μονο που με χαλαει ειναι οτι εχει νομιζω 20% απαλαγη στην κλοπη(βαριεμαι να παω να φερω το ασφαληστιριο)
οποιος θελει πληροφοριες δινω το τηλ του ασφαλιστη σε πμ
Επίσης με κλοπή, χωρίς κανένα μπάρμπα πουθενά. Τι μλκιες γράφετε ώρες ώρες... Απο τη στιγμή που ξέρεις τι θέλεις, απλά και όμορφα βρίσκεται η εταιρία που θα στο δώσει στην χαμηλότερη τιμή και τέλος. Σιγά μην παρακαλας κιόλας για να σου πάρουν λεφτά.
γιατι ειναι εντελως διαφορετικο να συζητησεις με εναν ανθρωπο για την ασφαλεια και αλλο να πατας κουμπια και να περνεις κατι στανταρ.δεν νομιζω οτι στην anytime θα ειχα πιο φτηνο συμβολαιο οπως το θελω εγω
Η ασφάλεια κλοπής για μηχανή στην anytime δεν γίνεται από τον υπολογιστή αλλά από το τηλέφωνο. Οπότε μιλάς με τον ασφαλιστή! Η ίδια ασφάλεια μου στοίχιζε 140 ευρώ περισσότερο σε μια κανονική ασφαλιστική από ότι στην anytime... Σε περίπτωση ατυχήματος πάλι με ασφαλιστή μιλάς, δεν αλλάζει κάτι...