ξερεις ο ζιπο ηταν την προηγουμενη χιλιετιαν. τωρα υπαρχουν αντανεμικοι παντος καιρου αναφτηρες
με τετοιους μεγαλωσα εγω..ο ματζι να δεις.....![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
ας ελπισουμε να μην ανοιξει νεο θεμα. θα πατωσει η ετησια![]()
παιδες,δεν περιμενουμε κατι...
θελετε να ακολουθησουμε την διαδρομη που εχει ποσταρει πιο πριν ο βασκα;δηλαδη καφε αρβανιτσα με τσ'αθηναιους και στην συνεχεια μαυρολιθαρι;θελετε να πιουμε καφε αλλου;οτι θελετε..αποτι βλεπω εμεις οι 3 θα ειμαστε...
Καλησπέρες,
Περαστικός και από το forum πλέον...
Είδα ότι η ετήσια πήρε αναβολή, 1/6 ήμουν εκτός αλλά αυτή την Κυριακή είμαι λογικά free!
Τελικά θα ξεκινήσει για τη βόλτα κανένας από Πάτρα?
Αυτά τα 311 χιλιομετράκια που είδα σε προηγούμενη σελίδα πολύ μΕ άρεσαν!
https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...6395!3e0?hl=el
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.
καλησπέρα στα παιδιά από την Πάτρα. Να σας περιμένουμε στην Ιτέα να πάμε παρέα να βρούμε τους Αθηναίους? 2 μηχανές από Ιτέα νέοι στο moto.gr
βρεεεεεε...2 χρονια μετα ,εχει reunion?χαχα...
εγω για τον γυρισμο λογικα θα κατεβω απο το λιδωρικι στην ερατεινη και πισω.
πειτε που θελετε να πιουμε καφε στο πηγαινε;;;ειτε συνανταμε αθηναιους στην αρβανιτσα(με καποια χλμ επιπλεον τα οποια εμενα δεν με χαλανε)αλλιως μπορουμε :γαλαξιδι,ιτεα,δελφους,αραχωβα,αμφισσα.διαλεχτε και παρτε.
απο ιτεα θα περασουμε,να δουμε τι και πως και θα κανονισουμε ραντεβου.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
το λεπον:αν παμε αρβανιτσα,να βρουμε τους αθηναιους να πιουμε καφε ολοι παρεα η διαδρομη θα ειναι καπως ετσι:https://www.google.gr/maps/dir/%CE%A...6395!3e0?hl=el
εγω θα ηθελα να τους βρουμε.αρα θα πρεπει να φυγουμε στις 8.30 για να ειμαστε περι τις 11 εκει.
αν δεν θελετε,πειτε το να δουμε που θα σταματησουμε.
@περαστικε
:εσενα θα σε βρουμε ναυπακτο;;αν ναι,επειδη ειναι και ο ικαρος απο μεσολογγι να κανονισουμε ενα κοινο σημειο και με τους 2 σας να μην σταματαμε συνεχεια.
edit! Γράφαμε μαζί!
Εγώ το πιθανότερο είναι να είμαι Πάτρα
Οι Αθηναίοι σταματάνε αρκετά πίσω! Εννοώ θα πρέπει να κάνουμε αρκετό κομμάτι διπλό για να τους βρούμε στον καφέ...
Αν είναι μήπως να κατέβουμε από Αντίκυρα - Άσπρα Σπίτια - Δίστομο - Καφές να μην κάνουμε κομμάτι διπλό ή είναι απάλευτη η διαδρομή από εκει??
Πραγματικά ότι θέλετε, δεν έχω πρόβλημα
Για φαγητό στο βουνό τι έχει κανονιστεί? Ταβέρνα ή σαντουιτσάκι?
Τελευταία τροποποίηση από perastikos; 12/06/2014 στις 09:07.
"Φίλε μηχανόβιε... Φόρα τα καλά σου... Γίνε ωραίος και πέρνα τέλεια γιατί... αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σου μέρα... και εσύ το ξέρεις καλύτερα από τους άλλους!!!"
Κ.